Recenze Ubiquiti NanoStation M5 Loco

Zobrazit katalog
Ubiquiti NanoStation M5 Loco - Venkovní WiFi Access Point

Recenze Ubiquiti NanoStation M5 Loco

Zajímají Vás názory a recenze na Ubiquiti NanoStation M5 Loco? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 68 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ubiquiti NanoStation M5 Loco. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ubiquiti NanoStation M5 Loco i vy.
1 799,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zdeněk, Přerovflag
Hodnoceno 16.04.2019, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
spolehlivost
0 ×Nahlásit
Martin, Křelovflag
Hodnoceno 18.04.2017, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Funguje, oproti zarušenému 2.4GHz
Uvidíme
0 ×Nahlásit
Pavel, Liběchovflag
Hodnoceno 18.04.2017, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Klasika. Funguje.
Nekloubový držák.
0 ×Nahlásit
Pavel, Zlínflag
Hodnoceno 16.09.2016, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
po zapojeni muzete zapomenout, proste funguje
je to uz treti nanostation, pokazde odeslo rok po zarucni dobe ... takze porad menim dokola ... obcas odesel i zdroj, ten se da ale vymenit ...
0 ×Nahlásit
Martin, Jílovéflag
Hodnoceno 08.09.2016, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Velice spolehlivá anténa,které mi na mnoha objektech spojuje mojí soukromou datovou síť.Jednoduchá instalace i nastavení,včetně šikovné aplikace do telefonu,kde sleduji stav přístupových bodů a připojených klientů.Jenom si dát pozor,aby krabička s anténou byla nerozlepená.Jednou sem dostal použitou anténu s ulomeným resetovacím tlačítkem !!
0 ×Nahlásit
Vladimír, Holubiceflag
Hodnoceno 09.02.2016, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Jednoduché nastavení spolehlivost pro domácí použití jasná volba
Žádné
0 ×Nahlásit
Hynek, Prahaflag
Hodnoceno 03.02.2016, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Zařízení naprosto dokonale plňuje požtadavky a očekávání.
Nastavení jsem dělal sice hodinu, ale to je spíše tím, že jsem to dělal poprvé. Také mi nefunguje Airmax test. Zřejmě stejný problém:-)
0 ×Nahlásit
MK alarm, s.r.o.flag
Hodnoceno 30.09.2015, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Jednoduchá montáž a nastavenie.
Žiadne podstatné.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 08.06.2015, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
Air MAX - je to dobra technologia
Air MAX - davam male minus, lebo je to uzavreta technologia, funguje len s inym ubiquity zariadenim.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Libuňflag
Hodnoceno 28.05.2015, varianta Ubiquiti NanoStation M5 Loco
Ověřený nákup
spolehlivost
stabilita
možnosti administrace
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 21
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací