Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Mastercard Obchodník roku 2021 Chytré hodinky

Recenze Sony MDR-ZX310 červená

Zobrazit katalog
Sony MDR-ZX310 červená - Sluchátka

Recenze Sony MDR-ZX310 červená

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-ZX310 červená? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 140 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-ZX310 červená. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-ZX310 červená i vy.
499,- 439,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Jiří, LOUNY 10.03.2015
Za tuto cenu jsem nenašel podobná s neodymovým magnetem a odpovídajícím rozsahem frekvence, basů je dost i bez různých bassboostrů. Skládání je jednoduché a účelné. Zatím nic.
Mária 19.03.2015
výborný zvuk pekný dizajn zatiaľ žiadne
Karolína, Borovany 19.03.2015
Skvěle vypadají, dobře hrají Mohly by mít lepší basy
Martin, Slivenec 11.11.2018
Skvělá sluchátka pevná konstrukce mnoho poloh nastavení výšky Velký rozsah - vhodné pro poslech Kabely vedou obou reproduktorů, ve složeném stavu se o sebe vzájemně ohýbají.
Anežka, Zlatá Olešnice 10.08.2016
luxusní!! doporučuji!
Róbert 09.07.2015
dobre su :) neviem
Zákazník 24.02.2015
Lehká konstrukce Sedí dobře na uších a odhlučňují okolí Jsou skládací - velké plus Celkové hodnocení 75% Málo středů (tohle budou řešit pouze audiofilové), ale za tu cenu jsou velmi dobré
Iva, Jablonec nad Nisou 11.01.2019
Darovali jsem sluchátka vnučce 9 let, byla nadšená a říkala, že jsou skvělá. nevím
Kristýna 05.01.2019
Hrají nahlas,dobře a jsou disainově hezké a dobře se skládají. Občas mi sklouzávají z hlavy (občas)
Aleš, Praha 9 - Hloubětín 08.07.2018
pěkné akvalitní
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi