Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Vánoční přípravy Huawei Watch GT 3

Recenze Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine

Zobrazit katalog
Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine - Rychlovarná konvice

Recenze Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 55 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal KI160511 Subito 3 Red Wine i vy.
759,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Petra 26.05.2017
Přesně taková jako na obrázku....A je skvělá a doporučuji...
Iveta, Praha 9 - Prosek 03.01.2017
Líbí se mi barevně a tvarem. Co se týče vaření vody, je to normální rychlovarná konvice.
Karel, Vojkovice 27.05.2016
výborně funguje hezká
Dana, Praha 9 - Hloubětín 02.03.2016
Rychle uvaří vodu Zatím žádné
Zákazník 25.06.2015
dobrá
 
Ivana, Brno 21 09.03.2015
objemná, barva vzhledem k tomu, že je kovová, tak hlučnější než naše dřívější plastová
Zákazník 06.02.2015
- používám několikrát denně a maximální spokojenost - doporučuji, působí opravdu velmi kvalitním dojmem, ať už design či zpracování - kvalitní nerez a přesto poměrně lehká
- design- kvalitní provedení- protiskluzová úprava- velmi dobře se drží včetně nalévání - při každodenním používání odměrka nemá šanci vyschnout, což zapříčiní špatnou viditelnost hladiny vody - neberu to však jako zápor, je to běžná praxe u rychlovarných konvic
Milan, Praha 9 27.09.2021
hezký design kratší kabel
Jan, Klatovy - Luby 02.04.2020
design dobře se nalévá voda do konvice víko se odklopí dostatečně, aby se dobře vyčisti-vytřel vnitřek při vylévání vody z konvice se proud perfektně usměrňuje hubičkou, nestříká nikde kolem
Hana, Praha 5 25.01.2020
Rychlá designově pěkná Tichá lehká dobře se uchopuje.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi