Valentýnské TOPky Bazarové zboží

Recenze TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit - Powerline

Recenze TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 256 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit i vy.
1 659,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Lukáš, Praha 4 18.03.2014
Naprosto splňuje mé požadavky. Ve 4. patrovém baráku mám nyní plošné WiFi pokrytí silným signálem bez kolísání rychlostí či latencí. Byl jsem k tomuto nejdříve dost skeptický a chtěl to jen vyzkoušet, ale opravdu to funguje! A to i přes několik pojistkových skříní kdyby někdo předem tápal, jako já. Záleží asi i na stavu el. vedení, ale zkoušel jsem i v práci (velké technologické centrum s předimenzovanými el. obvody) a i tam fungovalo, byť byl přijímač zapojen do technologické zásuvky za UPS v kanclu a vysílač na úplně jiném okruhu o 50m dál v kuchyňce. (byť už s latencí 30ms stabilně). Za celou dobu jsem též nezaznamenal nějaké výpadky zapříčiněné zapojením el. spotřebičů či výkyvy na napájení. SPOKOJENOST.
David, Bělá pod Bezdězem 15.05.2019
cena občasné vypadávání signálu
Petr, Pardubice 11.07.2018
spárování na výbornou, rychlost WiFi dostatečná. bez podpory software TP Link utility je prakticky nemožné přidat další TP Link extender.
Lukáš, Holice 15.06.2016
Jednoduchá instalace, funguje okamžitě po připojení k elektrické síti.
Bohuslav, Kladno 29.05.2017
  špatné technické zpracování (mému kusu pískalo trafo, že to přehlušilo i televizi Oproti ZyXEL PLA5236 poloviční rychlost za stejných podmínek vrátil jsem ve 14ti denní lhůtě
Petr, Mladá Boleslav 1 09.03.2018
Zapojíte a jedete, samo se spáruje, ja mám zapojen jeden v bytě a druhý v dílně mimo dům. Tedy asi 2 jističe atd a funguje. Dosah wifi pouze cca 8m a 60cm zeď, dvě zdi už nedá, což u vysílače bez antény nelze očekávat víc, takže neberu úplně jako mínus.
Jaroslav, Drnovice 18.08.2017
Potřeboval jsem rozšířit WIFI na dvůr a do zahrady. Extender byl slabý, proto jsem přešel na powerline. Pracuje výborně bez problémů. Chvíli mi trvalo, než jsem ho spároval s modemem, ale pak už vše OK
Václav, Uničov 1 14.11.2016
funguje, překvapive rychlé, snadné nastavení wifi
Jiří, Jablunkov 10.06.2016
Po zapojení není třeba nic nastavit,šlape jak má.
Jaromír, Roztoky 27.01.2016
Jednoduchá instalace, funguje i přes dvě jističové skříně. Spokojenost
123 ...
 
P-DC1-WEB24
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací