Recenze STELL SHO 1091

Zobrazit katalog
STELL SHO 1091 - Stropní držák

Recenze STELL SHO 1091

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1091? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1091. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1091 i vy.
1 499,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník, Braškovflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvělý držák pro projektor .Maximální spokojenost
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 27.12.2019, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
pevný
maximálna nastaviteľná výška
uhlovo nastaviteľný
dva rovnaké produkty nemali rovnakú výbavu (v jednom chýbali skrutky a tiež rovnaký počet predvŕtaných dier na úchyt) - nebol čas to vrátiť
skontrolujte si balenie hneď po vyzdvihnutí
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 30.11.2015, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
Výškově stavitelný
universální uchycení
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 27.04.2015, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
Kvalitni materialy i povrchova uprava
Veskery spojovaci material v baleni
Samozrejme nizka cena
Zadne plasty na dulezitych mistech
Promyslena moznost vest i vice kabelu uvnitr teleskopu
Provedeni DO-DO, dodelej doma
Vule teleskop-horni drzak, pouzity pouze dva sroubky nutno dodelat treti
Totez vule teleskop-spodni drzak
Vule mezi teleskopickymi tycemi, opet nutno vyrezat zavit a doplnt dalsi sroub
Pred upravami v podstate nepouzitelny, vule na projektoru celkem az 3-4 cm, tudiz nelze seridit poradne na platno, po upravach v dilne, cca 1 hod prace- dokonaly
zakaznik zde neni od toho, aby rezal zavity a neco dodelaval a domyslel, od toho je konstrukter a vyrobce, takze zvazte, proto spise nedoporucuji
0 ×Nahlásit
Václav, Jihlavaflag
Hodnoceno 19.03.2015, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
Držák má vůli, při slabých otřesech se projektor hýbe
0 ×Nahlásit
Ondřej, Stochovflag
Hodnoceno 02.04.2014, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
docela dobře vypadá
kýve se, úchyt do stropu je OK, ale ten čudlík co je jako západka mezi dvěma díly není nic moc.
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 21.01.2014, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
je to držák projektoru, proto jsem si ho koupil.
0 ×Nahlásit
FJY s.r.o., Praha 8flag
Hodnoceno 20.06.2013, varianta STELL SHO 1091
Ověřený nákup
Jednoduchost
Nejsou
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací