Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Recenze WD Black 2TB

Zobrazit katalog
WD Black 2TB - Pevný disk

Recenze WD Black 2TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Black 2TB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 69 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Black 2TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Black 2TB i vy.

Uživatelské recenze

Firmaflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
spolehlivy, tichy
0 ×Nahlásit
Richard, Praha 3 - Vinohradyflag
Hodnoceno 27.02.2021, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
není slyšet a nevibruje, jen občas zazní velmi tlumené přestavění hlaviček, které zůstává hluboko pod šuměním ventilátoru mého stolního počítače
rychlý, při zápisu dosahuji běžně i víc než 200 MB/s, cca 280 MB/s
0 ×Nahlásit
František, Košecaflag
Hodnoceno 20.02.2021, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
Rýchlosť
Cena
0 ×Nahlásit
Petr, Chvaleticeflag
Hodnoceno 21.12.2020, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
rychlost
nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Pardubice-Staré Čiviceflag
Hodnoceno 11.03.2019, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
Super disk na hry
Nic
0 ×Nahlásit
N.X. Production s. r. o., Leviceflag
Hodnoceno 03.01.2018, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
Dnes 3.1.2018 má najazdených 823 dní, a stále ide. Podľa SMART nevykazuje žiadne chyby.
ak staviate tichú zostavu bude vadiť hlučnosť v záťaži. Oproti Seagate je to však stále jemná koleda.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Veltrusyflag
Hodnoceno 29.10.2017, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
dle hodnocení je kvalitní- tak uvídíme. Nahrazuji jím stávající HDD
nevím
0 ×Nahlásit
Josef, Zlonínflag
Hodnoceno 07.06.2017, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
Kapacita, cena
Slyšitelné při zátěži, hmotnost
0 ×Nahlásit
Martin, Holasiceflag
Hodnoceno 09.04.2017, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
velmi rychlý
dlouhá záruka
za chodu téměř neslyšitelný
rozumný poměr výkon/cena
asi jediná věc (a to nedůležitá), při vypínaní vydá pár *click* zvuků, nevím jak je to u jiných současných disků
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 8 - Trojaflag
Hodnoceno 09.08.2016, varianta WD Black 2TB
Ověřený nákup
klasika WD kvalita :)
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 22
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací