Bazarové zboží Alza pro firmy

Recenze VANGUARD Alta Pro 263AB 100

Zobrazit katalog
VANGUARD Alta Pro 263AB 100 - Stativ

Recenze VANGUARD Alta Pro 263AB 100

Zajímají Vás názory a recenze na VANGUARD Alta Pro 263AB 100? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s VANGUARD Alta Pro 263AB 100. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na VANGUARD Alta Pro 263AB 100 i vy.
3 991,-
Skladem > 5 ks u partnera

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Lukáš, Praha 8 - Troja 07.02.2018
cena/výkon vhodný pro makro fotografii 2 výměnné upínací destičky obal v balení váha, ale alespoň je stabilní
Michal, Chlumec u Ústí nad Labem 17.05.2017
cena/výkon váha
Irena, Sokolov 01.05.2017
stabilní, dostatečně vysoký
Zakaznik 13.01.2017
Veľmi kvalitné prevedenie Dobrá stabilita Najviac sa mi páči možnosť vyklopiť stredovú tyčku... Veľmi dobré pri fotení produktov zo statívu Na nosenie na výlety asi trocha ťažký...
Zakaznik 12.06.2016
stabilita variabilita rychlost manipulacie puzdro v cene trochu tazsi
Dalibor 23.02.2016
Excelentný statív Neskutočná variabilita 2x montážna úchytka
Ondřej, Říčany 17.01.2016
Skvělý stativ s velmi širokými možnostmi Možnost vyosit středový sloupek je skvělá Velmi pevně drží Poměrně velký na přenášení - na horské tůry si raději kupte nějaký kompaktnější
Radoslav, Ostrava Poruba 05.08.2018
Výborné zpracování Unese hodně Vysoká hmotnost
Filip, Nové Město na Moravě 27.12.2017
Snadno rozložitelné, snadno nastavitelné, přenosné a skladné. Spokojenost, k focení ideální.
Michal, Praha 04.01.2017
Robustní, skvělá manipulace se středovou tyčí a stat. hlavou. Praktické pouzdro, nářadí na provázku a náhradní hlava je hezkým "bonusem". Těžký jako prase, ale na druhou stranu je to fajn kvůli stabilitě. Na batohu s jedním popruhem to táhne k zemi :-)
12
 
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací