MS hokej AP+ slevy

Recenze Sony MDR-ZX310APB

Zobrazit katalog
Sony MDR-ZX310APB - Sluchátka

Recenze Sony MDR-ZX310APB

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-ZX310APB? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 153 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-ZX310APB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-ZX310APB i vy.
479,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Martina, Bratislava - Račaflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Sony MDR-ZX310APL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Po asi 7 rokoch tie isté doslúžili. Kupujem znova.
cena - výkon jednoducho wow
ľahké
netlačia na hlavu
ľahká manipulácia a spratnosť
0 ×Nahlásit
C&D Services s.r.o., Trnavaflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta Sony MDR-ZX310APB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skladné a plne funkčné
0 ×Nahlásit
Lenka, Jihlava 1flag
Hodnoceno 05.10.2023, varianta Sony MDR-ZX310APL
Ověřený nákup
Super
nic
0 ×Nahlásit
Tereza, Kozinecflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta Sony MDR-ZX310APL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ty basy nejsou nic moc, na poslech mluveného slova určitě super, ale metal to úplně nezvládá...ale zas na poslech z mobilu někde v MHD to za ty prachy ujde.
Na uších netlačí
Nejsou obrovské
Vypadají hezky
Dají se složit
Zvuk žádný zázrak
0 ×Nahlásit
Tomáš, Břeclavflag
Hodnoceno 19.07.2023, varianta Sony MDR-ZX310APB
Ověřený nákup
Kvalitně dokáže reprodukovat hudbu
Nepřiléhá tak moc na uši, tím pádem vhodně i pro lidi s tinnitem.
nádherný design
sluchátka jsou celkem křehká, takže časté přenášení je může poškodit
reproduktor jsem očekával implementovaný ve sluchátcích bez nutnosti držet u pusy mikrofon
0 ×Nahlásit
Václav, Brandýsekflag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta Sony MDR-ZX310APB
Ověřený nákup
celkově i přes drobné nedostatky spokojenost, beru to jen jako kurvítka, která mají vyvážit nižší cenu v porovnání s jinak kvalitním zvukem
za svou cenu velmi dobrý zvuk
mikrofon na kabelu + tlačítko přijetí hovoru / pauza / play
hodilo by se i ovládání hlasitosti, případně i ovládání listování skladeb
laciné provedení - hlavový most je dost tenký a kloubům pro sklopení sluchátek moc nevěřím
laciné provedení - kabel je velice tenký, u konektoru má nedostatečné zesílení a kabel tam má tendence se lámat
laciné provedení - molitany na uších jsou dost tenké a z neznámého důvodu jsou z vnitřní strany na každém sluchátku pod molitanem ostré výstupky. Časem se molitan slehne a výstupky budou tlačit do uší.
0 ×Nahlásit
Marta, Prahaflag
Hodnoceno 11.02.2022, varianta Sony MDR-ZX310APR
Ověřený nákup
dobrá kvalita zvuku
designově pěkný
na malou hlavu pěkně sednou
netlačí a jsou pohodlné
mikrofon pro hovory
horší utěsnění uší
nevhodné do MHD, je slyšet okolní ruch
0 ×Nahlásit
Jiří, PRAHA 6flag
Hodnoceno 25.09.2021, varianta Sony MDR-ZX310APL
Ověřený nákup
Nic
0 ×Nahlásit
Jan, Lukaviceflag
Hodnoceno 29.10.2020, varianta Sony MDR-ZX310APL
Ověřený nákup
Dobře sedí na uších
Dobré zpracování
Hrají za ty peníze obstojně než dražší sluchátka
K poslechu hudby přes mobil postačí.
Uvítal bych hlasitější projev
Dle hodnocení jsem očekával lepší Basy
0 ×Nahlásit
Stanislav, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 18.09.2020, varianta Sony MDR-ZX310APB
Ověřený nákup
Parádna skladačka.
Hrajú pekne.
Sú NA UŠI, takže treba rátať s tým, že po dlhšom používaní aj trochu tlačia.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 45
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací