AlzaPlus+ Alza pro firmy

Recenze TP-LINK TL-WR841N

Zobrazit katalog
TP-LINK TL-WR841N - WiFi router

Recenze TP-LINK TL-WR841N

Zajímají Vás názory a recenze na TP-LINK TL-WR841N? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 1644 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s TP-LINK TL-WR841N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na TP-LINK TL-WR841N i vy.
509,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Martin, Netvořice 26.01.2015
Dobrá cena dosah v bytu adekvátní zabere málo prostoru horší instalace, jelikož nešlo přes běžnou instalaci se připojit k internetu- Takže rada pro kupující:když Vám nepůjde přes instalační cd spustit internet (napsáno omezono tzn. internet omezen ve vašem pc či tabletu) a budete to dělat formou dynamic, co Vám radí cd, tak musíte zvolit formu static a dopsat tam vaši I adresu atd. Pak Vám to půjde. Jelikož jsem obvolal vše možné a i firmu TP-LINK, musel jsem přijít na to sám, a musím říct, že to trvalo dlouho a nervy tekly, proto Vám chci ušetřit čas a potíže.
Adam, Praha 5 21.01.2013
velmi snadná instalace stabilní signál příjemný design výrobek splnil očekávání
Julie, Rajhradice 12.03.2013
Cena Velmi, velmi jednoduché nastavení Wifi sítě Dosah wifi signálu
Firma, Stará Boleslav 14.01.2013
DLNA funguje uplne bezchybne, rychlost je také velmi dobrá v nastaveni je vse co tam ma být snad jen, ze mohl byt mensi, jinak vse OK
Miroslav, Praha 9 - Miškovice 31.12.2014
Naskočil na první "nakopnutí" Signál z 1.patra domku až na zahradu cca 15m ještě dvě čárky - OK "Krmím" s ním TV, tablet a dva mobily - vše OK
Pavel, Praha 6 - Břevnov 30.06.2014
Zatím bezproblémově funguje, takže spokojenost.
Jiří, Kněžmost 28.05.2019
lehké nastavení příznivá cena dobrý dosah menu pouze v angličtině
Pavol 24.06.2015
cena spoľahlivo fungoval cca 2 roky dobrá WiFi - záleží ale na umiestnení a orientácii routera po 2 rokoch sa začali objavovať problémy s otváraním TCP spojení, ktoré však nemusia nutne súvisieť s týmto routrom - kúpil som nový (taký istý) a opäť veci fungujú výborne - starý je na experimenty s firmware a podobne
Matouš, Babice 30.11.2014
Levny a rychly router Nic
Milan, Liberec 12 16.01.2017
přes cenu má slušné nastavení dá se nainstalovat OpenWRT (ke mě se dostala verze routeru v10) možnost nastavit druhou WiFi pro návštěvníky s nastavením rychlostí tlačítko pro vypnutí WiFi a další spínač pro vypnutí celého routeru dosah v bytě naprosto v porádku píská - už to tu někdo psal, je to jemné, ale pokud ho máte někde, kde se s ním vyskytnete v tichu a máte dobrý sluch, tak to asi uslyšíte, ale dá se ignorovat za tu cenu až moc dobrý :D
123 ...
 
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací