Nakupování budoucnosti Opři se do fandění

Recenze Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070

Zobrazit katalog
Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070 - Fritéza

Recenze Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 390 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal Versalio De Luxe 9v1 FR495070 i vy.
2 699,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 390 zákazníků
Napsat recenzi
5 274 ×
4 80 ×
3 13 ×
2 7 ×
1 16 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Aleš, Praha 6 15.03.2019
Více použití. Nerovnoměrné zahřívání dna nádoby. Uprostřed nádoby je teplota podstatně nižší než na obvodu. Velice nevhodné pro smažení např. řízků. Při smažení velké kolísání nastavené teploty - smažený objekt po chvilce smažení leží pouze v oleji - nesmaží se.
Ladislav 22.02.2018
Vadny produkt, vyrobni vada je termostat. Neexistuje zadna meziteplota. Bud jede naplno, nebo vubec. V praxi to znamena, ze jidlo bud spalite, nebo nedodelate. Nastavim na 140°C a hrnec vypne az na 200°C, pak 5 minut chladne a zapina zase az nekde kolem 80°C. Takze velka nespokojenost a hlavne neduvera ke konstrukterum od Tefalu, protoze tohle neni vada jednoho vyrobku. Podobne recenze jsem nasel v UK, Nemecku, Rakousku. Doporuceni = NEKUPOVAT !!!!!
vyjimaci nadoba nelze regulovat teplotu nadoba v mycce pousti barvu
Jirka 05.04.2017
Nebrat! Zlatá obyčejná fritéza,spíš,než smažení je to koupání v oleji,nedostatečné prohřátí oleje a nerovnoměrné. Vyhozené peníze a úspora žádná.
Nejsou. Pomalý ohřev,nerovnoměrné fritování-ohřívá se jen část,je to jako smažení na prohnuté pánvi.
Petr, Praha 5 09.03.2015
Nej klad kvůli kterému jsme toto zboží koupily je to, že se dá vytáhnout nádoba a dát do myčky. Mohl být přibalen aspoň jeden náhradní filtr co je ve víku.
Zákazník 22.06.2015
priestranný, široký a prehľadný košík variabilita náplne (relatívne nízke množstvo oleja) univerzalita používania (zatiaľ sme neskúšali) rozsah teplôt 80-180°C kvalitný povrch vnútornej nádoby veko možno ľubovoľne otočiť = nasmerovať odvod pary možnosť rozobrať a umyť väčšinu fritézy minútky rúčka sa nedá sklopiť, keď je vo fritéze olej vonkajšia nádoba je veľmi horúca zo zakrytej friézy trčí vnútorná nádoba, možno sa popáliť zavesenie košíka na fritézu je nevhodné, lebo z košíka sa môže dostať olej na vonkajšiu nádobu zlé odkladanie veka počas práce prvý kus sme museli reklamovať, lebo zhrdzavel košík, ale reklamácia bola vybavená na jednotku
Luboš Lacina 30.10.2016
Frituje i smaží a není potřeba moc oleje Vidím dovnitř, co se děje :-) Praktická výlevka Zatím nic a snad to tak i zůstane..
Zákaznice 28.03.2015
Velké zklamání. Možná dobře frituje, ale ostatní možnosti nejdou využít. Díky termostatu buď vaří připíká jako ďas, ale pak zase zchladne a nedělá nic. takže nedoporučuji. Těstoviny dole připečené nahoře nedopečené. Vdolky jsem smažila a termostat vypnul a mě vdolky spadly. Už nikdy více, možná hranolky, ale vdolky nedoporučuji.
Žádné Velká nespokojenost
Jan, vranovice 01.02.2016
po 4 měsících používání, žádný problém a uvaří nebo upeče vše na co si člověk vzpomene 100% spokojenost nic
Karel, Střítež 13.10.2015
Pěkný vzhled Skvělé smažení Možnost mytí víka, koše a vyndávací mísi na olej Zatím žádné, mám ji krátce.
Dominik, Praha 13.10.2015
jednoduchý design (žádné zbytečnosti) starší model jsme doma měli asi 10 let, než se odporoučel, předpokládám stejnou výdrž :) skvělá kvalita za rozumné peníze
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi