Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Recenze Trackito Car

Zobrazit katalog
Trackito Car

GPS lokátor pro sledování dopravních prostředků a cenností, monitor polohy a pohybu, výdrž baterie až půl roku, zabudovaná SIM karta, první rok služby v ceně, cena služby 590Kč za rok, sdílení přístupu

Skladem > 5 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 3 490,-
3,8
Hodnotilo 28 uživatelů
5 12x
4 5x
3 6x
2 3x
1 2x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
60 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 4 - Nusle 05.07.2018
  Ze vydrží půl roku, je naprostý nesmysl. Po týdnu ukazuje baterie 35%
Firma, Ostrava - Vítkovice 18.09.2018
lehce nastavitelné intuitivní ovládání softwaru (android) skvělá výdrž baterie přesný GPS modul
Jiří, Brno 27.05.2018
zatim super
funguje jak ma zatim bez aktualizace rozliseni na iphone X
Lucie, Liberec 13.07.2017
Dlouhá výdrž baterie. Přesnost polohy. Jednoduché ovládání v aplikaci. Data na rok zdarma v ceně produktu.
Václav, Dolní Město 13.06.2017
Vyzkoušeno, perfektně funguje, kvalita za dobré peníze Žádné
Petr, Brno 16 26.04.2017
citlivost při "aktivním režimu" jednoduché nastavení výdrž baterie možnost externího napájení nelze exportovat data historie poloh a sledování do souboru (dle týmu Trackito se na tom pracuje :-) - díky)
Tomáš, Třeboň 22.03.2018
funkčnost, jednoduchost, mobil i počítač aplikace neumí exportovat trasy v nějakém obecném formátu do knihy jízd
Jan S. 14.11.2017
Snadna instalace. Skladnost. Jednoduchá obsuha. Slušná výdrž baterie. Mobilni aplikace má svoje mouchy občas si dělá co chce. Reaguje se zpozdenim. Po pár týdnech přestalo funguvat zvukové upozorněni na pohyb.
Firma, Praha 8 12.07.2018
Zarizeni je urcene pro auta, ja si ho koupil pro motorku (coz je moje hloupost - i vyrobce uvadi ze to je do auta) a vzhledem k velikosti se to da bohuzel schovat dost obtizne, jedine nekam pod kapotu, mozna palubni desku a pripojit k baterii motorky.
Baterie zda se vydrzi fakt dlouho Jednoduche na zprovozneni Bohuzel me zklamala aplikace (iOS - netusim jak funguje verze pro Android), ktera je naprosto nespolehliva a prijde mi trochu nedodelana. Aplikace reaguje hrozne podivne, nekdy funguje jak ma, nekdy ne. Hlaseni ze se zarizenim nekdo hybe mi vetsinou prijde bud s 10 minutovym zpozdenim, nebo se obevi hned ale pouze pokud aplikaci otevru primo v telefonu. Pokud mi telefon zadne vyzvanet 15 minut po tom co mi nekdo zacne hrabat na masinu, tak to uz je trochu pozde mam obavu. Naprosto nesmyslny datovy tarif - v roce 2018, kdy operatori nabizi 20gb za par stovek, ma tato SIM pouze 3MB na mesic. Coz sice na "bezne pouzivani" staci, protoze trackovani kazdou hodinu neprenasi moc dat, ale pokud bych chtel zarizeni pouzivat na trackovani kazde moji cesty, pripadne nastavit refresh polohy v klidu casteji nez 1 za hodinu, tak se asi nedoplatim.
Firma, Obec Košík 09.03.2018
opravdu citlivé dlouhá výdrž baterie nepřehledná aplikace
David, Kosmonosy 15.06.2017
Dlouha vydrz baterie.jinak funkcni. mobilni aplikace se nekdy kousne a je treba restart.prvni nastaveni pri koupi bylo slozitejsi nez uvadi reklamni spot lokator se vubec nechtel ukazat na mape az po delsi dobe.skutecna poloha zarizeni byva nekdy nepresna az o 20m.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi