XXL týdny Opři se do fandění

Recenze Tefal KI170D40 Express II Inox

Zobrazit katalog
Tefal KI170D40 Express II Inox - Rychlovarná konvice

Recenze Tefal KI170D40 Express II Inox

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal KI170D40 Express II Inox? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 72 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal KI170D40 Express II Inox. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal KI170D40 Express II Inox i vy.
1 049,- 999,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 72 zákazníků
Napsat recenzi
5 45 ×
4 14 ×
3 5 ×
2 2 ×
1 6 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
81 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 16.04.2015
Ohřívá vodu
Jiří, Rudíkov 22.06.2014
Konvice šlape jak má..... Koupil jsem dvě a na jedné se mi porouchalo otvírání pokličky, zřejmě to mají zbytečně složité-----
Petr, Praha 10 25.12.2013
Vzhledově dobře provedené Zabarvení vodoznaku-hladina vody není vidět
Dagmar, Chotilsko 24.11.2016
výdrž (předchozí identická konvice vydržela 5,5 roku bez jediné poruchy v každodenním provozu kvalitní provedení skrytá spirála
Karel, Děčín 13.05.2015
velký objem konvice je výkonná design k této řadě (expres) chybí toustovač
Ondřej, Praha 4 - Modřany 19.03.2015
tvar konvice je fajn vyhovuje mi tlačítko zapínaní otevírání horního výka nerez jednou se stalo že pára unikala kolem tlačítka, možná byla konvice moc plná plast podstavce konvice těsnící nerez je standardní kvality, uvidíme jak dlouho vydrží
Firma, Kačice 18.03.2015
vaří vodu hlučnější
Pavlína, Hradištko 08.12.2013
Vari rychle, neucmrndava pri nalevani. Bylo by fajn vetsi svetylko ukazujici, ze je zapnuta.
Jana, Úholičky 03.09.2019
Obsluha konvice je fajn, dobře se z ní nalévá. Ukazatel vody je při napouštění tmavý neodpovídá zobrazení na obalu. Čísla jsou absolutně nečitelné.
Lucie 11.01.2019
Na to, že se jedná o zn.Tefal, není to žádný zázrak. Spíše řadím mezi horší konvice z těch, které jsem již měla. Znova bych již nezakoupila. Ukazatel množství vody je tak tmavý, že nelze vůbec přečíst, takže je úplně k ničemu. Udělala jsem si alespoň bílým lakem rysku na 0,5l, 1l a MAX 1,7l. Pokud by byl ukazatel podsvícený, bylo by to OK. Tlačítko zapnutí by také mohlo být lépe osvíceno. Znova už bych nekoupila.
  Tmavý vodoznak,nelze číst Tlačítko ZAP málo výrazné
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi