Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Cenové bomby - Bosch

Recenze VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá

Zobrazit katalog
VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá - Externí vypalovačka

Recenze VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá

Zajímají Vás názory a recenze na VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na VERBATIM CD/DVD Slimline USB-C, černá i vy.
899,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Daniel, Žebrák 04.12.2020
kovový
Pavel, Brno 06.11.2020
Vypalovčka s USB-C se hodí
Kovové provedení USB -C
Jiří, Rudíkov 10.08.2022
Bez problémů čte i 15 let staré CD/DVD
Cena Malá a skladná USB 3 Čtení/zápis dobrý
Zákazník, Praha 2 22.12.2021
Funguje na Surface Go tabletu s windows S redukci USB-C Jeden kabel Asi žádné
Martin, Kyšice 20.12.2021
Naprostá spokojenost
Zakaznik 19.09.2021
Malá skladná a bez externího zdroje. Nic jsem nenašel.
Dušan, Albrechtice nad Orlicí 17.08.2021
funguje bez problému, hned po připojení.
Zákazník, Javorník 30.11.2021
CD / DVD nepoužívám na dění bázi. Někdy se stane, že je potřeba z letitého DVD/CD něco přetáhnout do PC a v tom je produkt skvělý, dostatečný a skladný. Nejvíce mě zaskočily plastové ližiny šuplíku mechaniky, proč sakra? 😀 Výrobce asi počítá s tím, že se produkt bude používat spíše jako nouzové řešení.
Přístup na disk je bleskové Malé rozměry Plechové šasi USB-C je parádní, originální kabel je dostatečný, nicméně jsem nahradil jiným, kvalitnějším Krásný dizajn Redukce z USB-C na klasické USB 3.0 Plastové ližiny šuplíku mechaniky Plasty, plasty a zase ty plasty
Jan, Kralupy Nad Vltavou 04.04.2022
Čtení, přetahování dat z CD/DVD - OKVzhled - k ničemu, ale na občasné použití se hodí Zápis? Ani nezkoušejte, stálo by to víc jak samotné zařízení
Zákazník, Stráž pod Ralskem 13.04.2022
malá,skladná používala jsem ji na přehrávání DVD her a to byl problém,dlouho trvalo než se vůbec rozjela ,kolikrát ani DVD nepřehrála,ačkoliv jinde šlo. Přestala po 2 letech fungovat.
12
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací