Nakupování budoucnosti Opři se do fandění

Recenze Sencor SWM 101

Zobrazit katalog
Sencor SWM 101 - FM Transmitter

Recenze Sencor SWM 101

Zajímají Vás názory a recenze na Sencor SWM 101? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 214 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sencor SWM 101. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sencor SWM 101 i vy.
239,- 199,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
3,7
Hodnotilo 214 zákazníků
Napsat recenzi
5 74 ×
4 60 ×
3 37 ×
2 20 ×
1 23 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
62 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

majel007 25.05.2015
dostačující a spolehlivý. !!!!!!! bacha na USB v3 :D, je opravdu rychlejší než USB v2 a pokud flash s usb v3 vložíte do transmiterunáramě se pobavíte, takhle rychle přehranou 6 minutovou písničku jsem neslyšel :D, teď vážně, je to nepoužitelné s usb v3
vše nic
Ondřej, Nový Bydžov 18.06.2012
snad jen jako USB nabíječka absolutně nepoužitelné velmi malý výkon při vyšší hlasitosti velké zkreslení - nestíhá šum v reprodukci ovladač s malým dosahem
Marcela, Chotěboř 13.02.2014
Za ten peníz perfekní věc, kdo si stěžuje na kvalitu zvuku - nejspíše bude problém v kvalitě Vašich skladeb na usb disku, nebo to bude chtít kvalitnější autoradio.
Nízká cena Perfektní zvuk Po vyndání ze sítě si pamatuje poslední frekvenci na které vysílá.
Zákazník 21.12.2012
velká spokojenost jednoduchost za malou cenu,!!
iigi 13.01.2016
Super věc k poměru cena-výkon.Splnuje vše co od tohoto výrobku očekáváte.Jediná vítka je dálkový ovladač,který je takřka nepoužitelný.
Poměr Cena-Výkon Dálkový ovladač
Patrik, Brno 04.08.2014
malý funguje i po roce v noci neoslnuje bohužel existuje jedinná možnost nastavení frekvence FM, protože po vypnutí motoru a novém nastartování naskočí automaticky 99,9
Zákazník 28.03.2014
jednoduchá obsluha ovládání dálkovým ovladačem je nespolehlivé.Musí se déle podržet,nebo zmáčknout několikrát
misom 15.01.2014
Až po objednaní výrobku som si prečítal recenzie a vcelku som sa obával. Môžem však povedať že som zatiaľ veľmi spokojný. Veľa záleží na kvalite mp3 a odporúčam si jednotlivé skladby tzv "normalizovať" aby mali jednakú hlasitosť. Kvalita zvuku dobrá, porovnateľá s vysielaním rádiostaníc. Diaľkové ovládanie v mojom prípade funguje tak na max 25-30cm od prístroja. Vyskúšané na rádiach original ford, kenwood, sencor, usb klúče 1,2 a 32GB bez problémov.
cena úmerná výkonu jednoduché ovládanie 7 druhov ekvalizéru 16 stupňov hlasitosti diaľkové ovl. slabý dosah cca 25-30cm nie je možné vypnúť (iba odpojiť)
Roman, Štoky 04.12.2013
Perfektně plní účel Žádné levné materiály Slušná kvalita přenosu zvuku Ovladač ani nevybalujte
Zákazník 20.08.2012
nízká cena, srozumitelný návod,jednoduchá obsluha zatím jsem žádné neobjevil
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi