Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Cenové bomby - Bosch

Recenze Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá

Zobrazit katalog
Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá - Stolní lampa

Recenze Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá

Zajímají Vás názory a recenze na Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 402 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Solight stolní lampička stmívatelná 12W, černá i vy.
1 109,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Gabriela 22.11.2015
velice příjemná stolní lampička s možností změny intentizy i teploty světla. Rozhodně doporučuji. Tato bílá už je třetí, kderou jsem koupil. Dvě první černé mám sice od jiného dodavatele ale byly o 1/4 dražší, než jsem objevil, že ji nabízí i Alza V novějším modelu by bylo určitě přívítáno podsvícení vypinače na podstavci. Potmě je třeba chvilku šátrat po podstavci dlaní, nežli se podaří trefit na vypinač a rozvítit.
Adam, Praha 4 02.11.2015
Hodně barev světla Nádherný design USB Charger Otočný stojan Tlačítko na zapnutí(které je dotykové) nesvítí, ale stačí jenom "fláknout" do lampičky a je zaplá
Jiří, Jáchymov 09.02.2016
Pěkná, snadné ovládání,možnost nabíjet telefon kabel k mobilu je přibalen Při některé barvě světla slyším slabé pískání, ale zatím jenom já, asi problém s ušima.
Dana, Praha 6 23.09.2016
lampička mě neuvěřitelně uchvátila designem nastavení barvy světla což oceňuji,protože já nemám ráda bílé nastavení intenzity světla nabíječka na mobil - já velmi oceňuji, protože jestli se mi doma něco ztrácí, tak jsou to zcela jistě nabíječky :-) nevyměnitelné svítidlo a tím tedy poměrně vysoká cena, ale věděla jsem o tom předem, přesto jsem lampičku koupila také bych uvítala podsvícení ovládacích prvků
Lukáš 14.09.2015
pekny dizajn 7 stupnov intenzity svietenia 5 farieb svetla
Miloš, Mladá Boleslav 07.09.2015
Svítí skvěle.
Patrik, Ústí nad Labem 25.10.2016
5 stupňů teploty světla a 5 možností stmívatelnosti. Moderní design. USB nabíječka. Dobré polohování. Dotykové ovládání. Při tmě se špatně hledá tlačítko na rozsvícení lampičky.
Jan, Letohrad 21.10.2016
změna intenzity světla a jeho barvy tlačítka se nacházejí potmě velice špatně prach je na lesklém povrchu dost vidět
Zdeněk, Polešovice 24.04.2016
Design Teplota barev Intezita Dotykové ovládání USB Bzučící USB při nabíjení
Roman, Malíkovice, Hvězda 02.02.2016
možnost regulace intenzity osvětlení možnost měnit typ osvětlení (chladné a teplé barvy) design U jedné ze třech zakoupených lamp se ozývá velmi nepříjemný tón měnící se v závislosti na intenzitě osvětlení (? vadné LED diody ?) LED diody se nedají vyměnit
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací