AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze TP-LINK TL-SF1005D

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-SF1005D - Switch

Recenze TP-LINK TL-SF1005D

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-SF1005D? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 507 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-SF1005D. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-SF1005D i vy.
269,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zakaznik 21.06.2016
zapojíš do elektriny a do Pc siete a zabudneš, že ho máš funguje naprosto spoľahlivo, mám v rodinnom dome už tretí. žiadne
Marek, Čejkovice 31.05.2016
Velikost Chybí uchycení na zeď
Josef, Nová ves I. 15.03.2013
své účely splňuje dostatečně
Josef, Otrokovice 20.05.2017
Jsem spokojen. Rozhodování bylo jestli táhnout druhý kabel pro streamování dvou videí. Rozhodla pohodlnější varianta zakoupení splitteru. Mohu říci, že stabilita připojení se mi na 20m spíše stabilizovala. Dva streamy HD v pohodě... Malý Cena
Tomáš, Hradec Králové 19.09.2015
malá krabička, docela hezká - nikde neruší žádné nastavování - jen zapojíš a už to funguje - naprosto bez problémů po týdnu provozu vše OK, pracuje výborna prima cena vůbec žádné nevýhody jsem nanašel
Jitka, Mratín 20.02.2013
výkonný - výkon odpovídá ceně a základní potřebě domácího užití netu
Firma, Brno 02.02.2016
  Napájecí jack moc nedrží. Při pohybu switche lehce vypadne.
Tereza, Desná 05.01.2023
Velká spokojenost. Jen tím jak je lehounký, tak mi ho stahují a nadzvedávají kabely. Vyřešeno provizorním uchycením.
malý levný funguje skvěle používám na IPTV je lehký a kabely ho stahují, nebo nadzvedávají
Pavel, Praha 4 Nusle 25.10.2022
Malej-nezabere na stole prakticky žádné místo. Funguje jak má.Nemám s ním žádné problémy Potřeboval jsem hlavním ethernet kabelem propojit PC a PS 5. K tomuto účelu naprosto dostačující. Možná pro někoho absece otvorů pro uchycení na zeď
Václav, Librantice 18.01.2021
levné snadné dělá to co má
123 ...
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací