Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze Sony MDR-EX650APT

Zobrazit katalog
Sony MDR-EX650APT - Sluchátka

Recenze Sony MDR-EX650APT

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-EX650APT? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-EX650APT. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-EX650APT i vy.
1 759,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.07.2022, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Kvalita zvuku
ergonomika špuntů
drží pevně v uších, ani při větších pohybech nedojde k vypadnutí
kabel je velmi tenký, možné poškození časem?
0 ×Nahlásit
Přemysl, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 02.06.2022, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
skvěle sedí
výborný zvuk
dobře tlumí okolí
velmi špatné kabely
0 ×Nahlásit
Hana, Odolena Vodaflag
Hodnoceno 21.02.2019, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Cisty zvuk
Kvalita
Dobře izoluji okoli
Tezsi
Kabel se trochu zamotava
Cekal jsem asi lepsi basy, ale jsou zcela distacujici
0 ×Nahlásit
Ján, Bernolákovoflag
Hodnoceno 05.04.2018, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
kovove, nadpriemerny priemer menicov, relativne pohodlne, priemerna clarity
V-shaped sound, unavujuce basy a vysky, stredy pri nich zanikaju
0 ×Nahlásit
David, Praha 6 - Veleslavínflag
Hodnoceno 04.06.2017, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
htaji dobre
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 2flag
Hodnoceno 01.04.2017, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Basy
Kvalita zvuku
Handsfree
Multifunkční tlačítko
Vzhled
Asi bych za cenu už předpokládal silnější kabel
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 6 - Libocflag
Hodnoceno 19.08.2016, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Nejsem sice žádný expert, ale musím říct, že sluchátka zatím hrají nejlépe ze všech, co jsem doposud v cenové hladině 1500 Kč kdy měl.
Pokud člověk chce, tak sluchátka mají robustní bassy a v uších o peckách člověk ani neví. Současně mi kabel od sluchátek oproti ostatním kabelům přijde mnohem kvalitnější.
0 ×Nahlásit
Otakar, Zlínflag
Hodnoceno 04.04.2016, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Hrajou moc hezky; příjemný, detailní zvuk bez přebuzených basů
Docela praktická "kapsička" na přenášení sluchátek a kabel, který se moc nezamotává
Tlačítko na pozastavení skladby nebo přijetí hovoru a slušný mikrofon na telefonování
Na moje gusto už mě od okolního světa izolují příliš dokonale - slyším sám sebe jakoby "zevnitř". Ale to může být pro spoustu uživatelů i kladná stránka
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 25.07.2015, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Dokonale izolují okolní ruch.
Nenalezeny.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 07.06.2015, varianta Sony MDR-EX650APT
Ověřený nákup
Dobrý zvuk
Jsou lehká
Barva
Zápor to má jen jeden a to že vše kromě zvuku je vyrobeno z co největším ušetření peněz (kabel,konektor...) kabel je strašný jak ho ohnete tak i zůstane a nenarovnáte ho ani sílou potom další věc co ukazuje šetření a to že všude je jen made in thailand a nikde ani logo výrobce jenom na samotných sluchátek . Konektor to je basnička na zvracení vypadá úplně stejně jak na sluchatkach náhlavních za 399kč obrovský a ne moc pěkný a ozdobní prvek (zlatý kolečko) je vyrobeno z plastu!!!!
Sony by se mělo zaměřit na dizajn vyrobku jako Beats\jays\klipish...
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací