Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit - Powerline

Recenze TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 515 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit i vy.
1 059,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 515 zákazníků
Napsat recenzi
5 382 ×
4 90 ×
3 19 ×
2 14 ×
1 10 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
91 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Lukáš, Rousinov 09.02.2014
Jednoduchost, rychlost, design - prostě perfektní řešení. neumí to udělat palačinky ;)
David, Litoměřice 1 24.11.2015
Jednoduchost (2 malé pěkné krabičky) dosahovaná "stabilní" rychlost připojení výborná odezva Rychlost instalace (bez nutnosti instalace jakýchkoliv ovladačů, nebo nastavování ... všehovšudy s rozbalením cca 5 minut) Možnosti využití (přesouvání dle potřeby po bytě) Mám WiFi router od UPC a signál mi na přes byt 73m2 (3+1) 50cm zdi do pracovny kolísal na cca 50 - 60% ve spojení s PCI kartou od TPlink a i při několikahodinovém hledání co nejlepší polohy antén a routeru, jsem se dostal na kolísavých 30-60Mbit (120Mbit UPC) při odezvě okolo 30-35ms. Připojení však občas vypadávalo, když se pohnulo s anténou při úklidu, dost mi to zahýbalo s výkonem linky. Připojení dost často oscilovalo v odezvách. Dnes s tímto zařízením jsem na sice jen 65Mbit, nicméně zcela stabilně a na odezvě 10-15ms. Jak mnozí zdůrazňují, ubírá z výkonu jakékoliv jiné zařízení ve stejné zásuvce a vzdálenost. Zkoušením jsem zjistil, že posunutím o jednu zásuvku blíže k rozvodní skříni (cca 3,5m) zesílilo signál o 10Mbit, to samé když jsem udělal v pracovně, dalších 10Mbit a za předpokladu že jsem vypl stolní PC, které je připojeno v jiné zásuvce, ale v rámci místnosti na stejném okruhu, naměřil jsem na na baterii připojeném NTB o dalších 20Mbit více. Za ideálních podmínek, kdy by tedy PC bylo zapojeno mimo tento okruh a k Powerline bych přivedl o 2m delší kabel, který bych vyvedl za skříní, dostal bych se na nejvyšších naměřených stabilních 95Mbit. Z důvodu komfortu, kvůli kterém usjem to ale kupoval, sedím na svých cca 65-75 (závislo na dalších připojených spotřebičích ve vedlejš ízásuvce) stabilních Mbit s 12ms a vývod hned vedle routeru+za stolem od PC. Poměrně znatelné rozdíly v rychlosti na větší vzdálenost (může však být ovlivněno mnoha jinými faktory) Při zapojení spotřebiče s větším odběrem ve stejné místnosti celkem znatelně ovlivní rychlost
Ladislav, Praha 5 29.10.2014
Vše super až na počateční pomalé spojeni mezi adaptery. To je možné monitorovat přiloženou aplikací. Musel jsem laborovat a zjistil jsem, že nesmi být v zásuvce kde je napojeno několik spotřebičů. Diký tomu jsem se dostal z 75Mbit/s na 219Mbit/s. Tato rychlost je pouze mezi adaptery na výstupu bude vždy max. 100Mbit Ethernet. Nakonec mam opravdu spojeni na 100% 100Mbit/s síť.
Okamžita synchronizace adapteru po celem byte Spotřebiče na společné zasuvce rapidne snizuji rychlost
Zbyněk, Tanvald 18.02.2014
jednoduchost levné nefunguje pokud je jedna zásuvka před proud.chraničem a druhá za ním :( starší spotřebiče ruší signál když běží noční proud tak prostě nevím proč ale není signál na druhém konci nijak jse to asi ruší. neprostupnost přes chytré jističe, (nevím jak jinak to pojmenovat asi říď jednotka ) systému Xcomfort od firmy Eaton
Pavel, Hřebeč 18.03.2014
Funguje napoprve Prenosova rychlost nejakych 70Mbit i pres rozdvojku do usporneho rezimu prejde pouze pokud je kabel nezapojen. I kdyz je PC vyplne, nikdy do rezimu spanku neprejde.
Zákazník 27.05.2015
staci zapojit a dal se uz nestarat
zadne nastaveni, funguje za par vterin, nedela problem ani pripojeni na prodluzce s prepetovou ochranou na jine fazi (sice nedoporuceno vyrobcem, ale presto funguje) nic
Radek, Praha 9 07.10.2015
Rychlé spárování. Dokonce to fungovalo i na prodlužovačce s přepěťovou ochranou i když v návodu je, že by to fungovat nemuselo. Jen jsem musel zakoupit ještě jeden(potřeboval jsem dostat net na dvě místa). Naštěstí se prodávají i samostatně. Není to na mínus,ale chtěl jsem tyto sdělení oddělit.
Pavel 24.07.2013
Zapojit do el. zásuvky, spárovat adaptéry, připojit přibalené ethernetové kablíky a provozovat :-) Jednodužší to už asi nebude. Tenhle typ jsem vzal na zkoušku a doslova mě šokoval tím , že se adaptéry spojily i když jeden z nich byl omylem zapojen u zákazníka do okruhu centrální UPS tzn. signál se musel "prostřílet" přes měnič UPS a EMI filtr! Odezva na ping byla pravda přes 0,5s, ale přenos fungoval. Po přepojení obou adaptérů na zásuvkový okruh UPS (několik desítek m v rámci budovy) byla latence pod 3ms a rychlost přes 100Mbps
Jednoduchost instalace a zprovoznění trasy. Navázání spojení i za hodně nepříznivých podmínek na trase.
Miroslav, Praha 9 - Letňany 30.12.2014
Zarizeni funguje bez problemu Parovani bez problemu Realna rychlost dost zavisi na elekricke siti a pripojeni ruznych spotrebicu. Ja nameril cca 4MB/sec = 4*8 = 32Mbit. Kdo ma tedy rychlejsi internet, o zbylou rychlost prijde. Neni to chyba pristroje, je to takova technologie...
Ondřej, Velvary 03.03.2019
funguje i v rozdvojkách / psech funguje i přes přepěťové ochrany funguje i na druhý konec rodinného domu o patro výš minimální dosažená reálná rychlost kopírování velkého souboru 3.8 MB/s maximální dosažená rychlost kopírování (oba adaptéry zapojené v psovi těsně vedle sebe) 6.4 MB/s možnost zapojit více adaptéru po bytě/domě nízká spotřeba (v režimu spánku prakticky neměřitelná, 0W) s blízkou zapojenou troubou, mikrovlnkou, TV ani reproduktory nemá problém (nenaměřil jsem žádný vliv na rychlost) POUZE 100Mbit KONEKTORY !!! NENÍ TO TU NIKDE NAPSANÉ (takže rychlost po el. síti může být jaká chce, víc z toho nevymáčknete) konkrétní zapojení v rozdvojkách, psech, přepěťovkách a společně s dalšími spotřebiči má určitý vliv na výslednou rychlost, takže je potřeba si se zapojením pohrát, vyzkoušet v jaké kombinaci to běhá nejrychleji
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi