Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Prodloužili jsme pro vás otevírací dobu našich prodejen, abyste mohli dárky letos nakoupit v klidu a bez stresu.

Všechny dárky Windows 7

Recenze Trust Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set - černé

Slevové tornádo právě zlevnilo tisíce produktů ve všech kategoriích. Pospěšte si!
Zobrazit katalog
Trust Tytan 2.1 Subwoofer Speaker Set - černé

Reproduktory 2.1, 120W (60W RMS), dřevěný subwoofer, dálkové drátové ovládání

Skladem > 5 ks
Cena s DPH 1 756,-
Původní cena 1 799,-
4,5
Hodnotilo 62 uživatelů
5 42x
4 13x
3 2x
2 5x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
88 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Ladislav, Želetice 09.07.2019
S těmí repráky půjdete sousedům na nervy celou noc.
Mimik 27.10.2015
Jsem hodně spokojený, spousta výkonu Můžu jen doporučit
Basy Cena Dálkové ovládání Hodně výkonu Asi sousedi :D Pro někoho až moc velký sw ale to je otázka názoru :)
JIŘÍ 26.04.2018
za ty peníze hraje excelentně Doporučuji výborná kvalita zvuku
 
Jiří, Velešín 06.11.2015
kvalitní basy elegantní provedení pohodlné kabelové ovládání hlasitosti žádné svíticí diody přijatelná cena
Jaroslav, Holešov 15.04.2015
Výborné
skvělý zvuk za tu cenu velikost SW
Kamil, Mělník 1 28.12.2014
Kvalita za dobrou cenu
Moody 07.11.2014
pěkný design basy cena nic
Filip Urbánek 09.05.2014
Plná spokojnosť.
Hrajú čisto aj na maximálny výkon. Perfektný dizajn. Žiaden som nenašiel :D
Richard, Luka nad Jihlavou 28.06.2018
zvuk u basáku kabely z boku
Tomáš, Břeclav 19.05.2017
solidní výkon zatím nic
Miroslav, Zdiby 31.03.2015
Hrají dobře pro mě dobré basy. Trochu větší subwoofer.
Láďa, Kladno 16.01.2014
Jestliže oba satelity hrají dobře, tak potom poměrně velký subwoofer tvrdí muziku. Snad regulátor hlasitosti by mohl být mechanicky těžší. Snad.
Dobře hrají i s malou úrovní hlasitosti Měkké, barevné hloubky Dobrý výkon - cena
Milan 14.01.2014
Som veľmi spokojný s reproduktormi, ešte k tomu tá cena. Nemám slov.
Basy Cena Dĺžka káblov Lachká ovládatelnosť Repráky sú oproti subvoferu moc slabé, ale podla mňa to až tak nevadí
Firma, Praha 10 - Horní Měcholupy 22.02.2019
zvuk vzhled šum - bylo nutné reklamovat, poté je už snesitelný velký SW
Marek, Plzeň 29.06.2017
Za mě teda zklamání. Hlavně co se těch několikrát zmiňovaných basů týče, tak Genius SW-V2.1 1250 co jsem měl byly mnohem silnější. U Geniusů když jsem dal basy na max tak se třásl celý byt ...tady? nestojí za řeč. Pořád čekám kdy se ten SW probudí a bude to taková bomba jak všichní píší v komentářích ..a kde nic tu nic. Uvažuji o vrácení.
hrají nahlas to je asi vše milión kabelů nejdou regulovat výšky basy nesplnily očekávání horní mřížka na satelitech je jenom atrapa
Vladislav 22.09.2016
Konštrukcia reproduktorov ma nenadchla. - Ovládanie na subwooferi je minimálne nepraktické. - Satelity pôsobia dosť lacno, až príliš plastovo. - Kvalita zvuku mohla byť lepšia, miestami počuť chrčanie.
Subwoofer Satelity by chceli lepšie spracovanie Ovládanie na subwooferi Chrčia aj v standby mode.
Zákazník 30.12.2013
  pri zapojeni subwofer chrci i pri nizke hlasitosti,musel sem zbozi reklamovat.
Petr, Praha 10 - Záběhlice 16.12.2017
za tu cenu fakt dobrý zvuk zesilovač hlasitosti má výstup na sluchátka i vstup pro další zařízení zapínání dole na subwooferu, ale dá se na to zvyknout :)
Patrick De Luca, Habartov 03.06.2017
Myslím, že za tyhle peníze jsme dostali co jsme chtěli.
Hrajou dobře a nahlas Subwoofer a Bassy (slyším přes celý 6+1 barák) Panel pro ovládání hlasitosti na stůl + přes něj vstup na AUX a sluchátka EKO mód je určitě také dobrá věc (pokud déle nic nehraje, přejdou na úsporný režim) Drobné chrastění při MAX volume je normální, to byste museli zvolit jinou cenovou kategorii... rozhodně neberu jako zápor a to jsem opravdu náročný posluchač.
Zakaznik 16.04.2017
K super basya a super zvuk Chýba + a - na nastaveni hlasitosti aspon umna
Lukáš 30.11.2015
super basy dobrý zvuk pěkný vzhled (ani plastové satelity neurazí) lze využít na přehrávání hudby třeba z mobilu bez nutnosti odpojení kabelu z PC ovládání hlasitosti na prodlužovacím kabelu v některých recenzích se píše, že na max v reproduktorech chrčí a je to pravda, ale to se děje skoro u všech značek. Jednoduše stačí nastavit na subwooferu hlasitost na polovinu. I tak je hlasitost více jak dostatečná ;-)
Micky Kriz, Karlovy Vary 10 03.01.2015
Ahoj :D za 1. musim říct že jsou skvělý ... ! hrajou velmi dobře a velmi mě "uspokojí" :)) Májí super "bassy",hrajou dost nahlas,mají výstup třeba na sluchátka...Jediný problém je ten,když dám bassy + hlasitost na max tak se ozývá jaké si chrčení ... Myslím že to není nak extra problém,de to slyšet velmi potichu ale i tak jsem to chtěl zmínit...A pak akorát sousedi :DDD
Cena Bassy Výstupy-sluchátka,přehrávač Dobře hrajou i na malou hlasitost Dezajn je také velmi pěkný Sousedi Slabé chrčení bassů na max (není moc zápor)
Marek, Plzeň 15.10.2017
ovládání hrají všude omýlané basy se u mě rozhodně neprojevují (i když jsou nastaveny na max), těžko říct jestli jde o vadný kus, nebo jestli fakt mají být takto ubohé
David 29.11.2015
Zvuk určitě uspokojí většinu běžných uživatelů (audiofil by si jistě nepořídil sestavu 2.1) Jak již psalo několik lidí, mám podobný problém s chrčením. Ovšem u mne se to projevuje pouze pokud mám hlasitost i basy u subwooferu na minimum. Někde se tam zkratuje signál a subwoofer mi sem tam jakoby "kopne" celkem nahlas a není to zrovna příjemné. Jakmile úroveň basů zvýším jen o trochu ono "kopání"zmizí.
Matěj Zapletal 06.03.2016
výkon cena vzhled dobré ovládání hlasitosti Špatně se hladají náhradní díly. Mám doma potkany a překousali mi kabel od ovládání hlasitosti. Stále jsem nenašel náhradní díl.
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi