Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Velkolepý výprodej Efektivní práce z domova

Recenze WD My Cloud 3TB

Zobrazit katalog
WD My Cloud 3TB - Datové úložiště

Recenze WD My Cloud 3TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD My Cloud 3TB? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 621 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD My Cloud 3TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD My Cloud 3TB i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Zákazník 24.06.2014
Externí disk je to výborný. 9/10 Ale koupil jsem Cloud (a ne USB), aby byl viditelný z internetu. Bohužel nemám veřejnou IP (jinak bych si vystačil s VPN a USB diskem v routeru) a tento měl nabízet připojení přes WDCloudovou službu. Ta je bohužel naprosto nepoužitelná. Po několikadenním přemlouvání, abych se vůbec mohl připojit pod svým účtem je rychlost připojení přes WD servery kolem 40kb/s. Navíc přenos probíhá tak, že při kopírování souboru z cloudu disk začne uploadovat soubor na WD server a až po jeho úplném uploadu se začne downloadovat na klienta. Při zmíněných rychlostech tak pár MB soubory trvají neúměrně dlouho, aniž byste dostali byť náhled obrázku nebo videa dokud není celé uplodované na WS server. Takže tuto funkci jsem musel vypnout a disk slouží jako obyč. o 20% levnější USB verze. Mít veřejnou adresu buď přímo na disk nebo alespoň na router, tak tento problém není. Disk se připojí k WD serveru, předá mu svoji i dynamickou adresu a port a vy můžete s klientem navázat přímé připojení odkudkoliv přímo na něj a být limitování pouze rychlostí sítě. Bohužel co jsem koukal, ani konkurence v pasivním cloud módu nefunguje dobře a tenhle je alespoň výborný jako lokální disk, Takže buď tohle, nebo prostě Synology NAS.
velký externí disk, který nepotřebuje k sobě počítač oproti běžným NAS - cena možnost umístit k routeru někam mimo obytnou zónu rychlost (na 1GBit síti) docela vrčí když se točí (větráček, ale má zapnutelný úsporný režim) mizerná konektivita pokud nemá veřejnou adresu (nemusí být statická), nebo router s veřejnou adresou a zapnutelným uPnP
Zákazník, Litoměřice 1 12.12.2013
ssh a FTP přístup uPNP rychlost Disk mám zapojený do domácí sítě. Zatím jsem nepovolil na routeru SSH nebo FTP přístup zvenku, ale možná to časem udělám, zatím mi stačil ten klient co se dodává k windows. Ideální při stahování větších souborů je možnost wget rovnou přes ssh bez toho aby to člověk stahoval na počítač a pak kopíroval na disk (přes wifi je spojení pomalé, ale to je věc wifi, ne disku). Přes USB a přes síťový kabel jde všechno perfektně rychle. Zatím jsem žádné nenaše.
Dalibor, České Budějovice 27.05.2014
Super zařízení, zálohuji z notebooku, tabletu i telefonu, mohu na něj přistupovat přes lokální síť či přes internet. Bohužel systém se často zhroutí a není možné na zařízení přistupovat dokud jej nerestartuji. To pak postrádá kouzlo přístupu přes internet (z práce, z dovolené, ...)
snadná instalace elegantní design podpora Android a dalších USB host často padá spojení - nutný restart :(
Zákazník 28.04.2014
Využívám jako záložní server pro NAS Synology. Pro tyto potřeby vyhovuje bez problémů. Většinu času zařízení spí.
po drobné úpravě možné použít jako rsync backup server jednoduché, intuitivní nastavení tiché rsync služba by mohla být konfigurovatelná z webového rozhraní
Firma, Praha 5 30.04.2014
funguje jak má není slyšet po hodině nastavování je již připojení hračkou
Zákazník 18.03.2014
Vše na jednom místě a s přístupem podle potřeby. Nezaplňuje se HD na PC nebo v tabletu. Možnost udělit přístupová práva ke složkám. Prohlížení foto a nebo filmů v HD na mobilu vůbec žádný problém vyzkoušeno na mobilní síti 3G na návštevě u přátel. Doporučuji ke koupi.
Snadnost připojení, návod v CZ ke stáhnutí na oficiálních stránkách. Funguje jak jsem očekával. Přístup k datům odkudkoli podle potřeby. Streamování filmů doma na telefon, tablet a další PC zcela bez problémů.
Firma, Litoměřice 06.01.2014
Skutečně to funguje, rychlost přístupu ke Cloudu z venčí i z pomalých E sítí OK, pokud přistupujete z 3G tak není vůbec žádný problém. Nutné ale na routeru nastavit přesměrování portu. Jednoduché ovládání Skvěle funguje na MACu. Hezký vzhled :-) Neumí prozatím RAID, nutné nechat automaticky každý den v určitou hodinu dělat tzv. Safepoint, takže když odejde disk tam máte zálohu z předchozího dne a přijdete o jednodenní práci.
Radek, Starý Kolín 09.02.2014
Rychlost 50 MBps na 1 Gbps síti. Design Spotřeba 4-11 W Jde vypnout ošklivá modrá dioda Přístup přes webové rozhraní nefunguje Za první týden se 3x kousnul - nutno vyndat ze zásuvky, protože nemá vypínač Pokud na něj nahrajete hodně malých souborů, vytváří databázi několik hodin Při startu trvá tak 15 minut, než je připraven k použití (prázdný startuje rychle, ale jakmile je na něm hodně souborů, doba narůstá)
Jan, Česká Lípa 07.05.2014
Hledal jsem disk který bych mohl mít připojený k zakoupenému multimediálnímu centru Western Digital TV Live HD Media Player a jelikož se potřebuji občas dostat k některým dokumentům rozhodl jsem se pro HDD s připojením přes LAN. Nemám nějak větší odborné zkušenosti s LAN připojením a tak mě překvapila lehkost s jakou šel disk připojit pomocí staženého softwaru. Kopírování dat v místní síti je +- 50 MB/s. Disk bude stále zapnutý a tak doufám že nenastanou nějaké problémy. Neměřil jsem spotřebu, ale domnívám se že nebude nějak vysoká.
až překvapivě snadná instalace rychlost kopírování +- 50 MB/s možnost FTP přístupu snad ani nemůžou být
Jan, Slevový kód / Dárkový šek 04.05.2014
Jenoduché nastavení a ovládání Kapacita Docela tichý chod Chybí tlačítko na manuální vypínání
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi