Ujíždíme na zimních sportech Stormred

Recenze TESLA RoboStar T60 bílý

Zobrazit katalog
TESLA RoboStar T60 bílý - Robotický vysavač

Recenze TESLA RoboStar T60 bílý

Zajímají Vás názory a recenze na TESLA RoboStar T60 bílý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TESLA RoboStar T60 bílý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TESLA RoboStar T60 bílý i vy.

Uživatelské recenze

Jiřina Křetková, Hradec Králové 05.08.2019
Velký pomocník, vysává systematicky a poctivě.
Dobrý poměr výkonu versus cena Chytré vysávání, bez náhodného ježdění sem a tam Výborně vytírá
Lucie, Praha 7 - Holešovice 19.04.2020
Velmi tichy a vykonny. Vysava spolehlive koberce i vytira. Pouziti ve velkem byte a temer denne. Jsme velmi spokojeni.
Pavel, Kostelec na Hané 01.02.2020
Parada
Josef Hlušek, Krnov 27.08.2019
Tichý chod, používáme ho denně. Buď na vysávání nebo mokré stírání. V obou případech místa uklízí systematicky, uklidí všude, kde má. Dobrá výdrž baterie, design moc pěkný. Je to dobrý pomocník a určitě doporučuji, navíc si rozumí s virtuální zdí.
systematický poctivý úklid podporuje virtuální zeď stírá vodou cena a design
Jolana 12.01.2020
hezký design tichý chod velmi slušná vysávací schopnost špatně hledá dobíjecí stanici, nefunguje ovládání pohybu (šipky na dálkovém ovladači)
Anna, Rokycany 28.12.2021
účinný, výkonný zatím žádné
Andrea, Jesenice 24.12.2021
funguje jak má, dům se psem zatím žádný
Dana, Hodonín 22.12.2021
Spolehlivý pomocnik. Mohl by být tišší.
Karel, Plzeň 23 22.12.2021
jednoduchý, dobrá detekce překážek, časování úklidu, dostatečná kapacita nádoby na smetí pro údržbu bytu 3+1. Rozpoznání povrchu a automatická úprava výkonu (podlaha vs koberce) při luxování občas se "zacyklí" mezi nohami židlí a stolu, jsou-li příliš natěsnané u sebe. tvrdošíjně se snaží překonat práh do koupelny, ale asi to pro něj je osobní :)
Petr, Senomaty 12.12.2021
Často vybírám produkty podle recenzí a tady jsem váhal. Vysavač je super, proto nechápu tady ty negativní komentáře jen proto, že někdo neumí nastavit úplně jednoduché nastavení. Stačí si přečíst návod. Vše je jednoduché, uklidí všude, vytírá dobře plovoucí podlahu.
Jednoduché ovládání a nastavení Uklidí všude Vždy najde parkování a to ho má pod skříní Dobře vytírá Jednoduchá manipulace se zásobníky na odpad a vodu Skvělá investice
12
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací