Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Bazarové zboží

Recenze THULE 926 VeloCompact

Zobrazit katalog
THULE 926 VeloCompact - Nosič kol na tažné zařízení

Recenze THULE 926 VeloCompact

Zajímají Vás názory a recenze na THULE 926 VeloCompact? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s THULE 926 VeloCompact. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na THULE 926 VeloCompact i vy.
16 590,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Vlastimil, Kladno 1 01.07.2017
Nosič je kvalitní, není těžký a manipulace s ním je jednoduchá. Nevšiml jsem si a nedobrzil jsem vyfrézovaný asfalt 5 cm dolů a nahoru v délce 3m. Nosič vše vydržel bez ztráty kytičky.
Stabilní a pevný nosič Dobrá manipulace Kompaktnost (vejde se do kufru i30) Snad cena, ale odpovídá top kvalitě
Zakaznik 11.08.2017
Vymazlené vychytávky, skvělá funkčnost, líbivý design, skladný Zatím se žádné neprojevily. Snad jen trochu vyšší cena, za kterou jsem však koupil dobrou kvalitu.
Daniel, Praha 4 Braník 28.07.2022
Funguje jak má. cena
Eva, Hradec Králové 11 19.06.2022
Kvalitni zpracovaniFunkcnostJednoducha instalace na auto a instalace kol Vyssi cena
Daniel, Český Krumlov 1 07.07.2021
kvalita
Petr, Jičín 23.06.2021
Thule je prostě Thule Kvalita Skladnost Desing Cena
Pavel, Říčany 11.05.2020
obslužnost skladnost design
Milan, Brno 24 24.09.2019
jakmile se člověk naučí nandávat na tažné zařízení a nasazovat kola, tak je to vše mnohem rychlejší, než dávat kola na střechu
Jindřich, Chomutov 10.07.2019
lehká manipulace, bezpečnost možné doplňky cena váha skladnost
Roman, Praha 10 - Dolní Měcholupy 07.07.2016
Jednoduchá a rychlá montáž na tažné zařízení. Připevnění kol je také jednoduché a rychlé. Prostě Thule :-) Den po mém nákupu je cena o 20% nižší!
12
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací