Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

6 tipů, jak ušetřit Huawei nova 10 | nova 10 Pro

Recenze Silicon Power Ultima U03 Black 8GB

Zobrazit katalog
Silicon Power Ultima U03 Black 8GB - Flash disk

Recenze Silicon Power Ultima U03 Black 8GB

Zajímají Vás názory a recenze na Silicon Power Ultima U03 Black 8GB? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 622 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Silicon Power Ultima U03 Black 8GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Silicon Power Ultima U03 Black 8GB i vy.
129,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 4 08.04.2013
Elegantni design + skvela rychlost
Tomáš, Kolín 2 30.09.2013
Běhá naprosto bez problému a rychlost je taky výborná Desing žádné
Jan, Chýně 25.03.2014
dobře funguje s EVOLVEO Arcadia, dioda signalizuje pracovní režim, její svit neobtěžuje. je špatně vidět nad černým podkladem, když nesvítí dioda, ale to není samozřejmě vada.
Martin 19.03.2015
  strata dat, po tyzdni. Po opatovnom naformatovani zatial funguje.
Zákazník 29.12.2013
cena vs účel
cena celkem pěkný,ale viz. proti levný materiál
Vladimír, Praha 4 23.04.2017
Indikace diodoe Tento 16 GB USB flah disk je asi díky ceně pomalejší (hlavně v zápisu menších souborů je to až zoufalé) i než reklamní "flešky" z veletrhů a konferencí. Srovnávací testy v ATTO Disk Benchmarkingu a AS SSD. V zápisu menších souborů je toto nejpomalejší fleška z těch co mám, včetně reklamních. Pro mě využití hlavně na ISO obrazy operačních systému apod. utilit, kde s hlavně soubory čtou. Bilí varianta je pro toto vhodná pro popis fixou.
Zdeněk, Heřmanův Městec 02.12.2021
Hezký design Pěkná cena Funkční Zatím nic
Adam, Ostrava - Hulváky 31.08.2021
Funguje
Firma, Praha 8 - Kobylisy 24.07.2020
Maká to na 100% NIC
Jakub, Popůvky, Brno - venkov 19.09.2016
Dostatečný přenos i velkých souboru (zvláště po přeformátování na NTFS) 32GB za dobrou cenu Při vysouvání se po čase ulomil plast uvnitř disku (i tak ale funguje)
123 ...
 
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací