Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaCafé Vivo X80 Lite

Recenze TP-LINK TL-WN722N

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-WN722N - WiFi USB adaptér

Recenze TP-LINK TL-WN722N

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-WN722N? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 1207 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-WN722N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-WN722N i vy.
279,- 249,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Petr, Černá v Pošumaví 31.07.2013
Poradí si i linuxem Backtrax (wificrack-ng ) odnmatelná antena
Zákazník 28.12.2014
Kartu jsem si koupil kvuly penetracnimu testovani. Karta vzladne airmon-ng, aircrack-ng, airodump-ng atd.
Signal Utok na WPA2, WPA a WEP Funguje na: Linux, Win Bile provedeni (nevadi)
petr 12.07.2015
na nic
jsem rád že vůbec chvilku běží ale co bych chtěl když už je po záruce ? Mě mám ho pár let a blbne pořád a to že dělá všechno špatné co tu každej píše :) padá musí se stále během dne restartovat nekolikrát ! blbne signál někdy stále usína a opět restar...... :) jsem rád že vůbec chvulku beží. Hrůza !
Jiří, Malešov 06.01.2014
Ve win8.1 jsem nic nemusel nastavovat Signál přes dvě zdi plný Ping oproti kabelu v podstatě stejný nic
Firma, Praha 6 11.09.2014
Funguje jak má Poměr cena/výkon Občas je nutné odpojit a znovu zapojit
Adam, Tlučná 29.01.2015
instalace na Win7 prof. bez problémů cena po nastartování PC a zapnutí netu chvíli prodleva než se net rozjede, poté ale běhá dobře
Honza B. 24.12.2013
Jednoznačně doporučuji,vyzkoušel jsem mnoho wifi adaptérů a tento se osvědčil skvěle,silný signál,jednoduchá instalace.
Neklesá signál Instalace Rychlost Nízká cena Anténa Jednoduše super! NEJSOU :-)
Zákazník, Bakov nad Jizerou 11.08.2014
Výborně funguje, silný signál a nepadá. Přiložený software nedoporučuji instalovat. Díky němu aplikace ve full screen padají na lištu.
Michal, Hvozdnice 14.03.2013
Za tu cenu perfektní. Ocenuji hlavne plug-n-play instalaci jak ve windows 7 x64, tak na ubuntu 12.04 LTS x64
Jaromír, Žarošice 06.01.2015
Není co vytknout - překvapil mne svým příjmem. Kde telefon nebo tablet mají potíže dohledat síť, máte bez potíží 50% signál a je stále stabilní.
Cena, kvalita, signál
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací