PET AD homeoffice

Recenze Tefal KI170D40 Express II Inox

Zobrazit katalog
Tefal KI170D40 Express II Inox - Rychlovarná konvice

Recenze Tefal KI170D40 Express II Inox

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal KI170D40 Express II Inox? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal KI170D40 Express II Inox. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal KI170D40 Express II Inox i vy.
999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Veronika, Lazy pod Makytouflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ľahká manipulácia
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vaří rychle
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9 - Čakoviceflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vodoznak je na fotografii produktu světlý (průhledný) ale ve skutečnosti je velmi tmavý a špatně odečitatelný
velmi špatně viditelný vodoznak
0 ×Nahlásit
Dominik, Dolní Bukovskoflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup
cena
kvalita
rychlost ohřevu
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobré
0 ×Nahlásit
Václav, Kosmonosyflag
Hodnoceno 10.08.2023, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nečitelnost vodoznaku
0 ×Nahlásit
Oldrich, Bratislavaflag
Hodnoceno 14.04.2023, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
je velmi zle vidět množství vody v konvici
předcházející generace této konvice měla mnohl hezčí a lepe pracující spínač
0 ×Nahlásit
Petra, Miroviceflag
Hodnoceno 11.04.2022, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup
Máme už třetí kousek a bez problémů.
0 ×Nahlásit
Marek, Praha 9 - Běchoviceflag
Hodnoceno 17.09.2021, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup
vaří rychle
voda se dá dolévat i přes široké hrdlo
nevím, co si představuje výrobce pod pojmem pomalé otevírání víka, ale otevírá se velmi rychle, žádný zpomalovač zde není
plast, přes který by měla být vidět hladina vody je velmi špatně průhledný a značení objemu naprosto nevýrazné
0 ×Nahlásit
Ivana, Plzeňflag
Hodnoceno 06.02.2021, varianta Tefal KI170D40 Express II Inox
Ověřený nákup
design
rychlost
nepříjemný, široký a cákající proud vody při nalévání z konvice
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 37
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací