Recenze TP-Link TL-PA4010 Starter Kit

Zobrazit katalog
TP-Link TL-PA4010 Starter Kit - Powerline

Recenze TP-Link TL-PA4010 Starter Kit

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link TL-PA4010 Starter Kit? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 474 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link TL-PA4010 Starter Kit. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link TL-PA4010 Starter Kit i vy.
1 029,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Michal, Svitavy 2flag
Hodnoceno 14.06.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Kabel by byl samozřejmě lepší, ale funguje velice dobře. Na 60 Mb/s internetu není poznat žádné zpomalení.
Funguje absolutně perfektně
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Funguje ako má 👍🏻
0 ×Nahlásit
Ján, Martinflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ľahká inštalácia
Všetko potrebné k pripojeniu je v balení
Malé rozmery
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Funguje špičkově 👍
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 4flag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Adaptéry fungují jak mají
Podařilo se je spárovat se staršími adaptéry Netgear
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Funguje perfektně i v panelovém bytě.
0 ×Nahlásit
Jozef, Ivanka Pri Dunajiflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kupoval som tento lebo sa nam pokazil Glitel od telekomu. Je to urcene pre magio tv. Netreba nic nastavovat staci len strcit do zasuvky a sam sa nakonfiguruje
funguje v pohode
maly
tp link
cena
0 ×Nahlásit
Ondřej, Smilovice u Třinceflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
Lehká instalace
Alternativa místo kabelu hlavně nemusíte vrtat pres stěny
Nízká spotřeba
Dobrá rychlost a latence
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Vladimír, Bratislava - Lamačflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup
funguje a splnilo účel
trošku klesne rýchlosť
0 ×Nahlásit
Róbert, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta TP-Link TL-PA4010 Starter Kit
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborná vlastnosť je, že je možné pripojiť ďalšie dokupované adaptéry pri náraste počtu zariadení s potrebou pripojenia k sieti. Napr. v rámci pôvodne zakúpenému "štartovaciemu" páru ktorý funguje ako vysielač a prijímač, môžete dokúpiť či už jednotlivo alebo opäť pár, kde každý ďalší adaptér bude slúžiť ako ďalší prijímač k pôvodnému vysielaču z prvej zakúpenej dvojice. Voči odporučeniu nepripájať k viacnásobnej lište zásuviek (PES) mám skúsenosť že funguje i cez takéto lišty. Adaptéry sa spárujú automaticky, pokiaľ sa tak nestane, spárujú sa krátkym stlačením spárovávacieho tlačidla. V návode sa uvádza stlačenie na 1 sekundu ale mne to zafungovalo len pri kratšom stlačení.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 209
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací