Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Hračky? Máme! Hračky? Máme!

Recenze Wacom SmudgeGuard L

Zobrazit katalog
Wacom SmudgeGuard L - Umělecká rukavice

Recenze Wacom SmudgeGuard L

Zajímají Vás názory a recenze na Wacom SmudgeGuard L? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Wacom SmudgeGuard L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Wacom SmudgeGuard L i vy.
459,-
Skladem 1 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Norbert 03.08.2015
pomáha k uvedeným veľkostiam by bolo dobré doplniť orientačné rozmery v cm. Veľkosti podľa šírky dlane, nameranej v kĺboch pod prstami, uvedené na obale výrobku: 7cm=XS 8cm=S 9cm=M 10=L 11=XL
Tomáš 17.10.2015
vsetko je tip-top, plni ucel a dobre klze po tablete [FYI: rukavica nie je produktom Wacom ako chybne uvadzate. Firma SmudgeGuard to len uvadza v popise produktu ze sa to hodi napriklad k tabletom Wacom]
Zakaznik 31.10.2015
ak vam dobre sadne a netlaci tak bude skutocne dobre plnit funkciu nie je pravda ze vyrobok je znacky WACOM aj ked sa tak casto predava, vyrobca je SmudgeGuard LLC. Je to sice znackovy doplnok ktory na svojom eshope predava aj Wacom ale tvrdit ze je to Wacom Smudgeguard nie je korektne. existuje lepsia varianta na dva prsty aj ked podla popisu som si objednal spravnu velkost rukaica je trosku tesna prave na malicku :)
Gabriela, Kostelec nad Orlicí 24.11.2021
dlaň po grafickém tabletu lépe klouže grafický tablet již dlaň (rukavici) nesnímá
Michal, Nove Město na Moravě 17.07.2017
Tak s tímhle se člověk cítí uplně jinak! :D (jako profík)
Zakaznik 23.03.2017
Nizke trenie pri pohybe po obrazovke
Zakaznik 15.08.2016
Odporucam, pokial som nevyskusal, neveril som. Pracuje sa ovela lepsie. Cena
Lukáš, Praha 20.04.2016
K Cintiqu nutnost :)
Zakaznik 17.02.2016
Mozem si s kludom polozit ruku na displej bez toho aby som nieco omylom nakreslil alebo stlacil Trochu sa zarezava na malicku. To sa da ale jednoducho vyriesit
Jakub, Čerčany 31.07.2015
Kvalitní výrobek, naprosto splňuje požadavky Zřejmě nic
12
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací