Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Black Friday Obchodník roku 2020

Recenze VOONO Copper 500 g

Zobrazit katalog
VOONO Copper 500 g - Henna na vlasy

Recenze VOONO Copper 500 g

Zajímají Vás názory a recenze na VOONO Copper 500 g? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s VOONO Copper 500 g. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na VOONO Copper 500 g i vy.
619,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

kvetinka 22.10.2017
Samostatně na mě tmavší, proto nyní přidávám do odstínu Copper, který krásně zvýrazní :-)
příjemná konzistence pro nanášení krásný odstín lze míchat s ostatními odstíny kvalita vlasů se velmi rychle zlepšila díky henně
Romana, Praha 5 - Velká Chuchle 22.11.2020
Barvení hennou je super i v jiných odstínech než zrz.
Jana, Brno 12.05.2020
přírodní a přirozená barva na vlasy, množství si namícháte, jak potřebujete, vyjde mi na vlasy k ramenům na 3x
Elizabeth, Frýdlant v Čechách 07.05.2020
This is the best henna I've found. Lush henna comes in terrible blocks that take forever to break apart, and applying it takes at least twice as long. I started ordering from Voono maybe 6 months ago, and they keep getting better. The last package I ordered from them included gloves and a shower cap, a big improvement. The color is also excellent.
relatively easy to apply (for henna) beautiful color
Lenka, Hradec Králové 6 05.05.2020
super cena za super kvalitní hennu na vlasy. Mohu jen dopopručit (na orig.e-shopu Voono toto velké půlkilové balení mají za 619,- A to se vyplatí :-) Díky, mám zásobu na rok! vůbec nic, jenom klady
Veronika, Praha 4 - Kamýk 22.04.2020
Nejlepsi Henna, jakou jsem v ČR koupila. Krasne obarvi vkasy na vyzadovany odstin. Ostatni znacky mi vlasy neobarvily vubec, nebo maximalne jsem z nich mela jen zlate odlesky. Prirodni slozeni Krasny obal Zadne
Veronika, Praha 4 - Kamýk 22.04.2020
Cena Velke prakticke baleni Krasna krabicka Znacka Voono je jednoznacne nejlepsi henna, kterou jsem v CR koupila. Vlasy opravdu obarvi na vyzadovany odstin. Ne jako ostatní znacky, ze kterych jsem mela maximalne tak zlaté odlesky, ale jinak vlasy neobarvily. Zadne
Lucie, Vestec 21.03.2020
Smichani s barvou cooper a spokojenost
Eva, Praha 26.09.2019
Nádherná barva!! Vlasy (i ty šedé) opravdu krásně obarví a ozdraví. Dala jsem poslední šanci hennám, a jsem za to ráda.
Petra, Teplice 01.12.2018
přírodní vyzkoušené výživa vlasů lze kombinovat s dalšími přír.látkami žádné
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi