Nakupování budoucnosti HP + média Microsoft 365 ucho

Recenze Smrtící bílá

Zobrazit katalog
Smrtící bílá - Robert Galbraith

Recenze Smrtící bílá

Zajímají Vás názory a recenze na Smrtící bílá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Smrtící bílá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Smrtící bílá i vy.
269,-
Ihned ke čtení

Uživatelské recenze

Firma, Žacléř 11.12.2019
nezklamalo mé očekávání Pavel Rimský a jeho božský hlas
Jana, Karviná-Mizerov 16.09.2019
Stále lepší a lepší ...
Stanislav, Plzeň 30.10.2019
druhá polovina knihy už je čtivá, rozuzlení jsem sice trochu tušil, ale i tak mne čtení bavilo hlavní dvojice série má určitě ještě potenciál, jen se v tom tak nebabrat nevím jak moc to bylo pravdivé, ale každopádně zajímavé je číst o reáliích britské politické scény první polovina knihy je takové melodrama, autorka evidentně tápala, kam má knihu směřovat, s detektivkou to nemělo moc společného, trochu jsem se tím musel prokousat neustálé zmínky o bolestech v amputované noze jsou poměrně otravné zavedení čtenáře na scestí pomocí zdánlivého alibi se úplně nepovedlo
Firma, Lysá nad Labem 21.01.2020
Nic si nenalhávejme. J. K. Rowlingová není Agatha Christie, neumí vytvořit překvapivou detektivní zápletku, v rámci žánru je nudná a neschopná vytěžit z nápadu alespoň polovinu potenciálních nápadů. Nejhorší je ale absence reálné představy o detektivní práci v době současných vyspělých technologií. Přesto se dá najít několik málo sympatických stránek. Jednou z nich je umění autorky bravurně popsat momenty běžného života, další je odmítnutí módního trendu super černých a super akčních severských krimi. Důvodem popularity Strikových případů je ale určitě romantická linka tematizující vztahy hlavních hrdinů. Ta je sice stejně pitomá, jako jsou pitomé vztahové představy či ublížení naivní bezdětné Robin a sobeckého Strika, přesto jde o hlavní důvod, proč se téhle "krimi" řady pustit.
 
Gabriela, Praha 4 10.07.2020
Kdo má rád napětí, tento 4. díl si nemůže nechat ujít.
 
Luboš, Polička 14.05.2020
Ani chvilku jsem se nenudil.
Zdeňka, Český Brod 07.12.2019
napínavá ,čtivá.
Kamil, Praha 4 21.09.2019
napínavý příběh výborně napsáno výborně popsaná i “psychologie” postav čtvrtý příběh Cormorana a Robin zkrátka kvalitní autor :)
Zdeněk, Praha 4 17.10.2019
Kniha fakt dobrá Proč ebook nemá udělané kapitoly??? Minimálně verze pro Kindle. To jako nakladatelství fakt nezvládlo
D. Velíšková, Praha 5 - Stodůlky 05.10.2019
Vynikající detektivka Žádné
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi