Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
AlzaPlus+ Pečení? To dáme!

Recenze STELL SHO 1100

Zobrazit katalog
STELL SHO 1100 - Držák na TV

Recenze STELL SHO 1100

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1100? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 145 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1100. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1100 i vy.
389,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník 08.11.2013
Velmi dobrá cena za výbornou kvalitu
Kvalitní kus železa
František Radoměřský 16.11.2021
Skvělý držák. Ti co uvádějí, že to chce manuální zručnost a dalšího pomocníka, tak se asi nikdy rukama neživili. Držák je nutné rozpojit na dvě části a to demontováním samosvorné matky M8 z libovolného kloubu a demontáží součástí tohoto kloubu. Následně tu část držáku co patří na zeď namontovat na zeď a druhou část na zadní stranu televizoru. Pak už stačí přiložit televizor k držáku na zdi a sesadit rozebraný kloub. Nakonec dotáhnout obě matky M8 na obou kloubech, tak aby oba klouby vykazovaly dostatečnou tuhost a tím polohu televizoru. Dělal jsem to sám bez pomoci v cca dvou metrové výšce a měl jsem to během chvilky. Abych nezapomněl tak je více jak 60 let.
laciný snadná montáž když se to umí
Jiří, Lichnov 13.07.2020
Super polohy do všech stran Pevný
Pavel, Ostrava 8 28.02.2018
Spokojenost Na monitor ideální Nutná manuální zručnost při montáži Hmoždinky by měli být delší
Marek, OPATOVEC 27.02.2018
televize drží :)
Jiří, Tábor 03.02.2017
zprvu obavy z montáže, ale nakonec docela snadné, začepoval jsem to opačně než je uvedeno v návodu. Přišlo mi to jednodušší/ty podložky než tam nalovíte/. Plastový mezikus jsem upiloval a přilepil tavnou pistolí, abych mohl vsadit jen šrob. Jinak to celé vystředit a vložt šroub/nemožné/. Přijemnou zábavu. doporučuji
cena, variabilita naklápění a natáčení- nechá se natáčet i horizontálně-vodováha netřeba horší dílenské zpracování
Jiří, Praha 10 02.11.2016
jednoduchý držák zatím žádní
Zákazník 01.02.2016
Funkční držák na tv
jednoduchá montáž
Jaroslav, Libhošť 03.09.2015
Chcel som držiak na stenu pre Dell UltraSharp U3011, čo je 30” monitor s vonkajšou uhlopriečkou 82cm a váhou niečo pod 8kg (samotný LCD panel bez stojana). Najdôležitejšie kritérium bola možnosť natáčať na výšku, t.j. PIVOT funkcia. Tento držiak ma zaujal svojou jednoduchosťou - o čo jednoduchšie, o to menej problémov a možností pokazenia sa. Taktiež je plne kovový (skutočne ani gram plastu), čo tiež dáva záruku dlhovekosti a stálej kvality v celej životnosti výrobku. Inštalácia je jednoduchá, prakticky aj keby sa podarilo nedať monitor presne do požadovanej / vodorovnej polohy, jemným natočením toto zabezpečíte. Natáčať sa dá ľahko, akurát v jednej recenzii som čítal o aretácii v zvislej polohe, no také som na tomto držiaku nenašiel, neprišiel som na to, ako by sa mal (v akej polohe držiaku voči stene či monitoru) dať aretovať. Jeden kĺb je so zubami, t.j. jeho pritiahnutím menenie natočenia "preskakuje" a závisí, či držiak natočíte tak, aby "preskakovalo" natáčanie z prava do ľava alebo otočením 90° v stene "preskakovalo" natáčanie zhora nadol (a samozrejme naopak) - otáčanie z vodorovna do zvisla zabezpečuje len "nit" v doštičke upínajúcej sa priamo na monitor (vidieť ho i na fotke tu - strieborný v strede VESA rozpätia). Nepotreboval som monitor odťahovať od steny či nejako extra naklápať do strán, preto svojimi "základnými" funkciami mi tento držiak plne postačuje.
jednoduchosť, pevnosť, vyplývajúca funkčnosť, cena (skoro zadarmo!) pokiaľ by tam predsa len bola jednoznačná aretácia uhlu 90°, bol by to proste dokonalý držiak pre mňa...
Firma, Liberec - Liberec XV-Starý Harcov 14.04.2015
dobrá koupě
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací