Jak rychle doručujeme objednávky? Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-2 dny 0-2 dny 1-2 dny 0-1 den 2-4 dny 2-4 dny
Vánoční přípravy Nastal čas na Mac

Recenze Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB

Zobrazit katalog
Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB - Flash disk

Recenze Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB

Zajímají Vás názory a recenze na Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 236 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Silicon Power Jewel J10 Silver 8GB i vy.
199,-
Na objednávku do 21 dnů

Uživatelské recenze

Marek, Šarovy 14.01.2014
rychlost/objem/cena/rozměr snad jen v místě závěsného očka, by mohl byt kov
Zákazník 17.01.2014
Flešku jsem již musel několikrát formátovat, ztratil jsem data, naštěstí jsem je měl zálohované. Stalo se mi, že fleška mi hodila hlášku "jednotka chráněna proti zápisu", vše vyřešil software ze stránek silicon power a disk zatím běží. Ponechávám jej v defaultním nastavení, fat32 místo NTFS a jsem zvědav jak se ji bude dařit.
rozměry slušná rychlost né moc velká spolehlivost (zatím)
Firma, Chýně 02.01.2014
cena Nefunguje správně s televizí lg 47la790v. Nelze ji inicializovat pro Time Machine.
Lukáš, Blovice 22.06.2018
Flash disk je kvalitně zpracovaný vše sedí a lícuje jak má. Ze strany výrobce je podpora i sw. Doporučuji každému tento flash disk opravdu kvalitný výrobek.
čtení 200-225mb/s zápis 20-25mb/s Konstrukce Váha Sw od výrobce materiál nerez Desing Není z jednoho kusu nerezu pouze plastová část vsazená do nerezu ale vse sedí perfektně
Lukáš, Blovice 20.06.2018
Usb Flash disk opravdu dosahuje rychlosti kterpu udává výrobce, rychlost je stabilní.Flash disk je lehký a kompaktní.Zpracování je kvalitní vše dobře lícuje a není nikde vůle. Použitý nerez je tenký ale dostatečně.Nečekal jsem tak dobrý flash disk od Silicon Power, bohůžel Kingston vyrábí už je průměrné výrobky a když mi doešli dva flash disky kingston dt 101g2 tak jsme zkusil SP a můzu s klidnim svedomim doporucit strci do kapsy dt50,dt s9. Pokus nechcete kupovat predrazeny Kingston Silicon Power jeweler 10 je pro vas jasna volba doporucuji nemam uadnou vytku proto dacam pet hvezd.
Rychlost Rozměty a váha Kvlaitní zpracování Nízká cena Softwaer od výrobce Na českém trhu ne příliš známý výrobce
Pavel, Chrast 11.05.2016
Slušná rychlost, slušná kapacita, kovové tělo
Firma, Praha 1 - Nové Město 19.01.2016
  ne
Zakaznik 19.01.2016
Rýchly, malý, dobrá cena žiadne
Ondřej, Kolín5 14.01.2016
Malá Elegantní Velice rychlá Doživotní záruka žádné
Tomáš, Praha 5 - Smíchov 14.11.2015
Rychlý. Na omak je takový fórový.
123 ...
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi