Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
Vánoce? Stíháme! Vánoční trháky

Recenze TP-LINK TL-SG108

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-SG108 - Switch

Recenze TP-LINK TL-SG108

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-SG108? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 346 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-SG108. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-SG108 i vy.
769,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Radek, Praha 4 - Braník 16.11.2020
Mám doma a na chalupě 5 kusů fungují. U jednoho cca po roce odešel jeden port. Alza bez problémů reklamaci vyřešila.
Malé rozměry funguje jak má. Po delší době s vysvítila LED dioda power. Svítila méně intenzivně. Na funkci to ale nemá vliv.
Firma, Praha 9 - Kyje 14.10.2017
Funguje zatím žádné
Petr, Nelahozeves 05.01.2015
bezproblémové zapojení bez jakéhokoli nastavování má signalizaci 1Gb přenosu pomocí kontrolek kompaktní a robusní o ničem nevím
Michal, Roztoky 16.12.2014
Opravdu dobrý switch. Indikátor rychlosti
Zákazník 13.05.2014
Pro rozšíření domácí sítě na 1Gbitu naprosto dostačující.
Žádné nastavování Snadná instalace Indikátor rychlosti připojení Detekce kříženého/nekříženého kabelu
Firma, Praha 1 02.12.2022
Skutečně data běží svižněNebylo třeba nic nastavovat Nejsou
Firma, Praha 10 - Vršovice 20.09.2022
zapojil jsem ho a funguje pravděpodobně není možnost konfigurace, ale na domácípoužítí to nevadí
Patrik, Nalžovice 06.08.2022
Připojíte napájení, nacvakáte kabely a seje to. Tady jako není nic moc co hodnotit :)Na doma, na takové to běžné síťováno 3 počítačů, routeru, TV a sem tam něco navíc je to secí stroj úplně v cajku. Nic
Pavel, Praha 4 - Nusle 10.05.2022
Kvalitní zpracování
Dominik, Mikulov 02.03.2022
perfektní design a funkčnost
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací