Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Mastercard Obchodník roku 2021 Chytré hodinky

Recenze Sony MDR-EX110AP černá

Zobrazit katalog
Sony MDR-EX110AP černá - Sluchátka

Recenze Sony MDR-EX110AP černá

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-EX110AP černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 80 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-EX110AP černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-EX110AP černá i vy.
399,- 349,-
Na cestě > 10 ks
4,5
Hodnotilo 80 zákazníků
Napsat recenzi
5 49 ×
4 21 ×
3 8 ×
2 1 ×
1 1 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 02.06.2015
dobry zvuk vzhladom na cenu zahnuty jack len jedno tlacidlo na handsfree (pauzuje hudbu na spotify) uvadzali ze ma volume control ale NEMA
Jozef 23.03.2015
zvuk basy dobre sedia v usiach, pohodlne nahradne stuple roznych velkosti zahnuty jack tlacidlo na prijmanie hovorov a prepinanie pesniciek kabel sa zda byt krehky ale zatial drzi, trochu sa zamotava chybaju tlacidla na zmenu hlasitosti
Marek, Jenštejn 09.04.2015
Basujou, ale né nijak přehnaně (to je zápor - já rád maximální basy), skvěle sedí v uších a vyvážená kvalita zvuku. v podobné cenové hladině jsou i jiná sluchátka, co basují více, ale nakonec tyto vyhráli i když nemají žádné neuvěřitelně veliké basy. od rozdvojky mají oba kabely k peckám stejně dlouhé. Nevím proč už se nedělá ten prastarý koncept s jedním delším a druhým kratším (člověk si jedno mohl dát okolo krku a oni mu nepadali, když si je vyndal z uší....)
Ladislav, Děčín 5 07.05.2020
parada super cool nic
Sandra, Praha 4 27.03.2020
Levná skvělá sluchátka
Hana, Plzeň (okr. Plzeň-město) 07.01.2020
Funguje bez problémů. Zvuk je kvalitní.
Hana, Kopřivnice 27.12.2017
slušný poměr cena/výkon zatím nic
Firma, Praha 1 - Staré Město 07.12.2017
Perfektní zvuk na obě strany, tlačítko ideální, výměnné vložky... Jednoznačně nejlepší volba v této cenové kategorii.
Ondřej, Praha 25.08.2017
Většinou si beru černé, ale beztak to jsou za tu cenu snad nejlepší sluchátka co znám.
zvuk cena mikrofon play/pause/skip tlačítko dobré velikosti špuntů nic
Ondřej, Praha 10.05.2017
Cena Kvalita Velikosti špuntů Celkem častá poruchovost, většinou musím po půl roce reklamovat
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi