Nakupování budoucnosti MPLA179769

Recenze Tefal Vitacuisine Compact VS400333

Zobrazit katalog
Tefal Vitacuisine Compact VS400333 - Parní hrnec

Recenze Tefal Vitacuisine Compact VS400333

Zajímají Vás názory a recenze na Tefal Vitacuisine Compact VS400333? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 79 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tefal Vitacuisine Compact VS400333. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tefal Vitacuisine Compact VS400333 i vy.
2 999,- 2 509,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 79 zákazníků
Napsat recenzi
5 54 ×
4 17 ×
3 4 ×
2 1 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
89 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Šimon, Praha 12.07.2017
velmi snadná instalace a použití snadné čištění rychlá příprava žádné
Daniel, Praha 9 - Čakovice 23.06.2012
Jednoduchost obsluhy a udrzba rychla priprava pokrmu. Zadne jsem nenasel.
Zákazník 10.01.2016
Jsem spokojen...
Paří moc dobře Laciné plastové díly Krátká přívodní šňůra Málo receptů
Tereza, Cvrčovice 25.01.2021
rychlé vaření, pohodlné (dám vše do jednoho hrnce) nemísí se chutě šťavnaté maso i zelenina zatím jsem žádný nenašla málo receptů
Firma, Brno 23.08.2020
Parní hrnec Tefal Vitacuisine se hned po prvním vyzkoušení stal neodmyslitelnou součástí naší kuchyně a každodenní péče o miminko. Jídlo je skvělé, příprava úžasně jednoduchá.
 
Veronika, Batňovice 30.06.2020
Snadné rychlé vaření křehký plast doručeno v polootevřené krabici
Zuzana 29.01.2020
Šikovný pomocník. Malé brambora ve slupce jen přepůlené,kuřecí masíčka a přílohová zelenina z mrazáku. Vše za 25min hotové. Jinak to je také super když ohříváte spoustu knedlíků a nebo vaříte hodně vajec na velikonoce. Využití je široké.
Pěkně skladný a super že udržuje teplotu.
Zakaznik, Praha 5 - Smíchov 20.10.2019
Good quality Easy to use Big volume
Firma, Praha 1 10.01.2019
úplně jiná chuť jídla, super
Jiří, PLZEŇ 18.01.2016
Ano, doporučuji. Bál jsem se, že za chvilku bude uklizený ve skříni, ale opak je pravdou. Nevaříme, ale paříme snad každý den. Dá se tam dát vše, rychle po práci dáte rybu, krevety, maso, brambor, zeleninu, jeden čudlík a za 20 min. hotovo. Dokonce je to i dobré, což jsem úplně nečekal.
rychlost údržba jednoduchost skladnost přiložená kuchařka mohla být lepší
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi