AlzaBoxy Q1 FMCG akce

Recenze Tenda W311MI

Zobrazit katalog
Tenda W311MI - WiFi USB adaptér

Recenze Tenda W311MI

Zajímají Vás názory a recenze na Tenda W311MI? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Tenda W311MI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Tenda W311MI i vy.

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 11.08.2023, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Pozor, výrobce změnil použitý chipset, ačkoliv na oficiálních stánkách stále uvádí Ralink, ve skutečnosti tam je Realtek RTL8188GU, který pod Raspberry Pi nefunguje (ne snadno).
0 ×Nahlásit
Luděk, Bohdaliceflag
Hodnoceno 04.08.2023, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Bohužel ani po pěti hodinách kompilování ovladačů z několika různých zdrojů se mi nepovedlo adaptér zprovoznit na Ubuntu 22. A to dokonce ani po přechodu na kernel 6.4, který by měl mít podporu chipsetu 8188gu integrovanou. Pod Windows se adaptér tváří jako flash disk a po instalaci ovladačů fungoval bezproblémově. Nicméně já potřeboval adaptér pro Linux a to se mi zprovoznit nepovedlo.
ve Windows funguje bez problémů
v Linuxu problémy s ovladači
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 17.06.2023, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Po aktualizácii na win11, wifi modul začal blbnuť, adapter kúpený ako back up. Bol odskúšaný, funguje, nosím len v taške pre prípad núdze.
funguje
plug and play, netreba driver
0 ×Nahlásit
Otakar, Prahaflag
Hodnoceno 29.05.2023, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Cena
Splňuje účel
Rychlost
0 ×Nahlásit
Daniel, Zlončiceflag
Hodnoceno 14.02.2020, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Jednoduchá instalace
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 5flag
Hodnoceno 23.11.2019, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Funguje bez problémů
Akorát na počítači (testováno na Windows XP) se občas odpojuje úplně samo
0 ×Nahlásit
Jan, Kladnoflag
Hodnoceno 23.03.2018, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
DOBŘE funguje v linuxu! (driver/firmware je Ralink, novější jádra si nevědí rady s dlouhými jmény, je třeba nastavit bootovací proměnné na "net.ifnames=0 biosdevname=0").
Levný.
Malý.
Rychlost.
Možná trochu vyšší spotřeba.
Přiměřeně menší citlivost než u adaptéru s externí anténou.
0 ×Nahlásit
Patrik, Liptovský Mikulášflag
Hodnoceno 29.12.2017, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Plug & Play kompatibilita s RaspberryPi a Raspbianom
Maly rozmer
0 ×Nahlásit
Roman, Havířovflag
Hodnoceno 28.06.2016, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
Malý, levný, plně funkční adaptér.
Funguje na první pokus i s minipočítačem ODROID C2, který je na WiFi adaptér velmi vybíravý.
Doporučuji.
Snad jen, že výrobce balí tak malou součástku do zbytečně velké krabičky :-)
0 ×Nahlásit
Martin, Brnoflag
Hodnoceno 31.03.2016, varianta Tenda W311MI
Ověřený nákup
dobry prijem
funguje pod linuxem
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 33
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací