Nakupování budoucnosti MPLA179769

Recenze STELL SHO 2050

Zobrazit katalog
STELL SHO 2050 - Držák na TV

Recenze STELL SHO 2050

Zajímají Vás názory a recenze na STELL SHO 2050? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 248 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s STELL SHO 2050. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na STELL SHO 2050 i vy.
1 899,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 248 zákazníků
Napsat recenzi
5 207 ×
4 32 ×
3 7 ×
2 2 ×
1 0 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jakub, Blatnice pod Svatým Antonínkem 19.03.2015
Na tomto držáku je to dobré že se to dá jak otočit na jednu stranu nebo na druhu tak i sklopit a ještě k tomu oddálit nebo přiblížit na jakoukoliv vzdálenost potřebuji žádné
Radek, Praha 9 - Letňany 29.12.2019
nejlepší držák na trhu opravdu stabilní dodaná vodováha je nepřesná
Zdeněk 06.10.2018
Pro mojí TV 43'' jsem chtěl držák se 2 rameny,aby se při vyklopení nekroutil jak se objevuje u recenzí držáků s jedním ramenem.Tento držák jsem zvolil také proto,že se dá TV snadno nasadit 1 člověkem po přivrtání držáku ke zdi.Jen jsem musel zvolit kratší vruty než ty dodané. .Vrtal jsem do betonové zdi a i když jsem přidal hloubku o 1 cm oprtoti délce hmoždinky tak dodané vruty nešly dotáhnout.(podložky pod hlavou vrutů byly stále volné) Když jsem přidal sílu,vrut jsem ukroutil.Myslím si,že na váhu mojí TV 8,1 kg je to i tak silně předimenzované.Ale jistě jsou i těžší TV.
Na TV 43" velice bytelný držák.Při vyklopení se nekroutí.Dodané příslušenství je asi na max.TV 50".Po přivrtání držáku se dá TV nasadit 1člověkem.Dodatečná možnost vodorovné korekce.Při zakrytí některého konektorového vstupu se dá na desce pro zavěšení TV posouvat do stran v závislosti na Vesa úchyty. Snad je absence úchytu pro kabely.(dá se vyřešit páskami PVC)
Václav, Brandýs n.L. 09.03.2018
Kvalitní držák, robustní materiál
televizor lze po uchycení nastavit ve velkém rozsahu úhlu sledování (vyřešil jsem tím umístění televizoru v rohu místnosti), vhodný v podstatě pro všechny typy VESA trošku těžší, ale o to lépe pak slouží (nekroutí se, samovolně se neotáčí)
Jiří, Odolenovice - Jenišovice 23.09.2015
Používám pro 50ti palcovou TV a je bez problému Malá vodováha v balení Kvalitní provedení Možnosti nastavení ve všech osách. Veškerý montážní materiál v balení.
Ondřej, Rosice 18.06.2013
dobrá polohovatelnost kvalitní provedení bezproblémová montáž váha, což je daň za kvalitu
Michal 12.08.2015
Robusní a stabilní U některých TV může být kolize s konektory
Firma, Praha 8 - Karlín 02.04.2015
velmi robustní parádně nastavitelný skvělý systém upevnění, kdy není problém televizy sundat i nandat během okamžiku velmi vysoká variabilita natočení důmyslně promyšlené uchycení, kde i s jeho vyšši vahou parádně rozkládá sílu při upevnění do sádrokartonu hmotnější, ale není to ani tak zápor jako spíš neutrální nutné podotknutí, klady a promyšleností si vyšší hmotnosti všimnete jen u montáže
Zákazník 16.12.2013
Na držáku není co bych mohl kritizovat. Má spoustu komponentů. Příslušenství je bohaté má k sobě spoustu šroubů, matiček, podložek, takže ho přiděláte do čehokoliv.Jinak je celokovový žádná plastová věc. Je fakt bytelný. Jsem naprosto spokojený.
Super držák. Nic.
Zákazník 08.03.2015
Kupoval jsem pro televizi 32´´Sony Bravia,televize na něm drží perfektně.Určitě doporučuji.
Masivní konstrukceTrochu vyšší cena ale ještě to de. Nevím
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi