AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze Sony MDR-EX650APT

Zobrazit katalog
Sony MDR-EX650APT - Sluchátka

Recenze Sony MDR-EX650APT

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-EX650APT? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-EX650APT. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-EX650APT i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Otakar, Zlín 04.04.2016
Hrajou moc hezky; příjemný, detailní zvuk bez přebuzených basů Docela praktická "kapsička" na přenášení sluchátek a kabel, který se moc nezamotává Tlačítko na pozastavení skladby nebo přijetí hovoru a slušný mikrofon na telefonování Na moje gusto už mě od okolního světa izolují příliš dokonale - slyším sám sebe jakoby "zevnitř". Ale to může být pro spoustu uživatelů i kladná stránka
Zákazník, Praha 9 07.06.2015
Dobrý zvuk Jsou lehká Barva Zápor to má jen jeden a to že vše kromě zvuku je vyrobeno z co největším ušetření peněz (kabel,konektor...) kabel je strašný jak ho ohnete tak i zůstane a nenarovnáte ho ani sílou potom další věc co ukazuje šetření a to že všude je jen made in thailand a nikde ani logo výrobce jenom na samotných sluchátek . Konektor to je basnička na zvracení vypadá úplně stejně jak na sluchatkach náhlavních za 399kč obrovský a ne moc pěkný a ozdobní prvek (zlatý kolečko) je vyrobeno z plastu!!!! Sony by se mělo zaměřit na dizajn vyrobku jako Beats\jays\klipish...
Zákazník, Trebic 19.07.2022
Kvalita zvuku ergonomika špuntů drží pevně v uších, ani při větších pohybech nedojde k vypadnutí kabel je velmi tenký, možné poškození časem?
David, Praha 6 - Veleslavín 04.06.2017
htaji dobre
Stanislav, Praha 6 - Liboc 19.08.2016
Nejsem sice žádný expert, ale musím říct, že sluchátka zatím hrají nejlépe ze všech, co jsem doposud v cenové hladině 1500 Kč kdy měl. Pokud člověk chce, tak sluchátka mají robustní bassy a v uších o peckách člověk ani neví. Současně mi kabel od sluchátek oproti ostatním kabelům přijde mnohem kvalitnější.
Jan, Odolena Voda 21.02.2019
Cisty zvuk Kvalita Dobře izoluji okoli Tezsi Kabel se trochu zamotava Cekal jsem asi lepsi basy, ale jsou zcela distacujici
Petr, Praha 2 01.04.2017
Basy Kvalita zvuku Handsfree Multifunkční tlačítko Vzhled Asi bych za cenu už předpokládal silnější kabel
Přemysl, Karlovy Vary 02.06.2022
skvěle sedí výborný zvuk dobře tlumí okolí velmi špatné kabely
Zákazník 25.07.2015
Dokonale izolují okolní ruch. Nenalezeny.
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací