AlzaPlus+ Bazarové zboží

Recenze TP-LINK TL-SG108E

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-SG108E - Switch

Recenze TP-LINK TL-SG108E

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-SG108E? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-SG108E. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-SG108E i vy.
839,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Robert, Pardubice 17 29.12.2016
Pro moje účely je nejlepší volbou, mám už jeden asi rok a funguje přesně podle očekávání. Kovové tělo je rozhodně odolnější, než plast ! Občas je slyšet zdroj, ale mám to v rozvaděči a tam to nevadí, proto dávám plný počet hvězd.
Zákazník, Chrášťany u Prahy 23.02.2022
Fortilní hliníkové šasí, nemá smysl kupovat ten plast o 2stovky levnější...
Josef, Městec Králové 09.02.2020
perfektní nejsou
Radomír, Praha 9 - Letňany 12.09.2019
Funkčnost
Firma, Praha 2 29.07.2018
Igmp snooping Nic
Jiří, Hospozín 01.04.2016
Rychla mašinka, pěkně ozivila moji domácí síť Zatim nic
VERANO, s.r.o. 22.02.2016
Spolehlivé zařízení, funguje jak má. Nepodařilo se mi zprovoznit DHCP, ale připouštím, že chyba není na straně zařízení...
Zakaznik 11.06.2015
kvalitne a velmi solidne prevedenie dobra funkcionalita: 8x giga- port, manazovatelny switch vobec sa nezahrieva / mala spotreba je rozmerovo maly / vojde sa napr. do rozvadzaca asi len cena / inak bezchybne (pouzival som zatial len 1 tyzden)
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací