Bazarové zboží Alza pro firmy

Recenze TP-LINK TL-WN822N

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-WN822N - WiFi USB adaptér

Recenze TP-LINK TL-WN822N

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-WN822N? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 239 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-WN822N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-WN822N i vy.
339,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jiří, Jistebnice 24.08.2017
Na Windows 10 stačí zapojit a jde s dostatečným ziskem signálu i rychlostí, zatím bez problému. Zuřivě blikající zelené světýlko (asi je tam zavřený Alzák).
Jan 02.03.2016
Jednoduchá instalace Vysoká rychlost přenosu dat
Petr, Klášterec nad Ohří 23.08.2018
Jeden z nejlepších
Michal, Praha - Horní Počernice 03.12.2017
Citlivý Stabilní Malý s Win10 nebylo třeba instalovat Připojoval jsem desktop PC k wifi (v místnosti vzdálené od routeru přes stěnu). U předchozího přijímače jsem měl problém s nestabilitou, stále padal internet, byť signál stále ukazoval, že dostačuje. Nyní vím, že to bylo slabým adaptérem. Vyřešeno. Doporučuji vyzkoušet tento, pokud zápolíte se stejným problémem.
Tomáš, Praha 6 - Ruzyně 19.07.2017
Poměrně malý a roztomilý design, funguje perfektně - má výbornou sílu signálu. Pro někoho může být zbytečně velký.
Zakaznik 12.11.2016
signal stabilne drzi aj cez az 2 betonove steny, cca 11m
Zákazník, Zastávka u Brna 25.10.2016
Pichnete do USB a ide :) Skvela masinka Inak je mensi ako sa zda na obrazku :) Vyzera ako Android robotko bez hlavy :D nic som nenasiel, jedine ze stoji trosku viac, ale inak mega:)
Firma, Zádveřice-Raková 25.11.2020
Dobrá citlivost, za tyhle peníze mnohem lepší, než jsem čekal
Firma, Praha 1 - Nové Město 16.11.2020
Dobrý zisk (dosah) i rychlost Hodně výrazně blikající kontrolka
Vlastimil 22.07.2020
Je to výborný WiFi adaptér, mám s ním signál hned lepší, silnější, a stabilní po celé místnosti, po připojení do mého stolního PC se mi i designem líbí, celkově nohu doporučit. Nic jsem nenašel.
123 ...
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací