Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
Vánoce? Stíháme! Vánoční trháky

Recenze Sony CyberShot DSC-WX350 černý

Zobrazit katalog
Sony CyberShot DSC-WX350 černý - Digitální fotoaparát

Recenze Sony CyberShot DSC-WX350 černý

Zajímají Vás názory a recenze na Sony CyberShot DSC-WX350 černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 46 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony CyberShot DSC-WX350 černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony CyberShot DSC-WX350 černý i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Vlastimil, Běstvina 141 14.11.2014
Výborný kompakt
Jiří, Praha 8 01.11.2018
nádherně fotí wifi synchronizace na pár stisknutí... výdrž baterie s bleskem dělá v levém dolním rohu tmavý stín (zřejmě stín od objektivu), zajímavé je, že se zoomem už nikoli, takže je to spíše nějaká nedomyšlenost, škoda, jinak geniální. kabel usb dodávaný k nabíjení je absolutně nevhodný, téměř nejde zasunout do zapuštěné zdířky, je třeba použít jiný kompatibilní špatná podpora Sony
Firma, Bukovice 07.05.2015
ISO Displey Stabilizátor pohybu
Zákazník 16.07.2016
Fotoaparat bol kupovany za ucelom dovolenky. Tento mensi fotak mozete hravo nosit vo vrecku na koseli pričom ani nepocitite jeho vahu. V batohu zaberie minimalne miesto. V kvalite sa jedna o lepsi priemer a fotografie byvaju pri vacsom priblizeni uz nafotenej fotografie neostre. V pripade ak ste amater a staci Vam spravit peknu fotografiu je tento vyrobok velmi vhodny na zakupenie.
vela programov, filtrov a nastaveni velkost a hmotnost jednoduche ovladanie neostre fotografie pri priblizeni
Zákazník 23.12.2014
Dobrý foťák
20x optický zoom, výborný fotoaparát do horších světelných podmínek
Vratislav, Lovečkovice 21.09.2020
Zatím bez připomínek. Splňuje očekávání
Zakaznik 28.08.2018
malý výkonný a šikovný jednoduché intuitivní ovládání akorát do ruky, lehký zatím žádné
David, Ostrava - Heřmanice 31.01.2018
spokojenost, pěkné fotky někdy se zasekne optika
Vladimír, Praha 4 - Kamýk 20.11.2017
Malý, vejde se do kapsy od košile. Srozumitelné a jednoduché ovládání. Kvalitní fotky i za horších světelných podmínek. Ideální pro svátečního fotografa.
Martin, Havířov - Město 23.07.2017
Foťák mám necelý týden a zatím jsem velice spokojený. Krásně fotí i točí. Velký zoom také není na škodu. Potřeboval jsem foťák do 6ti tisíc na dovolenkové focení a myslím, že svůj účel splní.
Velký zoom Hezké fotky Kvalitní video nic mě nenapadá
123
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací