Nakupování budoucnosti Všude vedro, doma ne

Recenze Soehnle Page Profi 67080

Zobrazit katalog
Soehnle Page Profi 67080 - Kuchyňská váha

Recenze Soehnle Page Profi 67080

Zajímají Vás názory a recenze na Soehnle Page Profi 67080? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Soehnle Page Profi 67080. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Soehnle Page Profi 67080 i vy.
799,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,9
Hodnotilo 124 zákazníků
Napsat recenzi
5 110 ×
4 14 ×
3 0 ×
2 0 ×
1 0 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
100 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Praha 10.02.2018
Velká plocha, je dobře vidět na display při vážení s nádobami Ovládání reaguje i s mokrýma a zašpiněnýma rukama Má delší dobu vypínání, nemám stres při přidávání potravin Velké číslice jsou dobře a pohotově vidět Tužkové baterie
Jaroslav, Habrovany 30.12.2016
rozsah vážení do 15 kg skleněný povrch -> snadné čištění funkce HOLD při vážení velkých předmětů, které zakrývají displej, zobrazuje hodnotu asi 10s po sundání předmětu z váhy
Jana, Praha 9 - Prosek 22.06.2016
Krásný design Jednoduchá obsluha (ani netřeba návod) Měří vážně přesně, velmi lehké i těžké věci - stačilo na ní více fouknout a už mi změřila pár gramů :) Dodávána s bateriemi
Zákazník 26.07.2015
nejvyšší rozsah vážení(15 kg) -příjemný design -baterie = 2 AAA
velký rozsah vážení (do 15 kg) přesné vážení v gramech baterie AAA lepší než knoflíkové přesná při umístění váženého předmětu v kterémkoliv místě vážící plochy
Firma, Šternberk 23.07.2021
Vynikající volba pro ty, kteří chtějí pořádnou váhu, která je úplně tichá a funguje jak má.
Tlačítka fungují lehkým dotykem i s mokrými prsty, což ocením, protože často umývám zeleninu než ji vážím apod. Určitě bude stačit váha za 350 Kč, ale tohle je prostě pro lidi jako jsem já, kteří si chtějí produkt užít. Vzhled je prvotřídní.
Tomáš, Praha-8 Kobylisy 01.07.2021
Nej váha! Mám jí už přes 10let a stále ji vyrábí. Vědí proč.
 
Roman, Nehvizdy 25.05.2021
Funguje super mam uz 3
Miloslav, Brno 16.03.2021
Není co vytknout
 
Pavel, Praha 5 15.02.2021
Vynikající pomocník, není co vytknou, snad jen, že na černé je všechno vidět. Hodně vah má hromadu "funkcí" (hodiny, časovače, minutky, budíky), které se ovládají přes ty dvě standardní tlačítka. Z 90% jsou tyto funkce k vzteku, poslední váha letěla z okna. Toto byla náhrada za Tefal Optiss, který zrovna nebyl skladem.
15 kilo žádné doplňky, jen váha, proto se vše snadno ovládá a dobře funguje Až moc citlivá doteková tlačítka, jen vezmu do ruky, stačí se lehce dotknout, už se zapne. Ale je to o zvyku je hrozně hlasitá chybí ji možnost zavěšení.
Tomáš, Praha - Kunratice 01.02.2021
Velmi dobrá váha, větší než mnoho ostatních podobných, což se hodí například při vážení ve větším hrnci
Maximální váha až 15 kg
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi