Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Zdravé zuby, krásný úsměv

Recenze WD Blue 1TB

Zobrazit katalog
WD Blue 1TB

Pevný disk 3.5" SATA III, 64MB cache, 7200ot, určeno pro počítače

Skladem > 5 ks
a na 12 prodejnách
Cena s DPH 1 189,-
Původní cena 1 565,-
4,7
Hodnotilo 1672 uživatelů
5 1280x
4 304x
3 60x
2 12x
1 16x
20 000+ zákazníků již zakoupilo
94 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 15.05.2015
v pohode uvidime jak dlouho vydrzi
toči se takze secko v poradku nepije pivo
Jana, Obourg (MONS) 02.04.2013
Bezproblémová spolupráce v RAID 5 s jinými disky jiných výrobců (stejná kapacita) Tichý Rychlý
Jakub Kmoch 15.02.2015
Zatím po cca necelém týdnu funguje v pořádku, kapacita je cca 930 gb (70 je rezervováno pro systém). Nutno podotknout, že je potřeba formátovat a vytvořit oddíl/y před prvním použití, jinak není vidět ihned při připojení a spuštění win přes jiný hdd, ale to je normální věc. Při volbě mezi seagate vs. western digital, jistě wd, disk od seagate, co mám, a byl původní se systémem z nepochopitelných důvodů "hrabal," jako by docházelo k zápisům na plotnu, ale přitom kontrolka led indikující činost hdd nesvítila..., divné, a někdy otravné ale asi součástí funkce běžného provozu. Tento wd harddisk toto nedělá.
Celkem rychlý oproti mému starému seagate s 16 mb vyrovnávací pamětí, je to rozdíl ,ne příliš markantní, ale je. Díky vyšší vyrovnávací paměti 64 mb, se windows instaloval cca 15 minut, na předchozím disku kolem 25 a více, i instalace obecně jsou rychlejší, načítání her taktéž. Cena a kapacita Tichý chod a relativně rychlý start os Nízké teploty, při nečinosti cca 25-28 st., při práci max do 35 st. Je trošku vyšší, než disky seagate, co mám dva, a trochu problémovější zasunutí do přihrádky pro hdd ve skříni, ale to zase může být diskutabilní, jestli je toto zápor. No a nakonec, směrodatně přímo na Alzu - velice špatné balení, kdo ví, co pošťáci při přepravách s balíky dělají - viz transport - naskladnění, vyskladnění, a obálka s hdd, který je zabalený v bublinkovém igelitu, tomu na rezistenci vůči vlivům poškození při přepravě, nepřidá..., včetně teplot, můj disk byl naprosto promrzlý, snad s mínusovými teplotami, raději sem chvíli počkal, než se ustálí alespon na polovinu pokojové teploty, než jsem jej zapojil.
David, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 11.12.2014
Rychlost Kapacita Tichý Nehřeje se opravdu by neuškodila krabice je dost trapné že disk je dodáván jen v antistatické folii
Firma, Čáslav 01.05.2013
Dobrý poměr cena/výkon rychlá odezva, neusíná jako Green edice - je s ním příjemnější práce
Božena, Kolín 30.08.2015
Koupil jsem dva jeden zatím jede ale druhý klekl
poměrně tichý Nevhodné balení v igelitu jeden hlýsil chybu mechaniky disku možná je to zrovna tim obalem
Firma, Praha 9 27.04.2013
ověřený výrobce tichý disk
Pavel, Žatec 19.07.2016
Měl jsem trochu obavy z hlučnosti, protože v recenzích se objevily oba názory: že je hlučný i tichý. Po vykoušení to mohu trochu upřesnit: když byl umístěný u větráku a přechlazený, tak byl slyšet, při normální provozní teplotě 35 - 45 stupňů je docela tichý. Jinak nemám námitek, rychlost v normě (při kopírování z disku na disk velkých souborů 120MB/s).
cena není vyloženě hlučný neumisťovat před větrák
Zdeněk, Praha 4 - Krč 23.05.2013
Disk jsem koupil jako náhradu za starý systémový. Kapzcitu 1TB jsem nepotřeboval, je ale rychlejší. Jsem spokojen, nabíhání systému je podstatně rychlejší (také díky nové instalaci OP), rychlejší je i spouštění programů. Je také tišší než byl původní. Koupi doporučuji. Dosud žádné.
Milan, Jihlava 14.10.2012
tichý chod a rychlost zatím nic
Jaroslav, Husinec 08.09.2016
Rychlost Tiché Zapojil jsem dva do RAID 0. Čtení: 329MB/s, Zápis: 310MB/s
Michal, Mratín 08.06.2015
Na data paradadni Vzheledm k ukladani pouze dat, tak neni problem s nabihanim disku Zatim zadne, jen je to zcela nevhodne na NAS server. Velike latence pri vetsim zatizeni nez 50%.
aliceware 28.12.2014
super harddisk, 1000gb :D s chladičem má jen 27 °C :DDD
1000GB windows7 jede rychle :D nic
Patrik, Praha 4 - Kamýk 24.01.2013
Rychlost Cena Tichý Nic
Tomáš 16.02.2014
Kvalita - Proste Western Digital Tichý Balenie Alza Cena Rýchle dodanie Pri rozhraní SATA 2 MAX Rýchlosť 176.MB/Sec. Pri SATA 3 MAX 194 MB/Sec. tiež nieje boh vie čo..
Pavel, Soběslav 23.06.2013
WD kavalita jako vždy
Zákazník, Břeclav 4 19.03.2013
rychly tichy sporivy cena
Roman, sokolov 27.10.2012
skvělý hdd, za slušnou cenu, dodání rychle a v pořádku..
Alois, Hať u Hlučína 27.08.2012
vyborná cena dobrá velikost
Jan, Nový Bor 23.02.2018
Po dvou letech začíná zlobit ložisko, disk je hlučný a vibruje. Stejný problém se mi stal u jeho předchůdce, ale 500GB. Možná náhoda, možná úmysl. Každopádně zkusím jiného výrobce.
funguje dva roky bez problému po uplynutí záruční doby je hlučný a vibruje
zákazník 30.08.2017
Disk od začátku nefungoval, jak měl. Při vypnutém PC přes noc ráno nenabíhal, bylo pouze slyšet klikání hlavy, chvílema i takové nezdravé škrábání. Po několika pokusech ale naběhnul, hledal jsem chybu u sebe, provedl snad všechny testy (vždy prošel), vyměnil několik kabelů. Potom cca 6 měsíců šel bez problémů. Nyní opět to samé. Zboží vracím. Teď jedu na Seagate 1 TB a vše jede perfektně a hlavně tiše. Už nikdy WD!
Rychlý Levný To je vše Hlučný, oproti Seagate, u kterého neslyším vůbec nic Vadný kus, nestabilní, náchylný na teploty, už nikdy!
Pavel, Cerhenice 17.08.2019
Na běžné věci oki
Štefan, Chlumec nad Cidlinou 01.01.2019
Vše podle očekávání Tichý chod Rychlost Nepříliš hezky zabalený
Luboš, Nový Bor 01.01.2019
Funguje jak má.
Jan, Praha 5 03.12.2018
spolehlivý, dobrá cena
Zdeněk, Praha 10 - Strašnice 02.11.2018
Dost hlučný.
Rychlost, až 200MB/s čtení, zápis asi 180.. Dost hučí.
Václav, Brno 29.10.2018
Výkon Stabilita Čtení při zápisu Dávám tomu cca 5 let vydrž
Ondřej, Louny 25.10.2018
Tichý (hlavně oproti Seagate Barracuda diskum) Cena/výkon nic
Štefan, Chomutov 22.10.2018
Při prvním zapnutí byl klidný ,v HD Tune pro byl též v pořádku .Takže HDD je tichý!
Tichý Rychlí Velká kapacita Nizka cena Aby dlouho vydržel
Jan, Teplice 1 23.09.2018
  Přišel mi vadný disk, ale už vyměněno a funguje
Zdeněk, Mutěnín 15.08.2018
cena kapacita tichý
Josef, Praha - Letňany 08.08.2018
Rychlost přenosu Tichost
Firma, Kosmonosy 02.07.2018
Vše OK Disk funguje jak má tichý chod
Jakub, Praha 10 - Vršovice 20.06.2018
cena kvalita tichý
František, Luštěnice 17.06.2018
rychlost
Martin, Příbram 5 13.06.2018
funguje :) ,co jsem očekával jsem dostal nic
Marek, Cheb 2 02.06.2018
Tichy Rychly Uvidime casom ako sa osvedci WD Balenie (iba bublinova folia)
Bronislav, Chomutov 06.05.2018
Velmi tichý Nezahřívá se Dobrá cena je dodáván jen v antistatickém obalu bez krabičky!!!!!
František, Most 03.05.2018
spolehlivá značka nic
Luděk, Český Krumlov 21.03.2018
Prostě WD bez vad bez jakýchkoliv problému tuto značku můžu doporučit Nízká cena za slušný HDD Žádné Dodávané v obalu ale není to hvězdička dolu ale jen upozornění
Martin, Kralupy nad Vltavou 19.03.2018
funguje krátka doba na zápory
Firma, Liberec 23 - Doubí 12.03.2018
Vše podle očekávání. Nezamontuje se sím :-)
Pavel, Benešov 24.02.2018
Cena Výkon Stará dobrá klasika Nikdy neumřel disky od WD ze dne na den. Spolehlivost
Lukáš, Brandýs nad Labem 22.02.2018
bohatě postačí
Josef 11.02.2018
svižný tichý cena
Jakub, Hradec Králové 19.01.2018
rychlost
František, Žatec 13.01.2018
CENA Kvalita Nikdy jsem neměl s WD problém takže jsem šel na jistotu u žádných nevím
Petr 06.01.2018
Kupuju tento disk bezne do domacich pocitacu pro jeho spolehlivost. Pri koupi PC pred 5 lety jsem mel ve standartni sestave WD green, nevenoval jsem tomu pozornost a po 2 letech provozu se objevily chybne sektory. Do stolniho PC je green zbytecnost kvuli uspore, dulezity je vykon a proto beru blue :-). Nova generace greenu jiz by ale mela mit poruchovost odstranenou.
spolehlivost a dobry pomer cena/vykon
Šimon, Praha 8 21.12.2017
Funguje Je rychlý cena
Firma, Koclířov 19.12.2017
Cena za kapacitu slušná rychlost dobré zkušenosti hlučnější
Jakub, Višňová 18.12.2017
Rychlost do dání na prodejnu :) disk super WD nejlepší :) Dodání v igelitu ! Spíše bych ocenil v krabičce.
Jan, Kostelec nad Labem 13.12.2017
sázka na jistotu tichý a výkonný
Jiří, Litoměřice 1 02.12.2017
Ano je první ze tří disků, které fungují. Musel jsem 2x vyměňovat Segate Baracudu, protoze vůbec nebyly funkční. žádný
Firma, Modřice 31.10.2017
kvalitní disk, funguje i na starší desce zatím nic
Marek, Praha 5 31.10.2017
Kapacita Hlučnost
Aleš, Praha 9 28.09.2017
Už to fičí , bez problémů, víc se v tom šťourat nemusime :) :D
Josef, Valašská Polanka 25.08.2017
HDD WD tichý a vždy spolehlivý o žádných nevím
Firma, Praha 3 - Žižkov 10.08.2017
Nízká cena, sice rozbalené, ale jedná se stejně o vnitřní součástku. no, žádné /zatím/
Zakaznik, Praha 5 - Stodůlky 15.07.2017
1) Dobry 2) stredni rychlost (rychlejsi je RED verze) nic
Daniel, Praha 08.07.2017
Dobrá rychlost Tichý chod Veliká paměť Zatím nic
Jaroslav, Kralupy nad Vltavou 1 25.04.2017
tichý,rychlý nezjištěny
Miroslav, Krupka 1 12.04.2017
Super. Šlape jak má. Docela tichý. Žádné
Antonín, Veltrusy 11.04.2017
Tichý a rychlý disk
Zakaznik 04.04.2017
Spoľahlivý, tichý, rýchly. Používam tento tym uz pár rokov, zatial bez problémov.
Radek, Hrdějovice 31.03.2017
Hdd jsem porizoval jako novinku na trhu a stale slape bez problemu...
Spolehlivy.... Vybruje v pc skrini...
Marek, Praha 9 23.03.2017
Mám ho už dva roky a jsme s ním spokojený. Uvažuji o koupi druhého nebo koupit 3T od stejné značky. Myslím, že není při vybírání nad čím přemýšlet. Prostě TAKE IT!
Cena Objem dat Rychlost zápisu Někdy vydal zvuk, jak když blbě přeřadíte v autě, ale po přendání tohoto disku do nové PC sestavy se mi to ještě nestalo.
Radek, Jirkov 1 16.03.2017
tichý rychlí kapacita
Vojtěch, Lovosice 19.01.2017
S disky od WD jsem byl vždy spokojen, kvalitní za rozumnou cenu. Dodán vadný kus (což se může stát), ovšem reklamace byla vyřízena do 3 dnů výměnou za nový, takže jsem spokojen.
Jiří, Praha (okr. Hlavní město Praha) 06.01.2017
srovnatelny vykonem s black braskou, nikoliv cenou
Jan, Nové Strašecí 02.01.2017
dobrý poměr ceny a výkonu zvládá náročnější zátěž otáčky 7200 je tichý
Lukáš, Praha 5 31.12.2016
Benchmark čtení 500MB/s - what?! Ale jo, disk je rychlý. Trošičku hlučnější, ale ani v noci to neruší při spánku.
Jiří, Plzeň 02.12.2016
Funguje, drží posledních pár měsíců bez problémů i externí dokovací stanici ..
David, Oldřišov 22.11.2016
tichý rychlý čau ukáže
Zakaznik 20.11.2016
rýchly lacný spoľahlivý
Štěpán, Mariánské Lázně 20.11.2016
WD je prostě spolehlivá značka Naprosto tichý Svižný nevím
Josef, Želeč u Tábora 08.11.2016
64MB cache.Kvalitní značka ,která jen tak hned "nevyhoří". Cena sice dobrá ,ale bývaly lepší.
Ján 07.11.2016
rýchlosť spoľahlivosť
Jiří, Plzeň 06.11.2016
Rychlý, tichý.
Lukáš, Hustopeče u Brna 30.10.2016
znatelné zrychlení systému co víc dodat je to prostě super nevím
Martin, Praha 2 - Vinohrady 18.10.2016
Doporučuji Žádné
Firma, Praha 1 - Staré Město 18.10.2016
cena,kvalita,rychlost
Václav, Kladno 1 11.10.2016
Nečekal jsem za tuhle cenu tak svižný disk. Rychlý a tichý.
rychlost tichý nic
Benjamín, Kladno 09.10.2016
cena
Alena, Brno 27.09.2016
dobrý rychlý
Petr, Bělčice 26.09.2016
Tichý, spolehlivý
Martin, Sedlčany 21.09.2016
Je tichý,rychlí, zatím nic
Marek, Bohumín 3 21.09.2016
odpovídající kapacita tichý chod zatím běží bez problémů :) nic
Jan 13.09.2016
Prostě Western Digital. Nezklame Žádné
Pavel, Chrast 06.09.2016
rychlý tichý za dobrou cenu dobrá kapacita balení jen v antistatickém sáčku a bublinkové folii je, bohužel, dnes již standardem
Tomáš, Kopřivnice 01.09.2016
levné dobré otáčky
Radek, Veltrusy 30.08.2016
Rychlost
Pavel, Kladno 29.08.2016
Kvalitní za rozumný peníz Dobrá zkušenost Nic
beko 26.08.2016
Disk používám výhradně jako úložný na Foto,Hry (64mb cache),Filmy vše rychlé.
64mb cache 1 TB WD nic
Daniel, Praha 25.08.2016
Funkci disku plní skvostně. :)
Jiří, Šluknov 16.08.2016
Dobrý-levnější
Milan, Poříčany 12.08.2016
super věc
Jan, Nový Jičín - Žilina 09.08.2016
Cena
Lukáš 08.08.2016
Rok používání bez vady Nic
Ladislav, Praha 31.07.2016
WD je spolehlivý a za přijatelnou cenu. Již jich mám několik, fungují. Doporučuji. Nic.
David, Prostějov 4 27.06.2016
Druhý mám už dva roky každý den v provozu a funguje bez chyby.
Luděk, Český Krumlov 25.06.2016
7 200 ot/min Spolehlivý HDD/Výrobce :) Skvelá cena :) Za kvalitu se platí a pokud chcete kvalitni HDD tak doporućuji tuto znaćku WD :) Balení obsahuje jen HDD, neobsahuje SATA III kabel !
Oldřich, Tlumačov, okr. Zlín 24.06.2016
Výborný a rychlý nic
Zákazník 18.06.2016
bezvadný
Zakaznik 16.06.2016
aj ako náhrada do starších PC
Pavel Jelínek 11.06.2016
Za tuto skvělou cenu naprosto bezkonkurenční disk
Rychlý, TICHÝ - píšu velkými písmeny protože disk není absolutně slyšet, úžasný Nevidím žádné
Josef, Roztoky 10.06.2016
Prostě disk. Zatím chodí. Zatím nic.
Milan, Praha 2 30.05.2016
výborný nic
Dana, Jirkov 1 23.05.2016
Vše OK tichý rychlý jsem zvědavá na životnost
Lukáš, Hněvčeves 23.05.2016
Kvalitní značkový disk Jen cena
Firma, Brno 27.04.2016
stále funkční, celkem tichý, nemám co vytknout
Firma, Litvínovice 11.04.2016
tichý nic
Bohuslav, Šenov 17.03.2016
7200 otáček 64MB cash spolehlivost poměr cena/výkon
Roman, Vyškov - Hamiltony 16.03.2016
dobrá cena, jinak zbytek se uvidí při prvním výpadku elektřiny :-))
Vladimír, Lom u Mostu 13.03.2016
Skvělé :) Nic
Richard, Praha - Ruzyně 28.02.2016
2 roky nepřetržitého provozu vežimu RAID a bez závad a bez poruch
Martin, Martinice v Krkonoších 26.02.2016
rychlost a výkon nízká hlučnost cena
Andrej 24.02.2016
rychlost cena hlucnost
Josef, Lanžhot 22.02.2016
funguje perfektně
Aleš, Praha 5 - Stodůlky 21.02.2016
Jiné nekupuji. Mám 3 a po 2,5 letech jsou stále v perfektní kondici.
Miroslav, Vodochody 16.02.2016
proste WD
Marek 01.02.2016
Tak dobre ze je to pre mna standard. Mam ich 13
Lukáš, Karviná 31.01.2016
Systém se znatelně zrychlil (nebyl reinstall, ale klonování) Vysoká kapacita Vysoká rychlost (oproti totožnému disku od Hitachi) Příjemná cena Téměř neslyšitelný Kvalitní značka Přišel v krabici a ne jen ve fólii (ale to možná jen kvůli AlzaBoxu) Krásné a kvalitní provedení
Dávid 20.01.2016
rýchlosť cena
Martin, Praha 2 - Vinohrady 15.01.2016
neříkám ani slovo vše ok i po 5 letech ok
Zákazník 30.12.2015
:-)
Funguje i pod rozhraním SATA2. Bezvadný výrobek. Mám starší desku, tak jsem se bál. Níc nezaskřípalo :-) nic
Robert, Lázně Kynžvart 30.12.2015
Funguje naprosto v pořádku a bez závad. Vůbec žádné !
David, Louny 29.12.2015
Cena Výkon Občas "bzučí", jinak v pohodě :)
Martin, Písek 1 17.12.2015
Tichý...používám ho rok a bez problému NIC
Matěj, Ostrava - Nová Bělá 12.12.2015
Klasický disk za rozumné peníze, není co dodat Funguje, jak má
Zákazník 05.12.2015
Výrobek zatím splňuje očekávání, jeho výhodnost se projeví až po delší době používání
bezproblémová instalace do stávající sestavy snad splní očekávané = dlouhodobou bezporuchovost zatím žádné
Zákazník 05.12.2015
Za svou cenu solidní spolehlivý disk, v této kategorii bych jiný nevolil.
spolehlivý disk
Pavel, Zlín 02.12.2015
příznivá cena spolehlivost
Ladislav 23.11.2015
CENA NIČ
Tomáš 07.11.2015
tichý rýchly bezproblémový žiadne
Patrik, Doksy u Kladna 07.11.2015
Rychlost Cena 1TB 64MB cache Stabilita Doporučuji všem co hledají spolehlivý disk :)
Vojtěch, Liberec 27.10.2015
Jednoduchá instalace Mohl by se dodávat se SATA kabelem.
Alena 25.10.2015
rychlý,dostatečná kapacit,dobrá cena nic
Rudolf, Kostelec 17.10.2015
Vysoká rychlost,tichý nic
Ivo 14.10.2015
Je celkem rychlý: čtení cca 150 MB a zápis 120 MB Tichý Funguje není zadarmo :-)
Jaroslav, Javornice 13.10.2015
cena
Štěpán, Mariánské Lázně 12.10.2015
Velmi dobrá volba, jsem spokojen.
velmi tichý velká vyrovnávací pamět' 64M rozhraní SATA III se zpětnou kompatibilitou za málo peněz hodně muziky nevím
Zdeněk, Kamenice 12.10.2015
cena
Marek, Lázně Bohdaneč 10.10.2015
funkční nejsou
Pavel, Lutín 07.10.2015
celkem rychlý za rozumnou cenu mohl být tišší zatím asi nic a doufejme, že to vydrží hodně dlouho
Zákazník 07.10.2015
tichý
Štěpán, Mariánské Lázně 23.09.2015
Teda ... :-) Musím říct že vypadá fakt super. Tak tichej že ani není poznat že pracuje, jiný disky křoupají více či méně, tady při chodu naprostý ticho!
tichý rychlý skvělý parametry + velká 64MB Cache SATA III o žádných zatím nevím
Firma, Chrudim 1 15.09.2015
Dělá co má a bohatě dostačuje
Andrej, Brno 12 14.09.2015
Pride mi velmi dobry co sa tyka pomeru cena/vykon. Idealne na pouzitie v Raide. Nemam ich dost dlho na to aby som vedel povedat ako sa drzi v normalnej prevadzke a ci sa kazi. Ale zatial je super
 
Milan, Pelhřimov 14.09.2015
Dělá to co výrobce deklaruje, což je velké plus. O žádném nevím.
Tomáš, Kosmonosy 08.09.2015
Ideální poměr cena / výkon
Zakaznik 04.09.2015
Rychly Zatial bez problemov
Zakaznik 04.09.2015
Prenosová rýchlosť Zatial žiadne
Stanislava 02.09.2015
Koupeno jako systémový disk do PC s nedostatkem SATA portů
Tomáš 29.08.2015
Nelituji ze jsem zakoupil Hučí ale to asi každy hdd je na tom stejně
VOICE, s.r.o. 25.08.2015
rychly pre moje potreby cena kvalitna znacka (ine disky nekupujem) nic
Zakaznik 24.08.2015
rychlosť tichý cena nič
Zákazník 23.08.2015
Dobrý výrobek, za slušné peníze.
Slušný HD, bezproblémový rychlý chod. Nezjištěno
Petr 20.08.2015
Tichý Spolehlivý
Miroslav 18.08.2015
tichý, rýchly.....čas ukáže.... zatiaľ neviem
Milde 08.08.2015
Tichý rychlý nemám žádný problém. Nic
Zakaznik 29.07.2015
Funguje ako má. Zatiaľ žiadne
Jaroslav, Karlovy Vary 12.07.2015
zatím stabilní rychlost ok
Věra, Kolín 2 10.07.2015
velká rychlost a tichý provoz zatím nic
Zakaznik 10.07.2015
Pomer kapacita/cena Znizovanie otacok(uspora energie) Rychly nabeh naspat do otacok
Jan, Oráčov 06.07.2015
Kapacita Rychlost
SONODENZ s.r.o. 01.07.2015
Univerzální bezproblemový HDD žádné
Zakaznik 29.06.2015
Uz jeden mam tak som s nim spokojny nemam
Milan, Domažlice 22.06.2015
Rychlý a spolehlivý disk pro běžné uživatele
Zakaznik 17.06.2015
bez problémov cena
Firma, Ostrava 17.06.2015
cena
Jan 04.06.2015
velikost rychlost nic
Martin 27.05.2015
kvalita za rozumnú cenu
Josef, Beroun 1 23.05.2015
Naprosto tichý SATA3
Miroslav 22.05.2015
Disky WD neni potreba nikomu asi predstavovat. Podle mych zkusenosti jsou WD nejspolehlivejsi disky. Jsem s nimi naprosto spokojeny a dalsi disky budou opet WD. Nic
Marek 22.05.2015
spoľahlivý tichý nepostrehol som
Jan, Kladno 7 19.05.2015
Velká kapacita Relativně tichý Rychlé čtení a krátká přístupová doba Ideální jako datový disk do PC Zatím žádné Balení by mohlo obsahovat i SATA kabel
Nadija PAŠKOVÁ 14.05.2015
zatím spokojenost zatím nic...
Lukáš, Česká Metuje 04.05.2015
Nemám s ním problém rychlost cena
Vojtěch, Poděbrady 1 04.05.2015
WD jak má být šlape jak má o žádných nevím
Pavel 03.05.2015
Rýchlý,Tíchý,Místo,Kvalita Nic(není na co si stěžovat)
Marián 02.05.2015
Mám ich už niekoľko. Spoľahlivý, tichý. Asi len cena.
Zákazník, Kolín 2 22.04.2015
Cena Kvalita nic
Michal, Mirošovice 21.04.2015
Tichý a super rychlý.
Zdeňka 18.04.2015
s předchozím produktem této značky jsem neměl žádný problém pokud nezkolabuje dřív, než očekávám, tak mě nic nenapadá
Zákazník 18.04.2015
spokojen
 
Pavel, Vítanov 16.04.2015
Disk který funguje a poskytuje dostatečný výkon pro pracovní i domácí využití Poměr cena / výkon Zatím nic
Josef, Praha 13.04.2015
WD Blue mám již několikátý kousek a jsem nadmíru spokojen Nic
Zákazník 08.04.2015
Dělá a plní přesně to co výrobce prezentuje. Příjemně tichý provoz.
Tichý a spolehlivý disk.
Jiří 08.04.2015
Rychlost
Dalibor, Malé Žernoseky 07.04.2015
Tichy usporny pro každodenní praci, perfektní a přiměřená cena Nic
Vítězslav 06.04.2015
koupeno omylem, ale jsem uplne spokojeny, protoze zrovna tento disk jsem potreboval. :-D
tichý - uvidím za rok, jak bude "chroustat" data. dnes nic.
Ladislav, Chýně 02.04.2015
funguje tak jak má
MAD plus s.r.o. 02.04.2015
Rychly zapis aj citanie Tiche HDD
Karel, Přeštice 30.03.2015
velký tichý spolehlivý
Radim, Frýdlant 29.03.2015
tichý a rychle načítající system
Tom Kamín 21.03.2015
Velmi dobrý disk, jen se ukáže časem jak dlouho vydrží :-)
Rychlost Tichý
Milan, Hostouň u Prahy 21.03.2015
prostě western :)
Ján 19.03.2015
Zatiaľ super. Je tichý a rýchly.
Zákazník 19.03.2015
spokojnosť
Firma, Jirkov 18.03.2015
Bez problémů.
Marián 18.03.2015
funguje ako ma, pouzivany ako storage ku ssd nic
Lukáš, Ostrava - Dubina 16.03.2015
rychlost cena tichy chod zadne
Alois, Mezouň 13.03.2015
Výborný rychlí spolehlivi
Martin, Hradec Králové 07.03.2015
Dobrý poměr cena/výkon
Adam, Uherský Brod 28.02.2015
Prostě mainstream :) Slušný disk normálně rychlý vhodný do každého PC
Martin, Praha 8 11.02.2015
OK. Cena.
Vladimír, Praha 4 10.02.2015
Prostě disky no. Fajný. Jsem WDčkový :) První byl vadný,ale vyměnily na počkání,takže super.
Ilona, Praha 9 08.02.2015
Rychly, a neni hlucny.
Miroslav, Jirkov 04.02.2015
kvalitní hdd za dobrej peníz
Zákazník 03.02.2015
Poměr cena/výkon zatím žádné,...
Tomáš, Praha 6 - Břevnov 27.01.2015
ok
Lukáš, Slavičín 23.01.2015
rychlý značka cena rok používání a zatím bez chyby, značka WD je super, minulý disk vydržel 8 let
Tomáš, Praha 6 - Břevnov 18.01.2015
Tichý,rychlý,levný ne
Jakub, Trutnov 11.01.2015
Tichý Rychlý Poměr cena/kvalita/výkon Ověřený výrobce WD Nic
Petr, Jablonné v Podještědí 29.12.2014
Rychlý
Zákazník 23.12.2014
Disk jsem vybíral podle značky, a zatím běží uvidíme v budoucnu. Je trochu zarážející, že se Vás na hodnocení zboží nezeptají například v půlročních intervalech. Co zjistíte na zboží po 14 dnech? Nic
Funguje ! Zatím nic !
Zákazník 23.12.2014
za 16 let mi nikdy westwrn digital neodešel, ani nehlásil vadné sektory. Vždy jsem ho měnil z důvodu malé kapacity nebo nekompatibilního rozhraní.
Bez problému, napoprvé fungoval
Firma, Brno 20.12.2014
cena výkon zatím nic
František, Praha 11 16.12.2014
super tichý
David, Starý Jičín 15.12.2014
Tichý disk Super kvalita Dobrá rychlost Zatím žádné
Iva, České Budějovice 11 14.12.2014
super není co dodat
Luboš, Praha 8 - Bohnice 07.12.2014
super, rychlý, tichý, instalace bez problémů nic
Martin, Beroun 02.12.2014
  nic
Zákazník 26.11.2014
stabilni Disk
 
Ladislav, Plzeň 24.11.2014
Tichý Rychlý Spolehlivý Cena
Martin, Praha 2 - Vinohrady 17.11.2014
rychlý tichý není co dodat už po druhé reklamace
Zákazník 11.11.2014
Po týdnu zatím vše v pohodě.
 
Michal, Slaný 05.11.2014
Drží mi už asi 4 roky zatim bezchybnej škoda že neni sata kabel součástí
Zákazník 28.10.2014
doporučuji
kvalitní rychlý cena nic
Ivo, Praha 4 - Chodov 30.09.2014
Výborný disk, i při práci s videem o velikostech desítek GB pracuje svěle.
Rychlost Odezva Tichý Obsolutně bez vibrací nebo chvění Seekování není téměř slyšet
Lukáš, Česká Třebová 27.09.2014
Nemá chybu. :-) Za ty peníze maximální spokojenost z pohledu klasického uživatele. :-) Nenašel sem .
David, Broumov 1 22.09.2014
Dobry model,je rychli,tichy,neusina nic
Zákazník 16.09.2014
Funguje bez problémů. Víc nepotřebuju.
 
Jakub, Podbrdy 10.09.2014
WD BLUE pro běžné užívání super výkon/cena rychlost hlučnost cena by mohla být ještě o něco nižší
Petr, Lovosice 29.08.2014
Po jednom nevydařeném kousku a perfektní spolupráci s Alzou mužu jen doporučit
Bezproblémová instalace systému Rychlost Velmi tichý
Jiří, Nové Město na Moravě 23.08.2014
rychlý váha
Zákazník 18.08.2014
splňuje to co má
 
Tomáš, Zlín 18.08.2014
Super velký a rychlý disk za super cenu od Western Digital, co víc si přát.
Cena Tichý Rychlý Velký (1TB) Western Digital
Zákazník 16.08.2014
bez problémů
funguje dobře nic
Josef, Plzeň 16.08.2014
ok
Zákazník 20.07.2014
Prostě klasický 1 TB disk, pro běžné použití naprosto dostatečný
TichýSnadné upevnění nic
Zákazník 08.07.2014
overena kvalita :)
 
Zákazník 07.07.2014
zatím šlape jak má
 
Zákazník 25.06.2014
bez problémů
 
Vladimír, Praha 10 - Strašnice 25.06.2014
Vkusné zařízení o velmi příjemné kapacitě
Marek, Praha 5 23.05.2014
Kapacita Hlučnost nic
Zákazník 18.05.2014
Bezproblémový kus. Optimalna Rychlost pre OS . Pouzivam 7 dny cca zatim uplna spokojnost
Rychlost Western Digital 64MB cache SATA 3.0 Cena Balenie
Zákazník 07.05.2014
vyber závisel na kapacitě a ceně
 
Zákazník 29.04.2014
Pro ukládání velkých objemů dat - ideální.
Tichý Spolehlivý
Zákazník 27.04.2014
Zatím bez problému. Uvidíme časem.
tichý
Zákazník 18.04.2014
doporučuji
levný tichý rychlý nic
Karel, Přeštice 15.04.2014
levný tichý velký
Pavel, Jihlava 10.04.2014
Funguje bez problémů Nemá
Michael Žabka, Praha 8 - Bohnice 10.04.2014
Velikost, knížka jako dárek žádné příslušenství
Marek, Praha 5 05.04.2014
Tichý Velikost disku 1TB + Úsporný Rychlý Známý výrobce Cena
Jakub, Děčín 6 02.04.2014
Rychlý Tichý Velká kapacita Žádné
Zákazník 30.03.2014
Doporučuji tento disk, jsem s ním velmi spokojen. Je rychlý a tichý
velmi rychlý velká kapacita za dobrou cenu
Zákazník 29.03.2014
přesně co potřebuji, levné a výkonné pro svůj účel
tiché
Zákazník 29.03.2014
Cena/Kvalita/Velikost disku
Zákazník 19.03.2014
Dobré zkušenosti s těmito HDD.
Cena/Kvalita
Firma, Ústí nad Labem 08.03.2014
Nízká hlučnost,slušná rychlost
Zákazník 06.03.2014
slušný disk za velmi dobré peníze
Tichý, slušná rychlost, dobrá cena
Zákazník 05.03.2014
vše ok
 
Martin, Vstiš 03.03.2014
tichý chod cena
Zákazník 01.03.2014
odpovídá parametrům
 
Miroslav, Lovosice 2 27.02.2014
Disk velmi tichý rychlý balení celkem ok ale pře dvěma lety kdyžsem kupoval disk bylo balení 2x lepší na to co musí disk snést při převozu ale na štěstí přežil, dávej te si na to víc bacha jelikož disky a grafiky základní desky, procesory a co se týče do pc by mělo být baleno co nejlépe disky by mohli konečně zlevnit co 1tb na víc tím 1000 kč před 3 roky jsem měl 500gb více za cenu 1200 kč
Karel, Praha 10 20.02.2014
  zatím žádné neshledány
Petr, Český Brod - Liblice 18.02.2014
WD nezklamalo jako vždy perfektní kvalita
Vladimír, Kladno 08.02.2014
ok. zatím nic
Daniel, Trubín 06.02.2014
WD je nejlepší, jsem s ním velice spokojený žádné
Marek, Pyšely 05.02.2014
1TB 64MB cache za super cenu + WD(co vim tak delaji kvalitne ty HDD, vzdy jsem byl s nimi spokojen)
Marek, Praha 9 03.02.2014
Rychlý, jako blesk. Jeden z mála jednoplotnových disků a na rychlosti je to zatraceně znát.
Rychlost, spolehlivost, cena.
Zákazník 01.02.2014
Naprostá spokojenost,HDD jede jako víno.
Petr, Ústí nad Labem 30.01.2014
Tichý Rychlý Podpůrný WD Software
Miroslav, Batelov 17.01.2014
Funguje spolehlivě , rychlý zápis na disk. Žádné
Richard, Kutná Hora 1 13.01.2014
splnil očekávání,100% spokojenost
Výborný disk Rychlý tichý
Zákazník, Praha 1 - Staré Město 03.01.2014
už cca1,5 roku šlape v herním PC a zatím OK
Jaromír, Jirkov 01.01.2014
výkon, spolehlivost ,kapacita
Firma, Benecko 29.12.2013
Rychlost Nejsou
Vladimír, Nymburk 28.12.2013
Slape skvele az na uplne prvni reklamaci mam dva a vyhovuje na pracovni PC dokonale hned prvni kus mel ulomeny sata konektor (reklamace vyresila).
Michal, Krouna 28.12.2013
dostačující HDD za super cenu neznám
Jan, Most 14.12.2013
Rychlost WD
Zákazník 03.12.2013
Doporučen odborníkem.
 
Zákazník 08.11.2013
doporučuji
rychlost, velikost disku žádné
Antonín, Plesná 04.11.2013
Rychlí tichý úsporný levný WD
Dominik, Praha 31.10.2013
kvalita spotreba hlucnost pri startu vibrace
Martin, Velké Meziříčí 17.10.2013
Disk funguje bez problému. Nemám co vytknout. Disk je používán v grafickém studiu - práce s velkými Photoshop soubory, které se načítají docela svižně. SSD to ale není :-)
Obiwan 18.09.2013
Mám ho pár dní a zatím spokojenost. Během čtyř let mi kleknul už druhej Seagate, takže tuto značku na dlouho nemusím - WD jsou teď prý mnohem lepší. A taky tady lidi píšou že je hlučnější - tak musím říct že je naprosto tichej.
prověřená a stabilní značka rychlost a tichost zatim nic
Firma, Louny 16.09.2013
Western Digital co dodat oni to umí Tichý chod
Ladislav, Mimoň 11.09.2013
rychlost spolehlivost nic
Jaroslav, Chotěšov 05.09.2013
tichý a rychlí
Zdeněk, Nové Město nad Metují 13.08.2013
Původně jsem koupil 500GB, ale po 14 dnech se objevil špatný sektor. Na místě mi dali dobropis a za necelé 400 jsem si doplatil na 1TB, výborné řešení reklamace
Zákazník, Hradec kralove 06.08.2013
normalni disk, rychlost dostacujici, zatím bez chybicky
jano 04.03.2013
funguje skvelo velmi sa mi paci a je velmi rychli a cena neni vysoka
rýchlost su neni
Václav, Zdice 04.03.2013
vše, co jsem očekával tichý chod spolehlivý žádné
Petr, Krnov 1 04.02.2013
Vše je ok... tichý, při výběru jsem narazil na tento a splnil mé požadavky.
Tera je tera... No.
Milan 01.01.2013
Vysoká kapacita, svižný Hlučnější než jsem čekal
Pavel, Velešín 27.09.2012
Rychlost, vhodný i pro systém
Zákazník 06.03.2015
Zatím bez nejmenších problémů.
 
Zákazník 23.12.2014
Byl to dárek, obdarovaný si rozhodně nestěžoval, protože si disk sám vybral.
 
Zákazník 20.11.2014
SSD disk mi přišel zbytečná investice tak jsem zvolil tento disk. Cena dobrá a disk zatím funguje jak má. Rychlost je běžná a velikost 1 TB je dobrá. Přemýšlím nad koupí ještě jednoho disku
Velikost (1TB)CenaRychlost průměrná
Zákazník 11.07.2014
přinesl co jsem očekával
WDkvalita momentálně nic
Zákazník 03.05.2014
snad vydrzi
je funkcni zatim nic
Zákazník 26.12.2013
Tichý, skoro jak SSD, a zdá se, že moc netopí.
Tomáš, Praha Kobylisy 24.07.2019
cena spolahlivost
Arnošt, Praha 1 04.01.2019
cena
Zdeněk, Praha 10 - Strašnice 17.10.2018
Rychlý, naměříl jsem až 180MB/s Dost hlučný.
Zakaznik, Ústí nad Labem 14.10.2018
ceny stejné jako před 3 lety stejná architektura jako před 10 lety
Vojtěch, Radslavice 31.01.2018
po roce bez závad rychlost
Jan, Jeřice 01.01.2018
Tichý Rychlí poměr cena výkon Balení nebyl to hezký pohled jak mi prodavač v alze nese pytlík s hdd. Čtyři šroubky pro uchycení do case by neuškodili
Roman, Most 11.09.2017
  velikost, krátký kabel usb
Zakaznik 12.04.2017
Price is good. Well 1tb is a bit small for todays standardas...
Marek, Praha 9 28.03.2017
Na herní PC či práce se stříháním videa úplně v pohodě. I jako systémový disk je ok, když tohle má 7200 ot. Za tu cenu paráda Občas cvakal, a dělal hluk jako když loví chrchle. V nové PC sestavě zatím žádné děsivé zvuky. Umí udělat hluk (při 7200 ot. se nelze divit)
Tomáš, Praha 6 - Ruzyně 01.01.2017
levný , dobrá kapacita, na data stačí ale na systém bych volil rychlejší disk balení, můj nebyl naformátován takže trochu složitější připojení (v biosu se hlásil, systém W10 ho neviděl, nutno přenastavovat připravte se na to kdo to nezná)
Zakaznik, Náchod 29.09.2016
po zkušenostech se zelenými WD 1TB disky, když "odešel" poměrně brzy, jsem šáhla po blue variantě neboli spokojenost trochu je víc slyšet než jeho zelená varianta
Zakaznik 28.08.2016
V poradí už ôsmy disk. A doteraz spokojnosť. Tichý. Cena. HDD by už konečne mohli dostať poriadny obal. Je to krehké zariadenie.
Matěj, Praha 09.07.2016
Zatím funguje bez problému. WD je jistota.
Martin, Valašské Meziříčí 01.07.2016
Funguje Zaslouží si opravdu lepší obal ...
Josef, Chropyně 26.06.2016
narozdíl od disků jiného výrobce dobře drží ve velkých vedrech jako panují právě nyní. disk jsem zatížil opravdu pořádně - nepřetržitě kopíroval početné a objemné soubory sem a tam asi 8 hodin. A dobrý. Poslední hodinu jsem to nevydržel a raději disk začal přichlazovat. spolehlivost tichost měl by to být držák, zatím i z pohledu správce sítě registruji u těchto WD "blue", které nemají úsporné serepetičky, méně problémů než u konkurenčních disků občas chybky s výmazem souboru (hláška něco ve stylu "soubor se nenachází na tomto umístění"), nutno restartovat disk a potom je najednou soubor nalezen, ale toto je starší bolest, která se táhne z historie, a stává se to opravdu, ale opravdu "jednou za deset let"
Zakaznik 25.06.2016
cena velkost hlucnost rychlost
Ladislav, Hradec Králové 2 17.06.2016
Poměr cena/kapacita Zdá se mi hlučnější
Pavel, Žlutice 22.03.2016
Oproti mému starému disku je téměř neslyšitelný. Rychlost. V neposlední řadě dostačující kapacita. Není mu co vytknout.
František, Sušice II 08.03.2016
funguje zatím nic
Tomáš, Zlín 23.01.2016
Cena Rychlost Občas celkem dost vibruje
Martin, Králův Dvůr 21.01.2016
kapacita tichý balení
Zakaznik 23.11.2015
disk je disk...a je dobrý.čo viac napísať
Martin, Olomouc 9 31.10.2015
Rychlý a nepříliš hlučný disk od kvalitního výrobce. Nenašel jsem žádné
Luděk, Praha 4 21.10.2015
Průměrný 1tb disk..
Bohuslav, Stará Boleslav 02.09.2015
Prozatím zkouším, dříve jsem používal HD MAXTOR (spolehlivost, ale kravál) a SEAGATE (tichý, nehřeje a dobrý HD). Potěšující je, že ač WD nehřeje (příliš), což byla ošklivá vlastnost HD WD. Zatím šlape O.K. Zatím nic. Viz výše.
Ondřej, Praha 27.08.2015
Normálka disk, hlavně ať neodejde!))
Robert, Tábor 22.08.2015
Tichej dříve nebo později zdechne :)
PL Invest s.r.o. 15.08.2015
zatiaľ funguje
Ján 29.07.2015
disk prisiel kvalitne zabaleny a zabezpeceny proti poskodeniu cena/velkost disk prisiel bez skrutiek disk prisiel bez datoveho kabla
Zákazník 10.07.2015
Naprosto skvělý HDD.
 
Zákazník 24.06.2015
good
 
Jaroslav 23.06.2015
funguje jak má o
Slavomír, Praha 8 19.06.2015
Funguje a je tichý. Nic
Zakaznik, Praha 6 - Střešovice 18.06.2015
Cena/Kapacita Někdy až zvláštním způsobem hlučný
Zákazník 07.05.2015
Funguje ako má. Zatiaľ žiadne
Firma, Odolena Voda 21.04.2015
velmi rychlá, dostatečný objem dat, lehké připojení
Zákazník 17.04.2015
Funguje, ako má Zatiaľ nič
Firma, Želenice 27.03.2015
funguje ne, nevím o ničem
Daniel, Praha 22.03.2015
spolehlivý, tichý, kvalitní disk
DANTECH SK s.r.o. 21.03.2015
Pomer vykon cena najlepsi. Je to dost rychly disk Nie su, teda aspon zatial. Test cluster som nerobil.
Ivan 19.03.2015
Funguje ako má Kapacita Tichý
Jaroslav, Vodňany 12.03.2015
dobré recenze,ochotný personál žádné
Zákazník 25.07.2014
overena klasika v dane tride mohl by byt levnejsi,tedy vysoka cena.ceny hdd jsou porad dost vysoke.
Zákazník 23.07.2014
OK
 
Vít, Syrovice 24.06.2014
7200rpm Dobrá zkušenost s WD nic
Linda, Praha 4 08.06.2014
rychlý jestli se s ním nic nestane :D tak ta cena není špatná za tu velikost a rychlost úsporný cena sata kabel není součástí balení (nutno dokoupit jestli nemáte) maličko hlučnější (ale asi jen protože jsem zvyklá na starý, který byl jako myška :). ) balený je pouze v antistatickém obalu, takže kdo ví kolik toho cestou protrpěl :-(
Jaroslav, Brno 02.06.2014
  nic
Dominik Karnoš 29.04.2014
Výborný disk
Rychlý Cena Hlučnost Docela vysoké teploty
Aleš, Roudnice nad Labem 04.03.2014
Rychlý, tichý, datově objemný. Čtyři hvězdy jsem dal pro to, že dokonalý jsem jen já! :o)) Zatím žádné.
Květoslava, usti nad labem 16.02.2014
kapacita rychlost cena cena cena
Vladimír, Kroměříž 13.02.2014
Klasický, spolehlivý HDD od WD :-)
Marek, Pardubice 04.02.2014
Tichý chod cena?!
Marek, Zlín 31.01.2014
tichý nic
Ondřej, Merklín u Karlových Var 27.01.2014
Cena/Výkon Cena/GB
Zákazník 25.01.2014
Určitě je disk vhodný na operační systém, toto jem bohužel nemohl vyzkoušet, protože moje základní deska disk vidí ale ve Windows XP se mi nezobrazuje. Zkusil jsem snad všechno, ale nic. Deska má rozhraní SATAII/300 což tento disk podporuje. Než si pořídím novou desku, použil jsem tento disk jako externí (USB)
tichý rychlý má jen jednu plotnu
Firma, Radslavice 20.01.2014
Solidní výkon za solidní cenu
Jakub, Most 13.01.2014
WD, osvědčená značka Intelliseek ShockGuard Tichý 7,2k RPM SATA 3 6G 64MB cache
Richard, Dačice 01.12.2013
Start systému windows 7 za 20s, což považuji za velice dobré. Za ty peníze je to podle mě to nejlepší co se dá koupit. Menší nemá smyl, je tam rozdíl pár korun. Hlučnost je velice dobrá, přes ventilátory disk ani neuslyšíte.
Rychlý a relativně tichý Doporučuji
Richard, Dačice 01.12.2013
Start os Windows 7 za 20s. Velice tichý. Za ty prachy to nejlepší, nemá smysl kupovat menší kapacitu, je tam rozdíl pár korun. Zatím jsem nenašel.
Petr, Praha 22.11.2013
Funguje bez problémů
Jan, Jihlava 15.08.2013
Zapojení jednoduché Hlučnost optimální Rychlost dodání Způsob zabalení při dodání Jinak spokojenost :)
Zákazník 17.04.2013
Rychlý, funguje. Subjektivně hlučnější než jeho pokažený předchůdce od Hitachi.
Tomáš, Hanušovice 17.01.2013
Cena + velikost Jako systémový disk trochu hlučnější . Jako záloha OK.
Firma, Praha 4 - Nusle 03.01.2013
WD kvalita Cena, zvuk pri zatizeni.
Zákazník 10.04.2014
z nabízených podobných produktů jasná volba
cena značka
Zakaznik, Hradec Králové 06.09.2019
Levný Pomalejší než ostatní hdd
Radek, Brno 41 17.03.2018
  hučí
Firma, Čistá 17.05.2016
  hlučný
Jan, Domaželice 12.02.2016
7200 otáček
Zakaznik 12.11.2015
cena kapacita pomerne rýchly keď beží tak prehluší všetko mohol by byť tichší
Miroslav 12.09.2015
Cena, Je tichý Zatiaľ som nenašiel
Štěpán, Hlásná Třebaň 12.09.2015
kapacita za ty prachy otravnej hlučnej
Zakaznik 01.09.2015
tichý,spolahlivý,WD kvalita
Martin 19.07.2015
prostě značka WD. 7200 otáček. dobrý na virtualizaci, hry apod. dodáván bez příslušenství - kabel, šroubky
Zákazník, rokycany 25.05.2015
zatial som ho este nevyuzil :d iba sformatoval a zalozil do pc.tak preto davam 3 hviezdy lebo neviem ako ho mam ohodnotit.
Firma, Praha 1 20.12.2014
  Disk je hlučnější než jsem čekal.
Jan, Praha 6 - Dejvice 12.08.2014
Primerane rychly Dost hlucny
Firma, Praha 2 09.05.2014
  hlucny
Rudolf 20.01.2014
levny na tak velky disk 1tera trochu hlučny
Martin, Praha 8 - Troja 31.10.2013
  Nepříjemný vysokofrekvenční hluk.
Igor 18.12.2012
Poměrně rychlý disk s dobrou odezvou. Neustále vysoká cena.
Zákazník 31.10.2013
Při srovnání s jinými disky stejného výrobce a stejné kapacity (řada Green, Black atd.) výrazně vyšší hlučnost.
Cena, kapacita Hluk
Pavel, Ústí nad Labem 17.01.2017
WD Mimo case je celkem hlucny a dela otravne cvakani CENA za TB
Martin, 15000 Praha 5 15.11.2016
  Během půl roku vyreklamovaný již třetí kus,pokaždé zničehonic chybný sektor na začátku disku kolem 6 gigabajtu...
David, Praha 10 - Uhříněves 28.08.2016
Prostě klasický standartně hlučný HDD od interního HDD bych čekal, že vydrží déle než necelé 4 roky!!!
Jan 30.10.2015
Abnormálny tichý, rychlý Nejsou
Martin, Nýřany 28.08.2015
cena 931gb skutečně
Jaroslav, PRAHA 9 04.06.2015
bez problémů žádné
Firma, Brno 28 30.06.2018
Poměr cena/výkon Není to SSD
Zdeněk, Mutěnín 20.12.2017
prostě o 100% lepší než původní nic
Petr, Pardubice 19.12.2017
Dělá to co má, mám ho krátce zatím OK
Josef, Brno 11.11.2016
jede
Firma, Praha 3 14.07.2015
Disk splnuje co jsem chtel Cena je nesmyslna
Tomáš, Havířov 09.04.2015
docela levný HDD baleno pouze v bublinkovém a ESD sáčku oblepené alza páskou
Petr, Holešov 22.03.2015
Funguje bez problémů, dobrá rychlost Můžu jen doporučit Zda se že i odolné provedení HDD přišel zabalen jen v troše bublinky ale za to vylepen izolepou dostatečně a na to sem docela čuměl :D ale funguje, takže to jen svědčí o kvalitě výrobce.
Petr, Praha 2 04.01.2015
Rychlý s velkou kapacitou Snad jen ta cena by mohla byt nizsi, ale nic hrozného to neni
jampiik 12.08.2014
pro natáčeni uplně perfekto
pro hry je fakt výborný doporučuji vám jsem lets player a říkám je výborný je uplně skvělí zatím nic
Maťo 09.05.2014
Veľmi dobrý disk na systém alebo dáta ci kombináciu ..
fakt extrémne tichý..takmer vôbec ho nepočuť rýchlosť výborná aj na SATA II ideálny aj na systém veľká kapacita nezahrieva sa neni to SSD ale aj tak postačí..
Roman, Plzeň 16.03.2014
Spolehlivá značka Dobrý poměr cena/výkon Velikost (1 TB) Velká paměť cache SATA III Relativně tichý Bez příslušenství (SATA kabel)
Zákazník 02.12.2013
Disk jsem speciálně nevybíral, můj systém začal hlásit problémy s 500G diskem, takže bylo třeba řešit zálohu dat. Disk byl dostupný skladem za dobré peníze. I když někteří recenzenti tvrdí, že je hlučný, já jsem zatím takovou zkušenost neudělal. Instalace proběhla bez problémů, záloha se spustila automaticky po rozpoznání disku a potvrzení že právě tam to má být.
rychlý tichý levný SATA III zatím nic
Michal 13.04.2015
Tichy Rychli Funguje 100% Na Alzu. 30Kč za doručení na pobočku.
Zákazník 06.04.2015
Tichý,rýchly proste zatiaľ som maximálne spokojný :-) Jediné čo by som vytkol je obal v ktorom mi to došlo a to bublinkova fólia...chcelo by to aspoň nejakú krabicu :-)
Firma, Sokolov 22.03.2015
zatím vše v pořádku, účel plní sata kabel není součástí balení
Firma, Pardubice 09.03.2015
dobra cena, jede jako hodinky balení je trošku low, bublinkova folie fuj fuj
Lada, Čáslav 04.01.2015
standart hlučný náběh
Miroslav, Praha 6 13.12.2014
  Trocha hlucny, pri pozerani filmov to trosicku rusi v tichych scenach Pre home PC to chce SSD na system, je dost hlucny aj pri takmer nic nerobeni, a tento pouzit na velke data, s malou frekveciou pristupu
Miroslav, Říčany u Brna 17.06.2014
Funguje Při zatížení jsou slyšet pohyby hlaviček jako slabé ťukání.
Jan, Havlíčkův Brod 16.02.2013
Spokojenost s ostatními produkty v orig.balení zákl.deska,procesor,paměti a jiné-zatím pracují bez závad. Možnost vyzvednutí na pobočce v Jihlavě za přijatelný poplatek. Děkuji JK Vadil mi způsob balení dosti drahého výrobku,taktéž z minulé dodávky zdroje 400W a disku WD 1000GB. Asi to není věc ALZY ale výrobce, nevím! Přesto díky za snahu. JK
Radek 09.08.2015
cena/výkon postupně ztrácí výkon, po 3 letech odešel úplně
Jan, Pardubice 22.03.2015
  balenie iba v bublinkove folii
Miroslav, Sázava 01.12.2015
Kapcita Zatím žádné a doufám, že to tak zůstane .-)
Martin, Praha 2 - Vinohrady 31.03.2015
rychlý a nezahřívá se už mám za sebou 1 reklamaci :-(
Zákazník 23.09.2014
Disk hlásil kapacitu 32 MB místo 1000 GB. Reklamace vyřízena velmi rychle, byly mi vráceny peníze a koupil jsem si raději Seagate. Ten jede zatím bez problémů.
  Disk nefungoval hned při prvním připojení na pc
Ing. Baudyš František 21.12.2017
Pevný disk 3,5" WD Blue - 1TB, SATA III, 64 MB Cache, 5400 RPM: evný disk WD Blue Pevné disky Western Digital se vyznačují vysokou kvalitou a životností. Řada disků Western Digital Blue je primárně určena pro běžné použití v počítačích nebo All in One systémech. WD kvalita Pevné disky značky Western Digital se vyznačují vysokou kvalitou. Výrobci WD je známo, jak je pro vás kvalita a spolehlivost důležitá. Proto se zaměřil na spolehlivost disků, odolnost a životnost disků. To vše splňuje při zachování běžných funkcí a rozumného designu. Řada WD Blue Tyto disky jsou vyrobeny za pomoci nejnovějších standardů kvality a spolehlivosti. Jejich funkce i kapacity skvěle vyhovují nenáročným klientům očekávajících vysokou kvalitu zpracování podpořenou nejnovějšími pracovními postupy při výrobě se zahrnutými moderními technologiemi. Jak si správně vybrat disk od společnosti WD Disky této společnosti jsou všechny vyráběny osvědčeným postupem a nabízejí uživateli maximální životnost a spolehlivost. Přesto se mezi nimi najde celá řada nejrůznějších rozdílů, a proto své řady tato společnost označila pomocí barev. Modrá se hodí pro každodenní použití; zelená se vyznačuje vysokou kapacitou; černou používají známí herní profesionální hráči díky jejich výkonu; červená řada pro použití ve výkonných NAS systémech a fialová pro tvorbu monitorovacích systémů.
Pevný disk WD Blue s kapacitou 1 TB a provedením 3,5". Snadno si tak uložíte velké množství dat a aplikací. Disk je vybaven vyrovnávací pamětí o velikosti 64 MB a opatřen rychlým rozhraním SATA III (6 Gb/s) a rychlost otáček je 5400 RPM.
Firma, Plzeň 12 26.02.2014
Výborný poměr cena - kapacita. Po zapojení přes adaptér na řadič IDE funguje báječně. Počítač se po výměně disku znatelně zrychlil. Diskové oddíly se mi podařilo zkopírovat pomocí nástroje GParted Live CD bez ztráty nastavení. Disk byl rozbalený (ale bylo to uvedeno a cena byla adekvátně snížená). Jinak jsem spokojený.
Michal, České Budějovice 07.12.2013
Tichý a pěkně běží :-) Šroubky :-) Alza by udělala velké + ,kdyby je k tomu začala dodávat "externě" :-)
Petr, mnichovo hradiště 19.11.2013
velikost zezačátku problém s OS hlučný
Firma, Praha 3 30.03.2014
ok - na wd se ani moc nehreje ani není prilis hlucny přes velkou pamet rychlost prumer...
Jakub, Praha 9 03.12.2013
Disk mi začal hořet v počítači normálně plamenem a při převzetí do opravy se přejímací technik staral o konektory, že prý vypadá jako nalomený. Bodejď by ne, když hořel, tak jsem se nestaral o to jak ho vypojím ale aby od něho nezačalo hořet i něco jiného. Zdroj (Corsair - nemyslím že to je nekvalitní zdroj), deska a jiné věci v pc fungují normálně dál a na stejné větvi a stejném konci teď mám napojený jiný a ten normálně funguje . Dneska přišlo zamítnutí reklamace. Vždy jsem měl WD za solidní firmu...
měsíc fungoval shořel v pc bez uznání reklamce
Firma, Karlík 14.01.2014
cena = rychlost+kvalita cena = rychlost+kvalita
Michal T. 26.09.2013
Naprosto dostačující HDD pro nenáročné uživatele. Na World of Tanks jsem připojen mezi prvníma :)
Rychlý Celkem tichý WD Cena Občas se zadrhne na pár vteřin, ale to je i u jiných HDD
Petr, Jablonec nad Nisou 2 17.06.2013
  Po prvni instalaci KO. Reklamace.
Václav, Kladno 1 08.10.2013
Vhodný při stavbě pc (jen pc bez monitoru) do 13 000 - 14 000 Kč , při stavbě pc nad částku 14 000 - 15 000 Kč , je tento disk pomalý a ve výkonu to poznáte.
Rychlý při ceně Pc do 14 000 Kč Nízká hlučnost SATA III Vhodný pro každodenní užívání Výborná cena Pomalý pro Pc sestavy nad 14 000 Kč 1TB Dá se použít jako systémový disk ale nedoporučuji , spíše lepší jakýkoliv SSD.
Aleš, Jablonec nad Nisou 02.01.2013
Rychlost otáček, velká vyrovnávací paměť. Na disku nejsou zobrazeny možnosti zapojení jumperu.
Martin, Jesenice 09.01.2013
Zatím jsem žádné nenašel. Velice hlasitý dick.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi