AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze TP-LINK TL-SF1008P

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-SF1008P - Switch

Recenze TP-LINK TL-SF1008P

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-SF1008P? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-SF1008P. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-SF1008P i vy.
1 589,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Běleč 05.02.2016
Funguje jak má Zatím žádné
Firma, Rožnov pod Radhoštěm 30.06.2015
Splnil očekávání,funguje jak má.Dobrý poměr cena-výkon.
Firma, Třinec 19.03.2015
Funguje bezchybně
Firma, Kolín 21.02.2014
Napájí 4 IP kamery Bez problémů na 70m
Firma, Velvary 09.12.2013
Nemám co vytknout, funguje spolehlivě.
Jan, Praha 08.03.2013
nehlučný, nemá větrák na to, že je to PoE switch má malý zdroj
Jiří, Brno 08.09.2013
Kvalitní výrobek, dobré zpracování. K TP-LINKu mám připojeny tři kamery, které potřebují síťové napájení. Dvě jednou dobře ale třetí je většinou přetížená, takže vypíná. Je to problém switche, který má třetí napájení slabší. Pozor na to.
Zákazník 22.09.2012
Levný průměrný výrobek.
Levný každý má nastavenou jinou nadproudou ochranu.
Jan, Praha 2 - Vinohrady 18.10.2015
Po 3 letech odešly všechny 4 PoE porty. Zařízení lze dál používat čistě jako 10/100 switch jen pro prvky s vlastním napájením. Proti 10 a více let fungujícím 3Com příp. Cisco SOHO switchům je to vážně bída, nedoporučuji.
Cena IEEE 802.3af - dokud ještě fungoval Nízká spolehlivost Vydrží po dobu záruční doby, poté dobrý tak do kamen
12
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací