Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Všechny dárky jako na dlani Philips - Pro bezpečnější jízdu

Recenze Sony MDR-ZX310APL

Zobrazit katalog
Sony MDR-ZX310APL - Sluchátka

Recenze Sony MDR-ZX310APL

Zajímají Vás názory a recenze na Sony MDR-ZX310APL? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 164 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Sony MDR-ZX310APL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Sony MDR-ZX310APL i vy.
549,- 449,-
Skladem > 10 ks
4,5
Hodnotilo 164 zákazníků
Napsat recenzi
5 106 ×
4 35 ×
3 16 ×
2 4 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
85 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Hanka 16.08.2014
DOPORUČUJI! Není nic, co by se mi na nich nelíbilo. Skvělý zvuk, design a vůbec, není nad lepší sluchátka!
Design Zvuk Ovládání zvuku na kabelu Mikrofon na kabelu Skládání Kabel, který se nezamotá Konektor do "L"
Michal, Ústí nad Orlicí 04.01.2015
dobrý poměr výkon/cena široký rozsah basy - výšky slušně sedí na uších
Adam, Benešov 31.03.2015
Cena Mikrofon Pohodlný Dobře sedí Dostačující kvalita zvuku Poměr cena / výkon Po prvním použití jsem myslel že mi upadnou uši. Ale na druhé použití sedí dokonale!
Michal, Bruntál 1 30.06.2016
Zápory jsem nenašel zatím žádné, jsou perfektní.
Dobře drží Hrají skvěle Kabel dostatečně dlouhý Skládací - vhodné na cesty I po delším používání v kuse mi nepřišly nepohodlné, nebolí mě z nich uši
Blanka, Tupadly 14.07.2016
mikrofon na kabelu, skládací
Milan, Praha 6 07.02.2016
Za tu cenu vynikající zvuk Dobrý mikrofon Nezamotávající se kabel Sedí dobře na hlavě Nic
Zákazník 03.01.2016
Doporučuji
Dárek pro syna 12 let, je nadšený... nic
Michal, Písek 1 23.11.2015
za danou cenu krásný zvuk akorát dlouhý kabel pohodlné na hlavě nenapadá mě
Jan, Jihlava 19.04.2015
jemné polstrování (po delší době používání nebolí uši) zatím žádné
František Toločko 19.12.2014
Sluchátka Sony
Dobré až velmi dobré jak vzhledově tak postránce hudební. U většiny výrobků nejsou uváděné parametry(rozsah,citlivost,impedance). Popis a vzhled výrobku nejsou parametry!
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi