Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze STELL SHO 1161

Zobrazit katalog
STELL SHO 1161 - Držák na TV

Recenze STELL SHO 1161

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 1161? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 108 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 1161. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 1161 i vy.
999,- 679,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 108 zákazníků
Napsat recenzi
5 70 ×
4 25 ×
3 9 ×
2 2 ×
1 2 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Velké Přílepy 11.03.2015
Natočím si televizi přesně tak, jak zrovna potřebuji a to je skvělé Neskutečně tuhá a velmi precizně kvalitní konstrukce Mraky šroubků a hmoždinek Nic
Zákazník 08.12.2013
Tento držák jsem zvolil z důvodu možnosti většího natočení do stran díky delšímu ramenu. Pro úhlopříčku ca 60 cm umožní naklopení pod úhlem 45° na obě strany. Mohu doporučit.
Spolehlivá masivní konstrukce.
Firma, Ústí nad Labem 09.01.2014
dobre vymyslene, dobre vyrobene, slusna cena ... jen mozna je trosicku uvoneny kulovy kloub ... ale to by melo jit dotahnout hned po nasunuti drzaku do lyziny na zdi ... vypadla vestavena vodovaha ... ale to je drobnost ...
Jiřina, Řehlovice 26.11.2017
dobrá polohovatelnost nic
Martin, Praha 8 - Troja 31.10.2016
Drží nám monitor v kuchyni ... stále. Spokojenost
Jiří, Rosice u Chrasti 01.11.2015
snadná montáž zatím žádné
Firma, Praha 23.03.2015
Potreboval jsem prisroubova LCD televizi ca 10 kg, uhlopricka 81 cm na betonovou panelakovou stenu. Je tam dostatek sroubku na uchyceni ryznych typu TV, dva srouby do zdi a dve hmozinky. Uchyt je opatreny vodovahou pro montaz. Je to kovove a robusni. Da se to natacet docela dostatecne do prava i do leva,. Da se to natacet i dolu a nahoru za pomoci stavecich sroubku na kulovem kloubu a da se to natocit i s rotaci a vyrovnat monitor do roviny, pokud se seknete pri montazi a privrtate to nakrivo. Ma to ocko na kabely. Me to vyhovuje a koupim si jeste jeden drzak na monitor. Zadne
Zákazník 05.07.2014
Plně zajistil účel, pro který jsem ho kupoval
funkční, snadná montáž, splnil představy nevím
Marián 18.06.2014
Veľmi dobre funguje aj vyzerá. Použili sme pre menší televízor 19" a držiak sme pripevnili na skriňu.
 
Luděk, Poděbrady 14.03.2014
Předčil očekávání Nevím
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi