Léto s Alzou Stany Ratikon

Recenze TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00

Zobrazit katalog
TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00 - Tlakový hrnec

Recenze TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00

Zajímají Vás názory a recenze na TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESCOMA Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4l 701704.00 i vy.
2 699,- 1 999,-
Skladem 1 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 31 zákazníků
Napsat recenzi
5 27 ×
4 2 ×
3 1 ×
2 1 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 17.09.2015
Very good pressure cooker. Safe and convenient.
Very good A bit small for two people
Jakub, Praha 4 31.05.2017
Jsme maximalne spokojeni Velky objem tedy hodne vyvaru na jeden zatah, jsme radi ze jsme nesli do mensiho, dat mene surovin muzete i sem, ale ne opacne. Musi se umyvat :D
Olga, Prague 17.11.2015
Excellent quality steel Very convenient closing/opening mechanism Easy to clean Cooks very fast
Zákazník 21.10.2015
bez chyby
 
Zákazník 26.06.2015
Po zkušenosti s tímto výrobkem se při příštím výběru kuchyňských potřeb více zaměřím právě na tohoto výrobce.
Tento hrnec je dle mého kvalitní. Splnil mé očekávání. Především se dá pohodlně uchopit a nepálí do rukou. Nic
Jiří, Zlosyň 22.06.2015
Tento tlakový hrnec funguje bez problémů a nemám z něj pocit levného ošizeného zboží. Žádných záporů si nejsem vědom.
Zákazník 06.10.2015
líbil se mi,splnil mé očekávání,jsem s ním naprosto spokojen
úspora energie a času vaření nemám co vytknout
Lada, Praha 6 - Dejvice 22.07.2020
je lehčí než můj předešlý Tescoma BIO EXCLUSIVE který jsem měla 11let ! připadá mi, že po uzavření hrnce kolem červeného ventilu lehce podchází pára a kondenzuje se.Pak odkapává na sporák,čímž ho znečistí.Jakmile se hrnec dostatečně natlakuje tak to přestane. hnce po první použití vaření masa uvnitř zflekatěly a zůstala nesmyvatelná čára, ukazující kde byla hladina vody v hrnci.Což je teda hnus.Nejde umýt!!!! po předchozí skvělé zkušenosti s tímto typem hrnce jsem hluboce zklamána kvalitou.
Olga, Prague 17.11.2015
Excellent quality steel Very convenient closing/opening mechanism Easy to clean Cooks very fast The size is perfect for making soup or other dishes for more then one day for a small family
Zákazník 17.09.2015
Bought this pressure cooker to replace my old one. Wanted a more modern closing mechanism, larger volume and possibility to change pressure. Does everything it was expected to do.
Excellent quality steel, easy to wash, nothing sticks Very convenient and safe closing mechanism Convenient, large handles Size great for cooking for several days nothing
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi