AlzaBoxy Q1 AD mini Homeoffice

Recenze TP-Link TL-R470T +

Zobrazit katalog
TP-Link TL-R470T + - Router

Recenze TP-Link TL-R470T +

Zajímají Vás názory a recenze na TP-Link TL-R470T +? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-Link TL-R470T +. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-Link TL-R470T + i vy.
1 049,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.12.2022, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
budem to reklamovat ako zavadzajuci popis, kedze router je stary a nepodporuje 1000mbs
vyzera robustne, kopec moznosti nastavenia
HW verzia 6.0 je zjavne stara, z roku 2018
napriek tomu co popisuje ALZA, tak nepodporuje 1000Mbs - nedovoli take nastavenie WAN alebo LAN portu, neznegociuje taku rychlost s inym zariadenim
0 ×Nahlásit
Michal, Čelákoviceflag
Hodnoceno 03.01.2022, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
V popisu na Alza stránkách je uvedena rodičovská kontrola. Bohužel ji nemá. Jinak mu není moc co vytknout. Funguje.
Nemám výhrad krom jedné...
Nemá rodičovskou kontrolu (parental control). Asi že je to firemní řešení.
0 ×Nahlásit
Adéla, Horní Jindřichov-Rumburkflag
Hodnoceno 23.11.2017, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Pracuje jak má. Bez problémové nastavení. Jednoduché-funkční.
0 ×Nahlásit
Martin, Hviezdoslavovflag
Hodnoceno 31.03.2016, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Funguje ako má
Konfigurácia bez problémov
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hostiviceflag
Hodnoceno 26.03.2016, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Ojedinělá schopnost agregovat 2 různá internetová připojení
Složitější nastavení
0 ×Nahlásit
Jurajflag
Hodnoceno 22.01.2016, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Bez IP6, 100Mbit max
0 ×Nahlásit
Tomáš, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 30.11.2015, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Uteká zatiaľ bez reštartu...
0 ×Nahlásit
4M4 s.r.o., Praha 5flag
Hodnoceno 19.10.2015, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Výkonný procesor, rychlá odezva i na změny konfigurace
0 ×Nahlásit
Zdeněkflag
Hodnoceno 03.10.2015, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Je to asi nejlevnější router, který zvládá rozdělovat provoz (Load Balancing) mezi až 4 internetové přípojky. Vyzkoušeno na dvou a funguje dle očekávání. Samozřejmostí je firewall, DHCP server, IP-MAC binding atd... Zjišťování funkčnosti každé linky lze hlídat přes ping a DNS look up.
Schází mi snad jen možnost nastavit frekvenci pingu a počet failed packets pro detekci stavu linky, ale to už bych za tu cenu asi chtěl moc...
0 ×Nahlásit
Jakub, Velvaryflag
Hodnoceno 08.04.2014, varianta TP-Link TL-R470T +
Ověřený nákup
Jednoduché
Spolehlivé
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 11
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací