FMCG akce AP+ plus nový vizuál

Recenze Victorinox Camper

Zobrazit katalog
Victorinox Camper - Nůž

Recenze Victorinox Camper

Zajímají Vás názory a recenze na Victorinox Camper? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 186 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Victorinox Camper. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Victorinox Camper i vy.
579,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jaroslav, Vrbno pod Pradědemflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
špičková kvalita
0 ×Nahlásit
Radovan, Nitra 1flag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalita
0 ×Nahlásit
Michal, Levočaflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
top kvalita
0 ×Nahlásit
Magdaléna, Šlapanice u Brnaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nožík Victorinox, je skladný, můžete ho mít vždy po ruce, když potřebujete, jeho příslušenství funguje, jak má
0 ×Nahlásit
Matouš, České Budejoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup
kvalita
ostrost
design
0 ×Nahlásit
Radoslav, Medzilaborceflag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vyborny vreckovy nozik, swiss kvalita, do kazdej kapsy, na rozne ucely
Pomer cena/vykon
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.04.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup
Nožík bol kúpený ako vianočný darček pre hubára, potešil
Perfektný vianočný darček pre hubára
Splnil svoj účel.....má všetko, čo potrebujete
0 ×Nahlásit
Hodnoceno 30.03.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
švýcarák asi nezklame nikdy, tentokrát kupováno synovi , který chtěl v noži na toulky lesem i pilku, spokojenost veliká
0 ×Nahlásit
Andrej, Praha 3flag
Hodnoceno 25.03.2023, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vhodný pro outdoor
0 ×Nahlásit
Petr, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 20.11.2022, varianta Victorinox Camper
Ověřený nákup
Dokonalost zpracování
Pro mě ideální poměr velikosti (hmotnosti) a užitnosti. Ty větší verze jako modely Ranger jsou skvělé do bedny s nářadím, ale pronesou se.
Skvělá pilka na dřevo.
Naostřené z výroby, naleštěné, krásné.
Skvělý dárek pro chlapy, co ho ještě nemají.
Chybí špendlík po vyklopení vývrtky (dirka pro něj tam je) Nechápu, že ho tam nedávají při výrobě, nebo jsem zakoupil kus, který při kontrole kvality někdo špatně zkontroloval. Ale dá se tam dát vlastně jakýkoliv špendlík, takže zad tak hrozná vada to neni.
Chybí mi nůžky.
Hodila by se svítilna.
Místo párátka bych bral spíš tu jejich propisku nebo firesteel.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 49
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací