Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze SONY DSC-RX100 III

Zobrazit katalog
SONY DSC-RX100 III - Digitální fotoaparát

Recenze SONY DSC-RX100 III

Zajímají Vás názory a recenze na SONY DSC-RX100 III? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 62 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s SONY DSC-RX100 III. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na SONY DSC-RX100 III i vy.
16 590,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jiří, České Budějoviceflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta Sony DSC-RX100 VA
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Malá velikost (doporučuji vyzkoušet), kvalita foto a videa - překvapí
0 ×Nahlásit
František, Praha 10flag
Hodnoceno 11.10.2023, varianta Sony DSC-RX100 VA
Ověřený nákup
5 let jsem spokojeným uživatelem RX100 V, teď sem koupil upgradovaný VA a neexistuje fotoaparát takto kompaktních rozměrů a takovou kvalitou fotek, který by byl lepší než RX100 a měl zoom. Kdo stojí o to mít kvalitní fotky z cest (žádný mobil se tomuhle nerovná) a současně nechce tahat větší zařízení tak tohle je jasná volba. Pak už čeká jen zásadní dilema jestli vybrat kratší světelnější, nebo delší méně světelný objektiv. Rozsah zoomu na M6 a M7 je obdivuhodný a i některé další funkčnosti na M7 velmi lákaly, ale já fotím často v podmínkách se špatným světlem, proto sem volil M5A.
kvalita fotografií
světelnost objektivu
váha a rozměry
velké množství možných nastavení pro zkušené fotografy
pokud člověk nechce nic řešit stačí mu auto-režim a foťák bude dělat krásné fotky
Cena je vysoká, ale za kvalitní techniku stojí
USB A connector u nabíjení
0 ×Nahlásit
Aneta, Kladnoflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta SONY DSC-RX100 II
Ověřený nákup
Malinký
Praktický
Super fotky
slabší ve tmě
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Sony DSC-RX100 VII
Ověřený nákup
Ani na oficiálních stránkách není aktuální návod (poslední z roku 2017 nezohledňuje nové fce).
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Pyšelyflag
Hodnoceno 17.12.2020, varianta Sony DSC-RX100 VA
Ověřený nákup
Kvalita fotografií
Rychlost ostření
pokud zaměřuji na konkrétní bod a vyskočím kolečkem na nastavení jiné funkce už se nevrátím na posun zaostřovacího bodu (zůstane neaktivní a kolečko pro zpětný návrat nefunguje) a nutno znovu nastavit zaostřovací bod. Jediná velká chyba RX100MVA. Aktualizovanř firmware na tento bug zatím není k dispozici.
0 ×Nahlásit
Pavel, Plzeňflag
Hodnoceno 14.08.2018, varianta Sony DSC-RX100 VI
Ověřený nákup
Dotyková obrazovka
Zoom
Chybí optická stabilizace (vyměněna za hardwarovou)
Chybí ND filtr
Světelnost pouze 2.8 oproti předchozím 1.8
0 ×Nahlásit
Martin, Brodek u Prostějovaflag
Hodnoceno 26.05.2018, varianta SONY DSC-RX100 II
Ověřený nákup
světelnost objektivu
možnosti nastavení
kvalita obrazového výstupu
chatrný blesk, navíc v místě obvyklého držení (dá se na to zvyknout)
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 9flag
Hodnoceno 01.01.2018, varianta SONY DSC-RX100 II
Ověřený nákup
Odešel mi DSC-RX100 ve verzi jedna, takže nebylo moc o čem přemýšlet, výprodej dvojky srazil cenu a já si jsem jist, že to déle než 3 roky prostě nevydrží... je to spotřebák a Sony není žádný hit kvality... a nikdy nebyl, jen umí dobře marketing. Ale nechtěl jsem další těžké zrcadlo - jako Nikonista a Olympusák nekupuju Canon - ani Panasonic mě nepřesvědčil a poměr cena / výkon u tohoto výběhu je proti Olympusu a novým Canonům jasný favorit ;)
kapesní
docela kvalitní optika
konečně dostupný video port (dříve vespod) a WiFi
lepší citlivost po inovaci čipu (ale to jsem zatím netestoval)
pouzdro k první verzi blokuje vysouvání displeje (rám je stejně tlustý jako pouzdro a drhne)
prodavači neudávají mezi parametry takové, které by "poškodily pověst". Například přehřívání a vypínání při delším nahrávání (nevadí, že si výrobci udělali 29 minutový kartel, ale strojek prostě i s prázdnou kartou a napájený ze sítě po pár desítkách minut vypne... je třeba s tím počítat. A kecy není to kamera... inu snímá to dost kvalitně na to, abych pomocí něj vyráběl výuková videa a zaznamenával konference, netahal další bezzrcadlovku atd., ale měl jsem mít volbu před prvním nákupem a tedy přečíst v ZÁKLADNÍCH parametrech.)
časem (cca 2 roky, tak akorát po záruce) přestal fungovat spolehlivě mikrousb, jako u všeho dalšího s tímhle konektorem, pokud jej používám denně. Oprava kolem 2-5 tisíc
není aktualizován firmware
4k má až další verze, ale ta zase má snížený rozsah už jen taktak Zoomu; zbytečně velký rozsah nabídky typů namísto optimalizace stávajícího;
předražené příslušenství, které není v ceně (brašna, dálkové ovládání, timelaps spoušt, hledáček...)
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dolny Kubinflag
Hodnoceno 25.11.2017, varianta SONY DSC-RX100 II
Ověřený nákup
maly, spratny, s vlastnostami zrkadlovky
na velke palce male čudliky a kruhoví ovladac ma pri mensom posune palca tendenciu spustat funkciu ktora je na danej strane urcena. ale da sa na to zvyknut
zatial ziadne ine nedostatky som neobjavil,
0 ×Nahlásit
Milan, Košiceflag
Hodnoceno 01.09.2017, varianta SONY DSC-RX100 III
Ověřený nákup
svetelnost 1.8F !
dizajn
otocitelny displej, pekne selfie
ovladanie
dualne fotenie raw+jpeg
relativne rychle zapnutie a vysunutie objetkivu
cena !
myslim ze video pri pohybe a sucasnte max. kvalite straca ostrost
horsie sa drzi, potrebny grip pre lepsie uchytinie
nabijanie len skrz fotoaparat, adapter nie je sucastou balenia
v baleni nie je ziaden softver pre upravu raw fotografii
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 28
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací