Léto s Alzou Všude vedro, doma ne

Recenze STELL SHO 1100

Zobrazit katalog
STELL SHO 1100 - Držák na TV

Recenze STELL SHO 1100

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1100? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 139 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1100. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1100 i vy.
479,- 389,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 139 zákazníků
Napsat recenzi
5 104 ×
4 21 ×
3 8 ×
2 3 ×
1 3 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 08.11.2013
Velmi dobrá cena za výbornou kvalitu
Kvalitní kus železa
Jiří, Lichnov 13.07.2020
Super polohy do všech stran Pevný
Pavel, Ostrava 8 28.02.2018
Spokojenost Na monitor ideální Nutná manuální zručnost při montáži Hmoždinky by měli být delší
Marek, OPATOVEC 27.02.2018
televize drží :)
Jiří, Tábor 03.02.2017
zprvu obavy z montáže, ale nakonec docela snadné, začepoval jsem to opačně než je uvedeno v návodu. Přišlo mi to jednodušší/ty podložky než tam nalovíte/. Plastový mezikus jsem upiloval a přilepil tavnou pistolí, abych mohl vsadit jen šrob. Jinak to celé vystředit a vložt šroub/nemožné/. Přijemnou zábavu. doporučuji
cena, variabilita naklápění a natáčení- nechá se natáčet i horizontálně-vodováha netřeba horší dílenské zpracování
Jiří, Praha 10 02.11.2016
jednoduchý držák zatím žádní
Zákazník 01.02.2016
Funkční držák na tv
jednoduchá montáž
Jaroslav, Frýdek-Místek 1 03.09.2015
Chcel som držiak na stenu pre Dell UltraSharp U3011, čo je 30” monitor s vonkajšou uhlopriečkou 82cm a váhou niečo pod 8kg (samotný LCD panel bez stojana). Najdôležitejšie kritérium bola možnosť natáčať na výšku, t.j. PIVOT funkcia. Tento držiak ma zaujal svojou jednoduchosťou - o čo jednoduchšie, o to menej problémov a možností pokazenia sa. Taktiež je plne kovový (skutočne ani gram plastu), čo tiež dáva záruku dlhovekosti a stálej kvality v celej životnosti výrobku. Inštalácia je jednoduchá, prakticky aj keby sa podarilo nedať monitor presne do požadovanej / vodorovnej polohy, jemným natočením toto zabezpečíte. Natáčať sa dá ľahko, akurát v jednej recenzii som čítal o aretácii v zvislej polohe, no také som na tomto držiaku nenašiel, neprišiel som na to, ako by sa mal (v akej polohe držiaku voči stene či monitoru) dať aretovať. Jeden kĺb je so zubami, t.j. jeho pritiahnutím menenie natočenia "preskakuje" a závisí, či držiak natočíte tak, aby "preskakovalo" natáčanie z prava do ľava alebo otočením 90° v stene "preskakovalo" natáčanie zhora nadol (a samozrejme naopak) - otáčanie z vodorovna do zvisla zabezpečuje len "nit" v doštičke upínajúcej sa priamo na monitor (vidieť ho i na fotke tu - strieborný v strede VESA rozpätia). Nepotreboval som monitor odťahovať od steny či nejako extra naklápať do strán, preto svojimi "základnými" funkciami mi tento držiak plne postačuje.
jednoduchosť, pevnosť, vyplývajúca funkčnosť, cena (skoro zadarmo!) pokiaľ by tam predsa len bola jednoznačná aretácia uhlu 90°, bol by to proste dokonalý držiak pre mňa...
Firma, Liberec 15 14.04.2015
dobrá koupě
Pavel, Praha 7 - Holešovice 08.04.2015
Na menší obrazovku výborný Chybí držák na kabel.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi