Recenze Smartphone dotykový

Zobrazit katalog
Smartphone dotykový - Interaktivní hračka

Recenze Smartphone dotykový

Zajímají Vás názory a recenze na Smartphone dotykový? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Smartphone dotykový. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Smartphone dotykový i vy.
329,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
Nic moc / vráceno
0 ×Nahlásit
Katarína, Pataflag
Hodnoceno 02.12.2023, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vsetko v prisli v poriadku,v sobotu na obed som.objednavala a vecer mi dosol mail,ze je to mam nachystane v apza boxe
0 ×Nahlásit
Jarmila, Karvináflag
Hodnoceno 28.08.2016, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
velmi tichý
jednoduchý
0 ×Nahlásit
Šárka, Kutná Horaflag
Hodnoceno 24.05.2016, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
Dítě se podle něj může učit barvy a zvuky
Přidala bych více zvuků zvířat jinak nic
0 ×Nahlásit
Veronika, praha 8flag
Hodnoceno 29.12.2013, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
není hlučný
nerozbitný
nic
0 ×Nahlásit
Dagmar, Brnoflag
Hodnoceno 11.07.2013, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
pouze spostu tlačítek s různými zvuky, velmi laciného vzezření. Máme dražší verzi a ta nutí děti aspoň něčemu se učit.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brno-Venkovflag
Hodnoceno 08.05.2013, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
Spokojenost :) mohu jen doporučit do dvou dnů je zboží doma a v porádku
Žádné zápory nemám :)
0 ×Nahlásit
Kateřinaflag
Hodnoceno 28.12.2012, varianta Smartphone dotykový
Ověřený nákup
Pevnější konstrukce telefonu, vhodný pro děti, když upadne, nic se mu nestane.
Když byl originálně zabalený, hrál nahlas. Při vybalení začal potichu hrát. Museli jsme telefon rozebrat upravit hlasitost.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací