AlzaPlus+ Alza pro firmy

Recenze WD Red Plus 1TB

Zobrazit katalog
WD Red Plus 1TB - Pevný disk

Recenze WD Red Plus 1TB

Zajímají Vás názory a recenze na WD Red Plus 1TB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 344 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s WD Red Plus 1TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na WD Red Plus 1TB i vy.
1 369,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 9 02.05.2013
Bleskurychlé odbavení nevím o žádných
Firma, Čechtice 04.04.2013
naprostá spokojenost
Firma, Praha 8 16.12.2013
Používám je pro nahrávání dat z kamerových systémů. Nepřetržitý provoz. odebral jsem jich cca 20 a pouze 1 reklamace. Ale to nešel hned od začátku. Takže super.
Miroslav, Praha 6 - Liboc 11.12.2014
Zapojil jsem ho do kamerového systému-rekordéru. Je absolutně tichý, neslyšitelný. Je tak neslyšitelný, že se musím přesvědčovat poslechem zde se točí. Tedy absolutní spokojenost ! Vůbec nic.
Firma, Praha 4 09.11.2013
Mám již několikátý tento disk, velmi tichý, používám je v DVR zařízeních, bezproblémový současný zápis a čtení i při větších datových tocích, hřeje poměrně málo. Přesvědčil mě i v rychlém počítači.
Ivo, Ostrava - Moravská Ostrava 09.09.2013
Renomé značky Léty i osobně ověřená spolehlivost Lehce vyšší cena než konkurence
Zákazník, Velké Přílepy 21.06.2013
rychlost tichost zatim nic
Marek, Ostrov 13.06.2013
Mám v serveru jako storage (2) a nemůžu si stěžovat
Firma, Poříčany 16.05.2013
Dost tichý Vůbec se nehřeje
Zdeněk, Hodkovice nad Mohelkou 29.04.2013
Velice tichí, nezahřívá se jako Seagate, disk mám v NAS Zatím žádné.
123 ...
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací