AD den dětí AD den dětí

Recenze Ubiquiti UniBracket

Zobrazit katalog
Ubiquiti UniBracket - Držák

Recenze Ubiquiti UniBracket

Zajímají Vás názory a recenze na Ubiquiti UniBracket? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ubiquiti UniBracket. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ubiquiti UniBracket i vy.
179,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
Jednoduchý a funkční držák pro Ubiquiti prvky ale i klidně jiné než Ubiquiti ;-) A cena je pohádková.
provedení
cena
0 ×Nahlásit
Selling s.r.o., Popradflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jednoduché funkčné.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 31.05.2016, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
nic
nic
0 ×Nahlásit
Igor, Žilinaflag
Hodnoceno 15.04.2016, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
Funguje ako má.
0 ×Nahlásit
Jan, Hroznětínflag
Hodnoceno 05.07.2015, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
Slouží svému účelu
0 ×Nahlásit
Kamil, Smoleniceflag
Hodnoceno 27.05.2015, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
sluzi k spokojnosti
nic
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 9 - Letňanyflag
Hodnoceno 20.05.2015, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
Plní co od toho člověk čeká
Na insatalci kovovými pásky nic moc, zařezávají se do povrchu.. z dlouhodobé zkušennosti, tenhle plast zvětrává a po 2-3 letech je dobré vše přitáhnout, pokud to nerupne
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Úmonín, pošta Čáslavflag
Hodnoceno 27.12.2013, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
Rychlá instalace a nastavení
Uchycení antény pomocí plastových pásků je nedostatečné a skovovými je špatná manipulace
0 ×Nahlásit
Azara, s.r.o., Žilina-Závodieflag
Hodnoceno 14.06.2013, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
prakticka vecicka
dodane v roztrhnutom sacku, chybala jedna matka(neviem, ci som ju ja stratil alebo som ju ani nedostal)
0 ×Nahlásit
Pavel, Stříbroflag
Hodnoceno 22.04.2013, varianta Ubiquiti UniBracket
Ověřený nákup
šikovné
jediná barva, ale to není chyba jen vlastnost
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací