Ujíždíme na zimních sportech Stormred

Recenze Tefal FV9845E0 Ultimate Pure

Zobrazit katalog
Tefal FV9845E0 Ultimate Pure - Žehlička

Recenze Tefal FV9845E0 Ultimate Pure

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal FV9845E0 Ultimate Pure? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 60 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal FV9845E0 Ultimate Pure. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal FV9845E0 Ultimate Pure i vy.
2 799,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

MisaM 08.03.2019
Dobře se s ní žehlí Dobře se drží a velmi hezky klouže po prádle Pokud s ní nežehlím, automaticky se vypne Dá se nastavit automatická pára – žehlička volí správné množství páry pro každý druh prádla Ochrana před vodním kamenem Nádržka na vodu je součástí žehličky Působí trochu těžce do ruky, ale díky váze je stabilní a dobře žehlí.
Konatovka 21.04.2019
Napařovací žehlička má nejen krásný design, ale také skvělý výkon, díky síle páry prádlo dokonale vyžehlí, má samočistící účinek a manipulace je velmi jednoduchá a pro hospodyňky příjemná. Klady:
skvělý výkon silná pára samočištění
Barbora, Říčany 02.01.2021
Žehlička mne velmi mile překvapila, žehlí se s ní opravdu krásně. Je sice do ruky o něco těžší než má původní žehlička, ale myslím, že to není na škodu, protože nemusíte na prádlo, zejména pak na povlečení nebo na půl přehnuté prostěradlo vůbec tlačit. Prostě žehlí krásně na první dobrou. Jediným mínusem, o kterém se nikde nedočtete je, že je opravdu nestandartně široká. Pokud jsem správně měřila má 15 cm a to je problém ve chvíli, pokud máte tak jako já žehlící prkno, na kterém je na odkládací ploše otvor pro žehličku... Žehlička se do otvoru nevejde... Koupila jsem si tedy i nové žehlící prkno s odkládací plochou pro parní generátory, tudíž dostatečně velkou, v naději, že otvor na ni bude o něco větší než na mém stávajícím prkně... V této "covid době", kdy není možnost si vše změřit na prodejně či vyzkoušet, je to opravdu těžké, ale prostě jsem to riskla... Chyba lávky... Ani tam se žehlička nevejde a myslím, že minimálně u 90% prken to bude stejné...
Velké množství páry Žehlí krásně bez jakékoliv námahy Krásný vzhled Lehounce těžší do ruky ŠÍŘKA žehličky - problém s otvorem na odkládání na žehlícím prkně
Monika, Jindřichův Hradec 22.11.2021
Žehlička je super . Krásně klouže po látce a napařuje. Dobře se drží. Snadné a rychlé žehlení Zatím žádné
Marie, Olomouc 9 11.09.2021
Má pěkný design a žehlí perfektně.
parní ráz je dobrý žádné
Firma, Jirkov 1 18.01.2021
Super design Skvěle se drží Velice dobra manipulace Citlivé nastavení teploty Nevím zatím o nicem
Klára M 02.12.2020
Pěkná a výkonná napařovací žehlička, má odolnou samočisticí plochu, krásně se s ní dělá a díky několika násobné ochraně proti vodnímu kamenni z ní nevypadávají žádné nečistoty
 
Evik 27.11.2020
Rychlé a příjemné žehlení. Jednoduché odvápnění. Povedený vzhled.
 
Janča 25.11.2020
Žehlící deska perfektně klouže , je úzká dostanu se do všech záhybů, má super čištění vodního kamene. Velký výkon páry
 
Oskar 20.11.2020
Snadno žehlí a lehce se pohybuje po prádle. Odvápnění je hračkou.
 
123
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací