Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Recenze STELL SHO 1100

Zobrazit katalog
STELL SHO 1100 - Držák na TV

Recenze STELL SHO 1100

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1100? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 119 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1100. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1100 i vy.

Uživatelské recenze

Peter, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena
príliš uvoľnený čap rotácie a nedá sa utiahnuť. zistené až po montáži na stenu a monitora
0 ×Nahlásit
Petr, Brno 12flag
Hodnoceno 17.03.2023, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Kvalitni provedeni
Jednoduchá instalace
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.02.2022, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Sám o sobě je držák v pohodě, zakoupil jsem si ho k TV TLC 40S6200, TV i držák kompatibilní s VESA 100, k držáku dodány šroubky M4 stejně i otvory, TV otvory pro šroubky M6, takže jsem otvory převrtal a nahradil šroubky M6. Kde se stala chyba?
Vyhovující svou funkčností.
Nehodí se zřejmě pro každou TV, bohužel norma VESA neuvádí jednotný typ šroubků.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Vištukflag
Hodnoceno 26.08.2020, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
V celku kvalitný držiak,spĺňa funkciu.
Nič
0 ×Nahlásit
Jiří, Lichnovflag
Hodnoceno 13.07.2020, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Super polohy do všech stran
Pevný
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 04.03.2018, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Velice maly odpor cepu ktery umoznuje rotaci monitoru. Pokud neni monitor spravne vyvazeny samovolne se otaci na jednu stranu.
0 ×Nahlásit
Pavel, Ostrava 8flag
Hodnoceno 28.02.2018, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Spokojenost
Na monitor ideální
Nutná manuální zručnost při montáži
Hmoždinky by měli být delší
0 ×Nahlásit
Marek, OPATOVECflag
Hodnoceno 27.02.2018, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
televize drží :)
0 ×Nahlásit
Petr, Mostflag
Hodnoceno 29.04.2017, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
Slušný, bytelný držák za dobrou cenu.
Díl, který se připevňuje k TV se musí před montáží na zeď sundat a potom to chce aspoň dva lidi aby se to celé zase spojilo dohromady
0 ×Nahlásit
Martinflag
Hodnoceno 30.12.2016, varianta STELL SHO 1100
Ověřený nákup
klasika
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 27
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací